V2 Cigs - Brand Smoke elektronske cigarete

 • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - V2 CIGS – BRAND SMOKE ELEKTRONSKE CIGARETE


Kompanija Brand Smoke je generalni distributer američkog brenda elektronskih cigareta V2 Cigs, svetskog lidera u ovoj industriji. Sa željom da tržištu Srbije ponudimo najviši svetski kvalitet elektronskih cigareta i tečnosti, nudimo Vam vodeće e-cigarete u svetu, koje zadovoljavaju visoke kriterijume.

Elektronska cigareta je uređaj koji zagreva tečnost u V2 patroni ili mini tanku. U procesu korišćenja V2 elektronske cigarete, koja je najbolja elektronska cigareta u Srbiji, proizvodi se para koja je po osećaju i izgledu veoma slična dimu tradicionalnih duvanskih cigareta, ali ne sadrži mnoge štetne i dokazano kancerogene sastojke. Para elektronskih cigareta V2 cigs je blagog i prijatnog mirisa, koji nestaje za nekoliko sekundi, bez posledica za druge osobe i okolinu. V2 cigs Srbija omogućavaju uživanje u činu pušenja bez upotrebe otvorenog plamena, sagorevanja i pepela.

Tečnost za elektronske cigarete je namenjena za dopunjavanje V2 mini tankova koji se koriste umesto patrona i nalazi se u bočicama od 25 ml, što je u proseku ekvivalent 25 kutija klasičnih cigareta u zavisnosti od korišćenja. V2 aromatizovana tečnost za elektronske cigarete, koja se nalazi u patronama ili bočicama, može biti tri nivoa jačine nikotina: 0.6%, 1.2% ili 1.8%, a mogu biti i bez Nikotina – 0%. V2 tečnosti elektronskih cigareta mogu biti različitih aroma:

 • - duvanske tečnosti, kao što su Red, Kongres i Sahara
 • - arome: Pepermint, Mentol, Zeleni čaj-Mentol
 • - specijalne arome: Vanila, Čokolada, Kafa, Trešnja


Pored V2 Cigs, u ponudi kompanije Brand Smoke se nalazi i raznovrstan izbor prateće opreme za elektronske cigarete:

 • - V2 cigs kompleti – koji sadrže sve što Vam je potrebno za uživanje u kvalitetnoj elektronskoj cigareti. Možete izbrati neki od četiri ponuđena kompleta u zavisnosti od Vaših potreba i navika, a svi delovi V2 cigs kompleta mogu se međusobno kombinovati,
 • - V2 baterije elektronskih cigareta – u zavisnosti od Vašeg stila možete izabarti jednu od pet baterija u tri različite dužine. Takođe, V2 cigs Vam nudi izbor između automatske i manuelne baterije, a sve imaju vremenski neograničenu garanciju,
 • - V2 oprema elektronskih cigareta – nudimo Vam veliki izbor kvalitetne opreme koja će Vam omogućiti da Vaše uživanje u V2 elektronskim cigaretama bude potpuno,
 • - V2 patrone elektronskih cigareta – su sastavni deo V2 cigarete u kojima se nalazi minijaturni grejač i aromatizovana tečnost, a jedna patrona je u proseku ekvivalent jedne kutije klasičnih cigareta. U jednom pakovanju se nalazi pet patrona, a V2 aromatizovane tečnosti za elektronske cigarete , koje se nalaze u V2 patronama mogu biti tri nivoa jačine nikotina: 0.6%, 1.2% ili 1.8%, a mogu biti i bez Nikotina – 0%.


Patrone za elektronske cigarete sadrže tečnost različitih aroma:

 • - duvanske tečnosti, kao što su Red, Kongres i Sahara
 • - arome: Pepermint, Mentol, Zeleni čaj-Mentol
 • - specijalne arome: Vanila, Čokolada, Kafa, Trešnja


V2 Cigs je jedina kompanija u industriji e-cigareta koja omogućava da se upisivanjem broja serije sa svakog pakovanja proizvoda koji ste kupili, trenutno dobijete kompletnu hemijsku analizu tečnosti, bilo da se nalazi u bočicama ili patronama.

Budite zdraviji i uživajte u vrhunskom kvalitetu V2 cigs koja je najbolja elektronska cigareta u Srbiji!

Sve dodatne informacije o elektronskim cigaretama V2 cigs Beograd, možete dobiti na e-mail ili telefone:
Tel: 011/ 414 28 41
011/ 312 29 82
Mob: 065/ 210 31 25

E-mail: brandsmoke@yahoo.com

Site: www.brandsmoke.com

Brand Smoke, Drvarska 6, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

10.05.2017 08:22
Iva Markovic
V dva cigs kompleti sadrze sve sto vam je potrebno za uzivanje u kvalitetnoj elektronskoj cigareti.Mozete izbrati neki od cetiri ponudjena kompleta u zavisnosti od vasih potreba i navika,a svi delovi V dva cigs kompleta mogu se medjusobno kombinovati.
17.09.2016 08:25
Milos Bozovic
Ovo je prva marka elektricnih cigareta koju sam probao i necu je menjati.Veoma sam zadovoljan dozivljajem koji je skoro identican kao kod klasicne cigareta,izbor aroma je neverovatan a svuda sam dobrodosao u drustvu.
07.06.2016 07:01
Sandra Marinkovic
Velika ponuda elektronskih cigareta,veliki izbor aroma,baterija i pratecih elemenata po veoma povoljnim cenama.Elektronska cigareta je mnogo zdravija a rasteretice vas budzet.Nisam verovala dok nisam probala.Sve preporuke.
14.08.2015 10:29
Nikola Ivanović
Da li u ponudi imate voćna punjenja za elektronske cigarete i koja je cena?
18.04.2015 10:57
Marko Bjelic
V2 Cigs je ubedljivo najbolja elektronska cigartea u Srbiji. Posle dva meseca uspeo sam da ostavim cigarete. Hvala Vam, odlicni ste!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Elektronske cigarete
Osnovni proizvodi/usluge za firmu V2 Cigs - Brand Smoke elektronske cigarete
 • brand smoke elektronske cigarete,
 • brand smoke beograd,
 • brand smoke srbija