Elektronske cigarete Joyetech

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - ELEKTRONSKE CIGARETE JOYETECH


Firma "Elsana doo" nalazi se na dve lokacije u Beogradu: u ulici Kneza Mihaila broj 21a, u okviru TC Milenijum, lokal 35, i u ulici Zaplanjska 32 u okviru šoping centra Stadion u prizemlju ispred marketa Roda. Kao generalni uvoznik i distributer elektronskih cigareta, tečnosti za dopunu, kliromizera, rezervnih delova i opreme za sve modele elektronskih cigareta, predstavljamo Vaš najbolji izbor kada težite kvalitetu kupljenih proizvoda. Ovom delatnošću bavimo se od 2011. godine, a o kvalitetu naših proizvoda dovoljno govori veliki broj naših zadovoljnih kupaca.

Takođe u našem asortimanu nalaze se dodaci poput torbica, provezaka, tabakera, kutijica za elektronske cigarete.

Sa željom da Vam ponudimo isključivo najkvalitetnije proizvode, opredelili smo se za saradnju sa najpoznatijim svetskim firmama – JOYETECH I KANGER TECH. Kao svetski lider u poslu proizvodnje elektronskih cigareta i tečnosti za iste, firma Joyetech, Vam obezbeđuje vrhunski užitak i sigurnost po Vaše zdravlje.

Možemo se pohvaliti I najvećim izborom tečnosti za elektronske cigarette.U našoj ponudi nalazi se preko 50 razlicitih ukusa u 4 jačine nikotina kao I svaki od tih ukusa bez nikotina.

- H - visok nivo nikotina
- M - srednji nivo nikotina
- L - najmanji nivo nikotina
- N - bez nikotina

Zastupamo samo proverene I poznate linije tečnosti. Na prvom mestu izdvajamo najveći izbor tečnosti najpoznatijeg svetskog proizvođača već pomenute kompanije JOYETECH. Tu su I Feellife tečnosti kao I poznate tečnosti Italijanskih I Nemačkih proizvođača AROMIA I BIG FLAVOR kreirane I napravljene po Evropskim standardima.
Sve tečnosti su strogo proverene u najpoznatijim Evropskim laboratorijama u Italiji,Nemačkoj,Francuskoj.

Kod nas možete pronaći i veliki broj rezervnih delova za sve modele e -cigareta:
- baterije, atomizere, kliromizere, grejače, punjače,...

Konstantnim praćenjem inovacija na polju elektronskog pušenja, nastojimo da Vam prezentujemo uvek najnovije modele i nastavke za elektronske cigarete.

Ističemo da posedujemo sve nephodne dozvole i sertifikate Ministarstva Zdravlja Republike Srbije. Svi proizvodi iz naše ponude prošli su strogu kontrolu kvaliteta i bezbednosti, jer nam je Vaše optimalno zdravlje na prvom mestu. Tečnosti za punjenje e -cigareta stogo se kontrolišu u laboratorijama po nalogu Ministarstva Zdravlja Srbije, pri čemu se vrše sve neophodne analize kako bi se utvrdila neškodljivost iste.

Na proizvode iz naše ponude dobijate garanciju od 1 - 6 meseci, što Vam pruža mogućnost da izvršite zamenu kupljenog proizvoda ukoliko u datom periodu dođe do nekih nepravilnosti u radu istog.

U našim maloprodajnim objektima, možete da pogledate celokupan program naših proizvda, koji su Vam dostupni po veoma pristupačnim cenama. Naše ljubazno i stručno osoblje izaći će Vam u susret i pomoći da pronađete model koji Vam najviše odgovara.

Detaljnije informacije o nama možete potražiti na našem sajtu:
www.elektronske-cigarete.org

Firma "Elsana doo" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

10.05.2017 08:27
Sandra Marinkovic
U njihovim maloprodajnim objektima,mozete da pogledate celokupan program ovih proizvoda,koji su vam dostupni po veoma pristupacnim cenama.Njihovo ljubazno i strucno osoblje izaci ce vam u susret i pomoci.
13.03.2017 09:08
Milos Topalovic
Na proizvode iz najihove ponude dobijate garanciju od sest meseci,sto vam pruza mogucnost da izvrsite zamenu kupljenog proizvoda ukoliko u datom periodu dodje do nekih nepravilnosti u radu istog.
07.06.2016 07:03
Zoran Josipovic
Najkvalitetniji svetski brendovi na ovom polju.Para elektronskih cigareta je blagog i prijatnog mirisa,koji nestaje za nekoliko sekundi,bez posledica za druge osobe i okolinu.Tecnost za elektronske cigarete je namenjena za dopunjavanje mini tankova koji se koriste umesto patrona.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Elektronske cigarete
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Elektronske cigarete Joyetech
  • elektronske cigarete joyetech,
  • torbice za elektronske cigarete,
  • tabakere za elektronske cigarete,
  • arome za elektronske cigarete