O nama - ELEKTRO SERVIS SMART ELEKTRIK


Elektro servis Smart Elektrik pruža usluge servisa, remonta i viklovanja svih vrsta elektromotora, pumpi i ventilatora za klima uređaje. Naš servis je nastao kao rezultat više od 15 godina iskustva rada u oblasti servisiranja električnih mašina i uređaja.

Servis Smart Elektrik je jedan od retkih u gradu koji je otvoren i u večernjim časovima, a naša terenska služba je dostupna do 22h. Pored toga, trudimo se da kvalitetom usluge i cenama prilagođenim našem tržištu, izađemo u susret što većem broju klijenata.

Smart Elektrik Beograd nudi servis i remont:

  • - Motora svih vrsta: trofazni, monofazni, kolektorski, sa četkicama, bez četkica...
  • - Pumpi svih tipova i namena: cirkulacione pumpe za grejanje i hlađenje, potapajuće pumpe za čistu vodu, potapajuće pumpe – muljne i fekalne, hidroforski i hidropak sistemi, vakum pumpe…
  • - Ventilatora za klima uređaje: aksijalnih i radijalnih ventilatora za klima komore, čilere i sl., remont mehanike ventilatora koji imaju klizni ležaj (biksnu)
  • - Električnih ručnih alata: bušilice, brusilice, hameri za bušenje i štemovanje, akumulatorski uređaji...
  • - Transformatora: niskonaponski transformatori, trafo-aparati za elektrozavarivanje

Primarna delatnost servisa Smart Elektrik jeste servis i remont svih vrsta elektromotora malih i srednjih snaga. Naš stručni tim nudi mogućnost zamene i remonta svih mehaničkih delova na Vašoj mašini, kao i mogućnost izrade specifičnih delova po zahtevu klijenta.

Smart Elektrik viklovanje vrši se upotrebom standardne bakarne žice koja može da izdrži temperaturu do 200°C. U elektromotore se ugrađuje izolacija renomiranog proizvođača Isovolta koja izdržava radnu temperaturu od 150°C, a po zahtevu klijenta moguća je ugradnja izolacije koja može da izdrži radnu temperaturu od 180°C.

Važno je naglasiti da se u sve remontovane mašine ugrađuju ležajevi vodećih proizvođača: SKF, FAG, NSK. Za lakiranje elektromotora koriste se lakovi renomiranog proizvođača Dolph's.

Na sve izvršene radove i ugrađene delove, servis Smart Elektrik daje garanciju od 6 meseci. Ukoliko se desi da se nakon izvršenog servisa u reklamacionom roku na uređaju javi greška koja se ne može otkloniti, klijentima vraćamo novac.

Posebni popusti za servisiranje više uređaja istovremeno. Neka Vaše mašine uvek budu u savršenoj formi, uz stručni tim Smart Elektrik servisa!

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 08-22h
Nedelja ne radimo

Elektro servis Smart Elektrik, Svetosavska 9G, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Elektro servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Elektro servis Smart Elektrik
  • Smart Elektrik,
  • Smart Elektrik elektro servis,
  • Smart Elektrik Beograd,
  • Smart Elektrik viklovanje,
  • Smart Elektrik elektro servis radno vreme