Happy Owl - edukativni centar

4.3 | 7 ocena
Ulica: Bulevar Oslobođenja 307
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Happy Owl - edukativni centar
Mobilni: 064/
happyowl.rs

O nama

HAPPY OWL EDUKATIVNI CENTAR

Happy Owl edukativni centar nije samo mesto gde će vaše dete provesti određeno vreme tokom dana, već mesto za edukaciju i centar koji razvija potencijale koje dete nosi u sebi. Imati nekog pouzdanog kome verujete i kome možete prepustiti svoje dete prava je retkost, ali edukativni centar Happy Owl to jeste.

Edukativni centar se nalazi na Voždovcu, odmah pored osnovne škole “Filip Filipović” i u blizini osnovnih škola “Karađorđe” i “Bora Stanković”, što roditeljima dece koja pohađaju neku od ove tri škole omogućava jednostavniju organizaciju. Naravno i sva druga deca su dobrodošla.

Naš osnovni cilj je da pružimo roditeljima podršku u ovim teškim vremenima i posvetimo se deci, na kvalitetan način, tako da oni pored toga što završe svoje školske obaveze imaju mogućnost da nauče i mnogo drugih korisnih veština, razviju svoje talente, svest o sebi i ekologiji, druže se i što je najvažnije provedu vreme u jednoj zabavnoj i podsticajnoj atmosferi.

Naš edukativni boravak pruža nekoliko mogućnosti za edukaciju i produženi boravak vaše dece:

Produženi boravak

Produženi boravak se odvija u dve smene, prepodnevnu (od 7:30-13:15) i popodnevnu smenu (od 11:15- 17:30).

Roditelji dovode i odvode decu iz produženog boravka, a ukoliko u pojedinim situacijama roditelj nije u mogućnosti da dovede/odvede dete, neko od naših učitelja i pedagoga će to učiniti umesto vas. Najvažnije nam je da su deca kod nas sigurna i zbrinuta, da najveći deo pripreme za školske obaveze uradimo za vreme boravka, a vama ostavimo onaj lepši deo-slobodno vreme sa vašim detetom.

Produženi boravak je dobro organizovan tako da deca provode vreme kroz učenje i obavljanje školskih zadataka, pripremu za pismene i kontrolne zadatke uz podršku i pomoć naših učitelja i pedagoga.

Tokom produženog boravka deca imaju i slobodne aktivnosti, kada se druže sa drugom decom i uče o sebi i ekologiji. U sklopu boravka imamo i kreativne radionice (muzičke, likovne, ekološke), kao i boravak u prirodi.

Pored kvalitetnog vremena važna je i kvalitetna ishrana. Deci je tokom produženog boravka obezbeđen ketering koji se dodatno naplaćuje i nije obavezan.

Edukativne radionice (Izleti)

Svakog vikenda organizujemo jednodnevne izlete, gde se družimo, učimo i obilazimo mnoga zanimljiva mesta (Botaničku baštu, Zoološki Vrt, muzeje, kulturne znamenitosti, izleti u prirodi, obilazak Kalemegdana). Odličan način da vaše dete provede vikend na kreativan i zanimljiv način a rodteljima poklonimo malo slobodnog vremena. Izleti se održavaju subotom i nedeljom u periodu od 10-17h i dodatno se naplaćuju, namenjena su deci koja pohađaju produženi boravak ali i svoj drugoj deci koja su zainteresovana.

Škola stranih jezika

U sklopu našeg edukativnog centra “Happy Owl” organizujemo školu stranih jezika po grupama. Mali broj polaznika po grupama i kvalitetan program su naše prednosti. Grupe se formiraju prema nivou znanja, a namenjene su svima onima koji žele dodatno da usavršavaju neki od sledećih jezika: engleski, nemački, francuski, latinski, ruski.

Časovi se odvijaju u popodnevnim terminima od 17h-22h!

Pripremna nastava za upis u srednju školu:

Namenjena je osnovcima koji se spremaju za upis u srednje škole. Časovi se odvijaju vikendom od 10-18h. Fokus je na pripremi za polaganje završnog ispita koji se sastoji iz testova iz matematike, srpskog jezika kao i kombinovanog testa iz oblasti društvenih i prirodnih nauka. Imamo veliko iskustvo u pripremi učenika za završni test i u toku smo sa svim protokolima, inovacijama i cakama u vezi sa testovima tako da decu pripremamo na jedan temeljan i kvalitetan način, kako bi upisala srednju školu po svom izboru.

Pratite nas putem Instagrama:

Za više informacija o programima i dinamici nastave pozovite nas. Radujemo se novim drugarima!

Akcije

Produženi boravak za decu od 6 do 15 godina (mesec dana)
22000 20000
Produženi boravak za decu od 6 do 15 godina (mesec dana) AKCIJA ističe za 9d 14h 5m 21s Pročitaj više
Jednodnevni izlet vikendom od 10h do 17h
2500 2000
Jednodnevni izlet vikendom od 10h do 17h AKCIJA ističe za 9d 14h 5m 21s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+13)

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  SuanPan Mentalna aritmetika Vijugica, Vojvode Milenka 42, ( sprat I, stan 4 ), Savski venac, Beograd
  Edukativni centar Korak napred, Bulevar Peka Dapčevića 277, Voždovac, Beograd
  Škola gitare Starčević Rakovica, Miska Kranjca 7 (Centar za kulturu), Vidikovački venac 73 (OŠ "Branko Ćopić"), Rakovica, Beograd
  Škola gitare Starčević Čukarica, Kestenova 6, Čukarica, Beograd
  Škola gitare Artino, Turgenjevljeva 5, Kulturni centar Čukarica, Čukarica, Beograd
  Produženi boravak Maštaonica, Bulevar kralja Aleksandra 294, Zvezdara, Beograd
  Edukativni centar Naučionica, Zahumska 65, Zvezdara, Beograd
  Edukativni centar SIDARTA, Kneza od Semberije 6a, Vračar, Beograd
  Petica dnevni boravak, Sazonova 48, Vračar, Beograd
  Kefalo Centar za edukaciju, Miroslava Radojčića 1, Palilula, Beograd
  Idi na vrh strane