Mentalna aritmetika Malac Genijalac

 • 1
4.50 | 2 ocena

MENTALNA ARITMETIKA MALAC GENIJALAC


Škola mentalne artimetike “Mentalna aritmetika Malac Genijalac” je poseban program edukacije namenjen deci uzrasta od 4 do 12 godina, koji omogućava zdrav razvoj dečijeg mozga. Rad naše škole zasniva se na Menar mentalnoj aritmetici koja je jedinstvena u Srbiji, a već dugi niz godina se upotrebljava u preko 50 zemalja širom sveta.

Menar mentalna artimetika potiče iz Azije i nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije. Program je posvećen deci uzrasta od 4 do 12 godina, jer je dokazano da se dečiji mozak najviše razvija u tom periodu i da je tada najaktivniji. Cilj programa je da dete maksimalno probudi svoje mentalne kapacitete na zabavan i razigran način, a zasniva se na tri ključne stvari: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

Program rada naše škole zasniva se na upotrebi računaljke abakus, koja ima za cilj da aktivira obe moždane hemisfere. Nakon savladavanja rada na abakusu, deca su u stanju da obavljaju složene računarske operacije bez ikakvih pomagala, isključivo misaonim putem, dajući tačan odgovor za par sekundi. Ovu sposobnost Mentalna aritmetika Malac Genijalac zadržava jednom zauvek, jer mu ona ostaje tokom celog života.

Nastava je prilagođena individualnim potrebama svakog deteta i praktikuje se u malim grupama od 6-12 polaznika. Program se sastoji od 10 nivoa, a jedan nivo traje dva meseca (24 akademska časa). Časovi se održavaju jednom nedeljno, a na kraju svakog nivoa polaže se test i za uspešno položeni nivo dobija se sertifikat. Prvi rezultati su vidljivi nakon 4 nivoa, tako da bi dete ostvarilo minimalni dugoročni rezultat, mora završiti najmanje toliko nivoa (8 meseci).

Polaznici Škole “Mentalna aritmetika Malac Genijalac”, naročito razvijaju sledeće sposobnosti i veštine:

 • -brzo računanje
 • -izuzetna koncentracija i pažnja
 • -odlična memorija, razvijeni refleksi i predusretljivost
 • -fotografsko pamćenje
 • -analitičko i logičko razmišljanje
 • -razvijena čula vida, sluha i dodira
 • -povećanu kreativnost, poboljšanu maštu i sposobnost vizuelizacije

Naš stručni tim čine profesionalni nastavnici koji su prošli međunarodnu obuku i sertifikovani su kao Master učitelji Menar mentalne aritmetike. To su mladi ljudi koji poseduju stručno akademsko znanje, najčešće iz oblasti psihologije, pedagogije, defektologije, kao i neophodno iskustvo i proveren senzibilitet za rad sa decom.

Učinite da Vaše dete ide u korak sa vremenom koje ne trpi prosečnost, već zahteva genijalnost. Neka i Vaš mališan postane Malac Genijalac!

Malac Genijalac, Avijatičarski trg 8, I sprat, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.12.2016 09:00
Zoran Josipovic

Ukljucite vase dete na vreme u uzrasnu grupu gde se putem metalne aritmentike razvijaju sposobnosti koje ce pomoci deci da se razvijaju na pravilan nacin.Tu se koriste drevne vestine poput aritmetike,abakusa.

24.06.2016 06:27
Ana Milosavljevic

Sve preporuke za usavrsavanje vase dece.Polaznici skole Mentalna aritmetika Malac Genijalac,narocito razvijaju sledece sposobnosti i vestine brzo racunanje,izuzetna koncentracija i paznja,odlicna memorija,razvijeni refleksi i predusretljivost,fotografsko pamcenje.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Edukativni centar
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mentalna aritmetika Malac Genijalac
 • Mentalna aritmetika Malac Genijalac,
 • Malac Genijalac,
 • Malac Genijalac mentalna aritmetika,
 • Mentalna aritmetika Malac Genijalac radno vreme,
 • Mentalna aritmetika Malac Genijalac kontakt telefon