Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečiji rođendani na otvorenom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Proslava rođendana 2,5 h radnim danima

Akcija -58% 3300 Din.
Proslava rođendana 2,5 h radnim danima - 3.300 din! Dečija Igraonica 3 Mačkice! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima

Akcija -23% 22900 Din.
Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima - 22.900 din! Dečija Igraonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Proslava rođendana 2,5 h radnim danima

Akcija -58% 3300 Din.
Proslava rođendana 2,5 h radnim danima - 3.300 din! Dečija Rođendaonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dečiji rođendani na otvorenom

Svaki Divan dan je jednako važan, a deci posebno. Oni se proslavi svog rođendana raduju nedeljama unapred, željno iščekujuću taj dan kada će se okupiti svi njihovi drugari, uz obaveznu kraljicu večeri a to je naravno – torta, i uz veselu atmosferu u kojoj jednako uživaju i mališani i njihovi roditelji.

deciji rodjendani na otvorenom

 

Ukoliko je vaše dete rođeno u periodu od aprila do oktobra, možda je dobro da razmislite o varijanti da rođendan organizujete na otvorenom?

Rođendani na otvorenom

Šta bi to tačno značilo? Potrebno je da odaberete takvu igranionicu ili rođendaonicu koja ima dvorište ili baštu, gde će biti organizovana proslava. Pored ovog najvažnijeg detalja, roditelji obraćaju pažnju i na mnoge druge, na primer: raspitajte se da li prostor ima nadstrešnicu u slučaju da kiša odluči da pokvari slavlje, kao i da li, u tom slučaju, unutrašnje prostorije poseduju kapacitet da prime sve vaše odrasle zvanice.

Roditeljima je jako bitno da znaju da li sve vreme mogu imati direktan pogled na decu koja rođendan proslavljaju na otvorenom, ili su delovi u kojima borave odrasli i deca sasvim odvojeni?

Proslava rođendana na otvorenom

Svakako da će vaše dete biti oduševljeno ako bude bilo u mogućnosti da svoj Divan dan provede igrajući se u dvorištu igraonice, a ne u zatvorenom delu, dok je napolju lepo vreme. Otvoren prostor stvara sasvim drugačiju atmosferu, kao i mogućnosti za različitim igrarijama, deca nisu skučena u jednoj prostoriji, i slobodno možemo da kažemo da su rođendani organizovani na otvorenom življi i veseliji, sa mnogo više dečije aktivnosti.

Rođendan na otvorenom u dečijoj igraonici

Nema baš puno igraonica koje imaju dvorište ili baštu, odnosno igralište predviđeno za zabavu. A upravo su ovakvi prostori savršeni ako vaši klinci slave Divan dan u proleće, leto ili u ranu jesen.

proslava rodjendana na otvorenom

 

Što se ostalog dela organizacije tiče, sve je manje-više isto kao i kod klasičnih rođendana, jer se na primer, organizuje švedski sto, na kome je prisutan slani i slatki ketering, pa se deca u svakom trenutku mogu poslužiti onim čim žele.

Takođe, ne zaboravlja se na dekoraciju, tako da su tu veseli šareni baloni, natpisi „Srećan rođendan“, sa imenom slavljenika, a bitan detalj je i iznošenje rođendanske torte i duvanje svećica napolju.

Rođendan na otvorenom u rođendaonici

Pored torte, sve više je popularna čokoladna fontana, koja pruža nezaboravan estetski doživljaj, kao i voćni švedski stolovi.

Naš predlog je da angažujete i animatore, a to su obično klovnovi i mađioničari, koji će ovaj dan učiniti sasvim nezaboravnim, kako za najmlađe, tako i za njihove roditelje. Takođe, uvek se obezbedite time da odabrana rođendaonica ima dovoljan kapacitet da sve vaše goste, male i velike, može da ugosti i unutra, jer se sa prognozama vremena nikada ne zna, a posebno ako se uzme u obzir da se proslave rođendana zakazuju i rezervišu nekoliko meseci unapred.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Dan igranja za dete + poklon sokić

Akcija -43% 170 Din.
Dan igranja za dete + poklon sokić - 170 din! Dečija Rođendaonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima

Akcija -23% 22900 Din.
Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima - 22.900 din! Dečija Rođendaonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon