Vratite se na mobilnu verziju sajta
Dečiji rođendani na otvorenom Dečiji rođendani na otvorenom - Ovde možete pogledati organizatore rođendana koje u svojoj ponudi imaju dečije rođendane a otvorenom. Saznajte kako može da se organizuje dečiji rođendan na otvorenom, kao i cene i akcije za Dečije rođendane na otvorenom www.navidiku.rs Dečiji rođendani na otvorenomDEČIJI ROĐENDANI NA OTVORENOM Beograd cena, proslava rodjendana na otvorenom DEČIJI ROĐENDANI NA OTVORENOM Savski venac cena, proslava rodjendana na otvorenom DEČIJI ROĐENDANI NA OTVORENOM Kragujevac cena, proslava rodjendana na otvorenom DEČIJI ROĐENDANI NA OTVORENOM cena, proslava rodjendana na otvorenom

Dečiji rođendani na otvorenom

Svaki Divan dan je jednako važan, a deci posebno. Oni se proslavi svog rođendana raduju nedeljama unapred, željno iščekujuću taj dan kada će se okupiti svi njihovi drugari, uz obaveznu kraljicu večeri a to je naravno – torta, i uz veselu atmosferu u kojoj jednako uživaju i mališani i njihovi roditelji.

deciji rodjendani na otvorenom

 

Ukoliko je vaše dete rođeno u periodu od aprila do oktobra, možda je dobro da razmislite o varijanti da rođendan organizujete na otvorenom?

Rođendani na otvorenom

Šta bi to tačno značilo? Potrebno je da odaberete takvu igranionicu ili rođendaonicu koja ima dvorište ili baštu, gde će biti organizovana proslava. Pored ovog najvažnijeg detalja, roditelji obraćaju pažnju i na mnoge druge, na primer: raspitajte se da li prostor ima nadstrešnicu u slučaju da kiša odluči da pokvari slavlje, kao i da li, u tom slučaju, unutrašnje prostorije poseduju kapacitet da prime sve vaše odrasle zvanice.

Roditeljima je jako bitno da znaju da li sve vreme mogu imati direktan pogled na decu koja rođendan proslavljaju na otvorenom, ili su delovi u kojima borave odrasli i deca sasvim odvojeni?

Proslava rođendana na otvorenom

Svakako da će vaše dete biti oduševljeno ako bude bilo u mogućnosti da svoj Divan dan provede igrajući se u dvorištu igraonice, a ne u zatvorenom delu, dok je napolju lepo vreme. Otvoren prostor stvara sasvim drugačiju atmosferu, kao i mogućnosti za različitim igrarijama, deca nisu skučena u jednoj prostoriji, i slobodno možemo da kažemo da su rođendani organizovani na otvorenom življi i veseliji, sa mnogo više dečije aktivnosti.

Rođendan na otvorenom u dečijoj igraonici

Nema baš puno igraonica koje imaju dvorište ili baštu, odnosno igralište predviđeno za zabavu. A upravo su ovakvi prostori savršeni ako vaši klinci slave Divan dan u proleće, leto ili u ranu jesen.

proslava rodjendana na otvorenom

 

Što se ostalog dela organizacije tiče, sve je manje-više isto kao i kod klasičnih rođendana, jer se na primer, organizuje švedski sto, na kome je prisutan slani i slatki ketering, pa se deca u svakom trenutku mogu poslužiti onim čim žele.

Takođe, ne zaboravlja se na dekoraciju, tako da su tu veseli šareni baloni, natpisi „Srećan rođendan“, sa imenom slavljenika, a bitan detalj je i iznošenje rođendanske torte i duvanje svećica napolju.

Rođendan na otvorenom u rođendaonici

Pored torte, sve više je popularna čokoladna fontana, koja pruža nezaboravan estetski doživljaj, kao i voćni švedski stolovi.

Naš predlog je da angažujete i animatore, a to su obično klovnovi i mađioničari, koji će ovaj dan učiniti sasvim nezaboravnim, kako za najmlađe, tako i za njihove roditelje. Takođe, uvek se obezbedite time da odabrana rođendaonica ima dovoljan kapacitet da sve vaše goste, male i velike, može da ugosti i unutra, jer se sa prognozama vremena nikada ne zna, a posebno ako se uzme u obzir da se proslave rođendana zakazuju i rezervišu nekoliko meseci unapred.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Pozovite i izaberite nekog od organizatora koji rade DEČIJE ROĐENDANE NA OTVORENOM

Dečiji rođendani na otvorenom :

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na DEČIJE ROĐENDANE NA OTVORENOM

Proslava rođendana radnim danima

popust 36%

Proslava rođendana radnim danima

Proslava rođendana radnim danima - 4.500 din! Caffe igraonica ZVONČICA!...Pročitajte više

Cena kupona: 7.000din./4.500din.

Firma: Caffe igraonica ZVONČICA
Maksima Gorkog 78,

08d:12h:38m

Proslava rođendana vikendom

popust 33%

Proslava rođendana vikendom

Proslava rođendana vikendom - 6.000 din! Caffe igraonica ZVONČICA!...Pročitajte više

Cena kupona: 9.000din./6.000din.

Firma: Caffe igraonica ZVONČICA
Maksima Gorkog 78,

08d:12h:38m

Proslava rođendana (zakup prostora) radnim danima do 15h

popust 56%

Proslava rođendana (zakup prostora) radnim danima do 15h

Proslava rođendana (zakup prostora) radnim danima do 15h - 2.000 din! Caffe igra...Pročitajte više

Cena kupona: 4.500din./2.000din.

Firma: Caffe igraonica ZVONČICA
Maksima Gorkog 78,

08d:12h:38m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Dečiji rođendani na otvorenom