Cvetići za kićenje, najčešće se vezuju za kićenje svatova, kumova, mladenaca. Svojom lepotom i veselošću, doprinose da izgledate svečano, baš kako i dolikuje prilici kao što je venčanje ili svadba.

 

           

 

Ova dekoracija je obično prva stavka nakon odabira venčanice, što samo govori u prilog njenom značaju. Ona pokazuje vašim gostima ukus i stil, eleganciju, a potrebno je prilikom odabira cvetića obratiti pažnju da se oni uklope i budu u tonu sa svim ostalim detaljima.

Cvetići za kićenje svatova

Ovakvi cvetići se često mogu izraditi po želji. Za dekoraciju se koriste trake od satena, organdina, čipke. Takođe, utisak upotpunjuju perle, biseri, cirkoni i to sve u bojama koje se vama najviše dopadaju. 

Ako se izrađuju po porudžbini, potrebno ih je naručiti nešto ranije, u dogovoru sa izabranom cvećarom. Zaista, moguće ja napraviti bezbroj prelepih kombinacija, kako biste izgledali što svečanije. Rađeni su od najfinijih materijala, jer svima je važno da se na goste ostavi dobar utisak i da ovaj poseban dan ostane svima u lepom sećanju. Veliki izbor boja i kvalitetna završna obrada, zadovoljiće vaše želje da budete posebni, jedinstveni i prelepi.

Uvek možete birati cvetiće koji su već u asortimanu cvećare. Može se dodati nešto novo i originalno, kao što je zamena boje traka, kako bi se i cvetići za kićenje uklopili u celokupan stil svadbene dekoracije, jer oni su ipak taj mali, ali neizostavni detalj.

Cvetići za kićenje mladoženje

Posle mlade, mladoženja privlači najviše pažnje. Cvetići koje nosi na reveru, moraju da upotpune utisak i da se uklapaju sa odelom koje nosi. 

 

 

 

Svi modeli i kombinacije cvetića za kićenje se prave tako da imaju odgovarajuće ukrase za rever. Ukrasi za rever mogu biti sa špenadlama ili na lepljenje. 

Cvetići za kićenje mladenaca

Sve trake od kojih se ukrasi proizvode prethodno se peglaju, dok se ivice traka koje su šire od tri milimetara, posebno obrađuju kako ne bi izgledale neuredno, što niko ne želi. 

Možete izabrati ruzmarin sa kalicom i satenskom trakom, ili ruzmarin sa ružicom i trakom, možda vam se više sviđa varijanta sa kalicom i tilom ili organdin trakom.

Ako se radi o narukvicama, one se nose vezivanjem oko ruke, dok po vašoj želji mogu biti i na navlačenje, takozvane, lastiš narukvice.

Cvetići za kićenje – dostava

Cvetići za svadbe su unikatni, jer je svako venčanje drugačije, i stručno osoblje cvećare biva inspirisano upravo vašom svadbom. Gotovi cvetići se pakuju u kutije i isporučuju na željenu adresu a uvek možete doći u vašu cvećaru i lično preuzeti cvetiće za kićenje.

Cvetići za kićenje – cena:

Cene se kreću u rasponu od 25 dinara do 100 dinara po jednom cvetiću.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod teskta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Cvetići za kićenje
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

09.10.2018
Zorica Simic

Iz licnog iskustva mogu samo da kazem da su cvetici za kicenje danas dostupni skoro svima. Neka cena se krece od 30 dinara do 200 dinara po komadu. U danasnje vreme svi zivi prave ove svetice.

01.09.2017
Milen Jovanovic

Kod cvetica za kicenje je najvaznija stvar da budu zaista uradjeni sa stilom kako se nesto kasnije ne biste pokajali. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga sto se mene licno tice. Pri tome, razlika u kvalitetu zaista moze da bude ocigledna.

30.08.2017
Marina Zivkovic

Jesu cvetici za kicenje rpavi cvetici ali oni moraju da se lepo plate. Sve drugo je cisto potcenjivanje zenske lepote i zenksog pola. Mada, po nekima bi to moglo i da predstavlja jedno jendostavno gubljenje vremena.

17.05.2017
Filip Milutinovic

Sto se tice cena, zaista je veoma vazno da se svi cvetici za kicenje pristojno plate da bi generalno govoreci mogli da vas iole posluze.

03.05.2017
Jovana Milinkovic

Ovo su u svakom slucaju veoma zahtevni cvetici kako god da okrenete. Zbog toga je veoma vazno da se dobro plate.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako god da okrenete, nisu oni ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nist vise sem toga.

05.04.2017
Lea Stankovic

Kako god da okrenete, ovi cvetici imaju posebne cene koje su po meni zaista nesto posebno oko cega ne treba da sumnjate.

03.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu su oni nesto sto debelo treba da se plati. Sve ostalo je manje vazno.

17.03.2017
Simona Vucinic

Sto se ovih cvetica tice, pre ili kasnije je sigurno kvalitet veoma vazan.

28.02.2017
Janko Zivanovic

Moje licno misljenje je da su ovo cvetiti, koji u svakom slucaju moraju debelo da kosta. Sve drugo je onda po meni mnogo losije resenje.

09.02.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, cvetici za kicenje su cistobacanje para. Posebno kada govorimo o nekoj velikoj svadbi. Treba u vrh glave da ih platite 20 din./kom. i da nakon toga budete svesni.

13.01.2017
Petar Jankovic

Veoma je vazno ako mene pitate, da ovi cvetici bas budu onako kvalitetni. To samim tim mora i dosta da se plati.

23.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Mislim da bas onako lepi cvetici za kicenje mogu da se kupe vec pocev po nekoj ceni od 50 dinara po komadu.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene pitate, po pitanju ovih cvetica, samo treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem i nista vise po tom pitanju ne treba da se brinete.

21.11.2016
Nikolina Pantelic

Kada vec pricamo o nekim kvalitetnim cveticima za kicenje, najbolje je da posetite butik Nocna Frajla u koji je zaista najbolje da se sami uverite.

01.11.2016
Biljana Brankovic

Naravno da su cvetici za kicenje veoma bitni. takodje oni mogu da poprilicno ulepsaju neki prostor ali I da uprilice jedan dogadjaj.

09.09.2016
Marko Petrovic

Kada pricamo o cveticima za kicenje, onda je pricamo o onim cvetovimasa kojima se gosti kite za svadbu. To su cvetovi koji u proseku kostaju od 20 do 120 dinara po komadu.

04.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko traziet neke kvalitene cvetice za kicenje, onda bar to nije vise neki problem. U danasnje vreme, veliki broj devojaka pravi cvetice za kicenje u sta se narocito mozete uveriti ukoliko ih licno kontaktirate. Takodje, uglavnom su sve jako slicne sa cenama.

06.07.2016
Jana Stankovic

Iz licnog iskustva mogu samo da kazem da su cvetici za kicenje danas dostupni skoro svima. Neka cena se krece od 30 dinara do 200 dinara po komadu. U danasnje vreme svi zivi prave ove svetice.