Magic Party NS

3.8 | 4 ocena
Ulica: Bulevar Slobodana Jovanovića 15
Grad: Novi Sad
Magic Party NS
Mobilni: 063/
www.bidermajerodpapira.com

O nama

MAGIC PARTY NS

Dekoracije koje ostavljaju snažan utisak već na prvi pogled uz pomoć balona, cvetove od papira, veštačkog ili prirodnog cveća, figurice po omiljenim dečijim motivima koje su gotovo stvarne, najsitnije detalje koje niste mogli ni da zamislite ili one krupne koje ste oduvek želeli, sve to i još mnogo više, stvoriće za Vas vešte i kreativne ruke osoblja Magic Party NS salona za dekoraciju.

Magic Party NS svako slavlje učiniće potpuno čarobnim, dovoljno je samo da nas pozovete da bismo sve Vaše snove pretvorili u prelepu šaroliku stvarnost.

Na raspolaganju Vam je:

 • dekoracija balonima
 • slatki stolovi
 • štampani party program
 • cvetni zid / cvetni panel
 • unikatni, trajni bidermajeri od papira
 • cvetići za kićenje svatova
 • dekoracija dečijih rođendana /slavlja (od pozivnica do torte!)
 • baloni u neograničenim količinama
 • kompletna dekoracija venčanja
 • dekoracija sale za proslave
 • zanimljivi rekviziti za fotografisanje
 • personalizovane poklon čokoladice
 • iznajmljivanje dekoracije (mašne za stolove, vaze, stalci za sveće, mašne za salvete, kutije za čestitke, poklone...)

Većina devojaka želi da baš njihov bidermajer bude jedinstven i originalan, ali i trajan, ali ne želi da on bude izrađen od veštačkog cveća. Magic Party NS i za to ima rešenje. Pravi smo majstori u stvaranju bidermajera od papira koji će Vašoj prijateljici ostati kao divna uspomena, a Vama dodatno ulepšati dan venčanja svojom jedinstvenošću i lepotom. Cvetove pravimo bez matrica i šablona, tako da je svaki uvek nov i prilagođen Vama, a izbor boja i veličina je gotovo neograničen.

Uz dekoraciju venčanja, naš studio može da Vam obezbedi i kompletnu logistiku organizacije, uz fenomenalna rešenja za ukrašavanje mladenačkog stola, izrade predivnih cvetnih panela, popularno nazvanih cvetnim zidovima, ispred kojih nastaju nezaboravne fotografije i najbolji selfiji sa svadbe. Tu su naravno i nezaobilazne mašne za ukrašavanje stolova, stolica, svećnjaka, držači za salvete, unikatne kutije za čestitke, odnosno bukvalno sve što čini savršeno lepo venčanje.

Kreativni tim Magic Party-ja misli uvek i na najmlađe, te za njih imamo naročito inspirativnu ponudu koji oni prosto obožavaju. Od pozivnica za najdraže drugare, preko poklon čokoladica na kojima možete biti njihovo ime ili fotografija, do prelepih balona punjenih vazduhom ili helijumom, koji su uvek neiscrpan izvor radosti svim mališanima. Na raspolaganju smo Vam i za kompletnu dekoraciju tzv. slatkog stola, štampu banera, tanjirića, čaša, ali i izradu torti, kolačića, kapkejkova i mnogo toga drugog.

Pored toga što obožavamo svoj posao jer je uvek iznova lep i inspirativan, stalo nam je da svakome od Vas budemo na raspolaganju s jednakom pažnjom i posvećenošću. Zato, svi naši ukrasi nastaju sa mnogo ljubavi i po veoma pristupačnim cenama.

Neka i Vaše slavlje bude kao iz bajke uz našu čaroliju. Pozovite Magic Party NS, recite sve svoje želje i prepustite se našoj mašti, a ukoliko Vam treba pomoć oko izbora fotografa, venčanice, frizure i šminke ili mladenačke torte, spremni smo da Vam preporučimo nekoga od naših vernih poslovnih partnera, koji će Vam uz to dati i dodatne popuste.


Magic Party NS, Novi Sad

Adresa: Bulevar Oslobođenja 141, Novi Sad

E-mail: bidermajeriodpapira@gmail.com

Uvek spremni da čujemo i Vaše mišljenje!

Instagram: @handmade_paperflowers_svetlana; @magic_party_ns
FB: Magic Party NS; Handmade by Svetlana - unikatni bidermajeri i dekoracije

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Party Budžak, Jirečekova 11, Novi Sad
  Baloni MegaBrend, Dr Svetislava Kasapinovića 17, Novi Sad
  Wooow Decoration, Romanijska 2, Novi Sad
  White Wedding Art dekoracija venčanja, Arse Todorovića 5, lokal 5, Novi Sad