Alfa Medica poliklinika

 • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - ALFA MEDICA POLIKLINIKA


Savremeno opremljena poliklinika Alfa Medica postoji u kontinuitetu već punih 18 godina. Specijalizovani smo za oblast hirurgije, interne medicine i ginekologije, gde Vam na raspolaganju stoji čitav tim lekara specijalista spremnih da s razumevanjem i bogatim znanjem pristupe svakom problemu.

Oblasti delovanja Alfa Medica poliklinike:

 • - dermatohirugija
 • - alergologija
 • - endokrinologija
 • - ginekologija
 • - ultrazvučni pregledi (UZ dojki, UZ abdomena, UZ štitaste žlezde, UZ srca, UZ mekih tkiva vrata...)

Dermatohirurgija podrazumeva minimalno invazivne i bezbolne intervencije kojima se uklanjaju benigne izrasline na koži iz zdravstvenih, preventivnih ili estetskih razloga. U tu grupu, između ostalog, spadaju: ateromi, lipomi, mladeži, virusne bradavice, kurje oko, plantarne bradavice, keratoze i drugo.

Alergologija i klinička imunologija bave se dijagnostikom i lečenjem alergijskih bolesti (alergijski rhinitis, bronchijalna astma, koprivnjača, angioedem - oticanje mekih tkiva), kao i sistemskih vaskulitisa i sistemskih bolesti vezivnog tkiva (sistemski eritamski lupus, Syndroma Sjogram...).

Endokrinologija se bavi proučavanjem hormona, kao i žlezda koje ove hormone izlučuju i njihovog uticaja na funkcije tkiva i organa. Pravilan rad žlezda od presudnog je značaja za zdravlje svakog pojedinca i veoma je važno da ih redovno kontrolišete.

Za sve navedeno obezbedili smo Vam neophodnu dijagnostičku opremu, osposobljeno i ljubazno osoblje, kao i lekare specijaliste sa bogatim iskustvom sticanim u različitim klinikama. Kontinuiranom edukacijom i praćenjem svetskih medicinskih trendova trudimo se da ostanemo ukorak s vremenom i ponudimo Vam sve što moderna medicina može da pruži u pogledu dijagnostike i lečenja.

Za sve Vaše zdravstvene tegobe, preventivne i kontrolne preglede, Alfa Medica poliklinika Beograd stavlja Vam na raspolaganje svoje bogato znanje i iskustvo. Dajemo stručne savete, predloge i rešenja u svakoj prilici.

Brinite u svom zdravlju i brinite na vreme, jer smo mi tu zbog Vas. Obezbedili smo Vam i brojne povoljnosti prilikom plaćanja.

Radno vreme:
Svakog dana 7 - 22h

E-mail: info@alfamedica.rs


Alfa Medica poliklinika, Bulevar Zorana Đinđića 106a, Beograd (Novi Beograd)

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2019 04:43
Dejan Vlaisavljevic
Alfa Medica poliklinika je bila od presudnog značaja da se mojoj baki smanje tegobe koje je imala, i zbog čega joj je svaki dan bio pakao... Danas nemam reči zahvalnosti kojima bih mogao da izrazim šta osećam. Novac tu nije presudan faktor, to shvatite kada vidite da je nekome nestao bol, da se oseća bolje, da mu se vratio osmeh na lice...
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Bolnice/PoliKlinike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alfa Medica poliklinika
 • Alfa Medica,
 • Alfa Medica poliklinika,
 • Alfa Medica Novi Beograd,
 • Alfa Medica klinika Beograd,
 • poliklinika Alfa Medica radno vreme