Poliklinika - bolnica Sirius medical

5.0 | 2 ocena
Ulica: Zage Malivuk 19k
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Poliklinika - bolnica Sirius medical
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.siriusmedical.rs

O nama

BOLNICA SIRIUS MEDICAL

Sirius Medical je prva privatna bolnica u Beogradu specijalizovana za bavljenje internom i palijativnom medicinom. Osim toga, oblast našeg delovanja obuhvata dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti onkologije, pulmologije, kardiologije, endokrinologije i bolesti ishrane.

Iako je bolnica Sirius Medical otvorila svoja vrata u junu 2017. godine, naš tim čine vrhunski stručnjaci koji su stalno zaposleni, kao i stručni konsultanti sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom, među kojima se nalaze i univerzitetski profesori. Smeštena u mirnom kraju Beograda, u naselju Krnjača, naša potpuno nova i moderno opremljena bolnica pruža komfor, privatnost i idealne uslove za zbrinjavanje i najtežih pacijenata.

Kapacitet bolnice Sirius Medical je 5 dvokrevetnih soba i 2 apartmana koji su opremljeni po najvišim svetskim standardima. Posebno ističemo da svaki apartman poseduje svoje kupatilo i prostor za posetu. Sve sobe su svetle i prostrane, opremljene udobnim ležajevima sa antidekubitnim dušecima, TV prijemnikom sa kablovskom televizijom, internetom i nadzorom medicinskog osoblja 24 časa dnevno. Tokom boravka u bolnici uključena su tri obroka i dve užine, po planu ishrane koji je propisan od strane nutricioniste. Takođe, postoji mogućnost pripreme obroka u skladu sa zahtevima pacijenata.

Posebno ističemo mogućnost palijativnog zbrinjavanja pacijenata sa najtežim bolestima, koje se preporučuje od samog početka lečenja malignih bolesti. Moderno opremljeni bolnički deo pruža idealne uslove za celokupnu negu i lečenje pacijenata u terminalnoj fazi malignih i drugih hroničnih bolesti, kroz prevenciju i lečenje svih simptoma: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih. Pored toga, u mogućnosti smo da obezbedimo i van bolničko lečenje po principu Hospisa koji pacijentima sa malignitetom omogućava ambulantnu primenu svih neophodnih terapija u dnevnoj bolnici.

U okviru ambulantnog dela bolnice Sirius Medical možete obaviti i konsultativne preglede iz oblasti interne medicine:

 • kardiologija
 • gastroenterologija
 • onkologija
 • hirurgija
 • hematologija
 • nefrologija
 • fizijatrija

Bolnica Sirius Medical pruža i dijagnostičke pretrage, kao što su: ultrazvučna dijagnostika (ehokardiografija, ultrazvuk abdomena, urogenitalnog trakta, CDS krvnih sudova vrata, gornjih i donjih ekstremiteta, ultrazvuk mekih tkiva, dojki...), kao i radiografsko snimanje kostiju, pluća, srca i abdomena. Takođe, nudimo kompletnu laboratorijsku dijagnostiku i analize iz oblasti: hematologije, biohemije, imunologije, mikrobiologije, virusologije, patohistologije. Upotrebom savremenih automatizovanih hematoloških, biohemijskih i imunohemijskih analizatora možemo da garantujemo pouzdane rezultate, u najkraćem mogućem roku.

Pored vrhunskog tima stručnjaka, u prijatnom ambijentu Sirius Medical bolnice dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje koje Vam uvek stoji na usluzi za sve vrste saveta i informacija. Svojim vedrim raspoloženjem, toplim rečima i razumevanjem nastoje da svim pacijentima pruže najviši nivo medicinske nege i makar malo ulepšaju dan.

U neposrednoj blizini bolnice Sirius Medical nalazi se stanica Beovoza i autobusko stajalište, a za one koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je adekvatan parking prostor.

Radno vreme: 00-24h

Bolnica Sirius Medical, Zage Malivuk 19k, Palilula, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miroslava Anastasijevic
  06.06.2019 04:38

  Poliklinika - bolnica Sirius medical je mnogo pomogla momo ujaku koji je bio teško bolestan i nismo znali šte će biti... Bolnice nisu mesta u kojima želite da budete, ali ako morate, onda birajte najbolje a to je Poliklinika - bolnica Sirius medical. Cene su razumne, u odnosu na ono što dobijate, a to je ublažavanje tegoba i izlečenje, u zavisnosti od čega bolujete i šta su vaši problemi. Sve preporuke!

  Firme u blizini

  Specijalna bolnica SVETI VID, Dobračina 27, Beograd, Stari grad, Beograd
  Poliklinika Fizikus, Deligradska 27, Savski venac, Beograd
  Euromedik opšta bolnica i poliklinika, Višegradska 20 i Alekse Nenadovića 8, Savski venac, Beograd
  Poliklinika Euromedik - Zemun, Kosovska 6, Zemun, Beograd
  Specijalna oftalmološka bolnica Milmedic, Zvečanska 4, Savski venac, Beograd
  Gracia Medika poliklinika, Koče Popovića 7, Savski venac, Beograd
  011 Poliklinika PANACEA, Bojanska 5, Vračar, Beograd
  Poliklinika Dr Žutić, Bulevar Zorana Đinđića 125g, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane