Beocentar Sanitetski prevoz

4.0 | 4 ocena
Ulica: Ugrinovačka 51
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Beocentar Sanitetski prevoz
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.beocentar.rs

O nama

BEOCENTAR SANITETSKI PREVOZ

Beocentar Sanitetski prevoz pruža Vam organizovan, bezbedan i udoban sanitetski prevoz invalida i teško pokretnih pacijenata na željeno odredište u Beogradu, Srbiji ili Evropi. Ono po čemu se razlikujemo od drugih su najpovoljnije cene prevoza, srazmerno kvalitetu usluge koju pružamo.

Ukoliko Vam je potreban prevoz na pregled u bolnicu ili ambulantu, kod prijatelja, u banju ili gde god želite, organizovana služba za sanitetski prevoz Beocentar stoji Vam na raspolaganju. Naš profesionalni tim trudi se da maksimalno ugodi svakom klijentu, prateći njegov tempo, bez žurbe i stresa. Takođe, spratnost (stan na spratu bez lifta) i udaljenost nam ne predstavljaju problem.

Transport pacijenata vrši se u pratnji odgovarajuće lekarske ekipe koju, u zavisnosti od potreba i zahteva, čine lekar specijalista, medicinska sestra, kao i vozač. Ukoliko želite, bez dodatnih troškova, sa Vama može putovati rođak ili prijatelj.

Naš vozni park se sastoji od savremenih sanitetskih kombi vozila marke Renault, Mercedes i Peugeot, opremljenih u inostranstvu, koji su pogodni za pojedinačni ili grupni prevoz pacijenata. Naša komforna vozila su u povišenoj i produženoj varijanti, tako da se u njima može nesmetano kretati.

Beocentar saniteti opremljeni su kompletnom opremom za udobnu i prijatnu vožnju:

 • Hidraulična prilazna rampa koja maksimalno olakšava ulazak i izlazak pacijenata, posebno invalida
 • Mesto za ankerisanje invalidskih kolica, a u slučaju da nemate Vaša kolica, sva vozila imaju rezervna invalidska kolica
 • Luksuzna i savremena nosila/krevet za pristup vozilu i prevoz osoba u ležećem položaju
 • Klima uređaj, grejanje, TV, muzika...

Osim prevoza pacijenata na teritoriji Beograda i Srbije, Beocentar sanitetski prevoz nudi i usluge prevoza putnika i van granica naše zemlje, po razumnoj i pristupačnoj ceni. Međunarodni sanitetski prevoz sa pratnjom medicinskog osoblja vrši se u luksuznim i udobnim vozilima Mercedes Sprinter 416, specijalizovanim za duže putovanje.

Jedina smo sanitetska služba sa vozilima koja imaju mogućnost da prime do tri invalida u kolicima i njihovu pratnju. Po Vašem pozivu, u najkraćem mogućem roku dolazimo na željenu adresu u Beogradu, Srbiji i EU. Takođe, vršimo rentiranje vozila na par dana sa vozačem.

Za veće iznose (preko 20.000 dinara) nudimo mogućnost plaćanja na 3 rate! Prevoz vršimo 24 časa dnevno, svakog dana, tokom cele godine, uz prethodno zakazivanje preko našeg call centra.

Radno vreme call centra:
ponedeljak – subota od 08-18h

Beocentar Sanitetski prevoz, Ugrinovačka 51, Zemun, Beograd

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Katarina Predojevic
  06.06.2019 04:35

  Sanitetski prevoz je potreban kada ljudi ne mogu sami stići do poliklinike ili bolnice, na primer. To se dogodilo mojoj majci, pa smo angažovali usluge sanitetskog prevoza Beocentar. Sve je odrađeno po dogovoru, brzo i efikasno, za povoljnu cenu. Stručni tim lekara je uvek na raspolaganju, ako je u pitanju pacijent sa težim problemima, kao što je to bila moja majka.

  Lazar Ristic
  23.12.2016 07:37

  Ukoliko vam je potreban prevoz na pregled u bolnicu ili ambulantu,kod prijatelja,u banju ili gde god zelite,organizovana sluzba za sanitetski prevoz Beocentar stoji vam na raspolaganju.Njihov profesionalni tim trudi se da maksimalno ugodi svakom klijentu.

  Firme u blizini

  Alfa Medica poliklinika, Bulevar Zorana Đinđića 106a, Novi Beograd, Beograd
  Intermed plus poliklinika, Bežanijska 43, Zemun, Beograd
  Specijalna bolnica SVETI VID, Dobračina 27, Beograd, Stari grad, Beograd
  Poliklinika Fizikus, Deligradska 27, Savski venac, Beograd
  Euromedik opšta bolnica i poliklinika, Višegradska 20 i Alekse Nenadovića 8, Savski venac, Beograd
  Poliklinika Euromedik - Banovo Brdo, Zrmanjska 8a, Čukarica, Beograd
  Poliklinika Euromedik - Zemun, Kosovska 6, Zemun, Beograd
  Gracia Medika poliklinika, Koče Popovića 7, Savski venac, Beograd
  Mediall zavod za zdravstvenu zaštitu radnika, Goce Delčeva 46, Novi Beograd, Beograd
  Poliklinika Dr Žutić, Bulevar Zorana Đinđića 125g, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane