Aparat za mafine

Mafini su na našim prostorima relativno skoro postali veoma popularni, tako da ih danas rado naručuju gosti poslastičarnica i pekara. Hajde da se za početak upoznamo sa tim šta su zapravo mafini – sama reč mafini potiče od francuske reči koja bi u prevodu značila mekani hleb, ili od jedne nemačke reči koja bi označavala jednu vrstu kolača.

aparat za mafine

Osnovna podela mafina je na američke i engleske.

Aparat za pravljenje mafina

Naravno da u svakom trenutku možete da svratite negde i da se počastite mafinima, ali je veoma zanimljivo da ih napravite u svom domu i to baš onakve kakve želite. Dakle, ako se za upotrebu koristi kvasac (za izradu testa), tada je reč o engleskim mafinima, a kada se koriste preparati na bazi hemije koji služe za podizanje testa ili soda bikarbona, tada je reč o američkim mafinima.

Aparat za mafine prodaja

Nije neophodno da lutate gradom i da zavirujete u baš sve prodavnice malih kućnih aparata da biste pronašli idealan aparat za pripremu mafina. Dovolljno je da iz udobnosti svog doma prelistate stranice interneta, i da pogledate prezentacije web šopova. Na njima su aparati za pravljenje mafina predstavljeni kroz kratke tekstualne opise i fotografije.

aparat za mafine cena

Slike se često mogu uvećati i pogledati iz više uglova, a tekstualni opis služi da vam predstavi proizvod kroz osnovne karakteristike.

Poručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem artikla u korpu, nakon čega sledi potvrđivanje tako što ostavljate željenu adresu za isporuku. Plaćanje se obavlja putem e-bankinga ili u najbližoj pošti ili banci. Nakon što uplata bude evidentirana, sledi isporuka u roku od dva do tri dana, što sve zavisi da li je proizvod dostupan, odnosno na lageru.

Aparat za izradu mafina

Kada bismo opisivali mafine, to bi bilo pecivo koje se nalazi negde između kolača i hleba, i neodoljivog je ukusa. U zavisnosti od samog testa, koje se koristi za spravljanje, mafini mogu više da liče na kolače ili više da podsećaju na hleb.

Na primer, ako ste u smesu stavili manje šećera i putera, onda će mafini više ličiti na hleb i obrnuto – više putera i šećera na kraju će dati mafin koji više liči na kolač nego na hleb.

Interesantni su aparati koji imaju retro dizajn, snage mogu biti do 700 W, i imaju nelepljivu površinu koja se lako čisti i održava. Postoji lampica, tj. indikator svetlo koje signalizira kada je aparat spreman da počnete da ga koristite.

Aparat za mafine – cena:

Cene aparata za mafine se kreću oko 4000-5000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.