Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup bele tehnike
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup bele tehnike

Bez bele tehnike život u jednom domaćinstvu ne bi bio zamisliv. Kada ustanemo ujutru, najpre se istuširamo, tako da nam je potreban bojler; potom stavimo kafu koju kuvamo na šporetu, dok nas hladi ili greje klima, u zavisnosti od godišnjeg doba. Iz frižidera ćemo izvaditi hladnu mineralnu vodu i osvežiti se, i tako redom...

otkup bele tehnike

 

Otkup polovne bele tehnike

Možda ste odlučili da svoj dom opremite novom belom tehnikom, ali ste takođe došli do zaključka da ni stara baš nije za bacanje. Da li postoji način da ovo rešite, i možda da još i dodatno zaradite? Zarađeni novac na ovaj način, možete da upotrebite za kupovinu još bojih novih modela uređaja.

U tom smislu, najbolje je obratiti se firmama koje vrše otkup polovne bele tehnike.

Otkup bele tehnike za reciklažu

Postoje uređaji koji i dalje mogu da budu u funkciji, tj. neko se njima može služiti još duži niz godina, dok su određeni uređaji uglavnom predviđeni za reciklažu. Cena otkupa ove bele tehnike je svakako niža, ali će vam značiti da se korišćeni stari uređaji iznesu iz vašeg dvorišta, šupe, podruma i da za to pribavite neku svotu novca.

Otkup bojlera

Bojler nije ništa drugo nego – kazan. Međutim, baš taj kazan može da procuri, i da mi poželimo da stari bojler zamenimo novim. Iz tog razloga, stari uređaj dajemo u otkup. Osoblje iz odabrane firme će, nakon primljenog poziva, stići na vašu adresu i tek tada će moći da vam kaže koju cenu je moguće dobiti za stari bojler.

Otkup frižidera

Možda se vrata na vašem frižideru više ne zatvaraju dobro, ili on ne hladi kao što bi trebalo, a pri tome, troši čak i više struje nego neki novi uređaj. Dakle, došlo je vreme za kupovinu novog frižidera, ali pre toga, naša topla preporuka jeste da stari aparat date u otkup.

Procena vrednosti frižidera se vrši na licu mesta, kada ćete biti i isplaćeni, a uređaj odvezen na remont ili na reciklažu.

otkup bele tehnike za reciklažu

 

Otkup šporeta

Ukoliko kafu na svom šporetu kuvate skoro jednako dugo kao što bi trebalo pasulj, onda je pravo vreme da razmislite o zameni te ringle ili još bolje, o kupovini novog šporeta. Poznato je da stari uređaji znaju da potroše mnogo više električne energije, i ako sve to traje u dužem vremenskom periodu, tada ste vi u čistom minusu. Zar nije bolje da taj novac usmerite na kupovinu novog komada bele tehnike, a da ovaj stari date u otkup i da pri tome i zaradite?

Otkup zamrzivača

Ako vas je zamrzivač dugi niz godina verno služio i čuvao namirnice, možda je sada pravi trenutak da ga zamenite novim, a stari da date u otkup. Isplata se vrši na licu mesta i potrebno je da birate firme koje će dati realnu procenu i otkupnu cenu.

Cena je uslovljena time koliko godina je uređaj star, da li ima neke tehničke ili fizičke nedostatke, koliko dugo je korišćen i slično.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.