Blender

Da li ste nekada razmišljali o tome kako je blender, u stvari, jedan savršeni aparat, koji je prilagođen apsolutno svima – od malih beba, pa sve do najstarijih ljudi?

blender

Naime, blender može sve da samelje, izmiksa i da od svega napravi kašu, koja je prepuna vitamina, minerala i ostalih sastojaka, u zavisnosti šta mućkate. Ukratko rečeno, takav uređaj je apsolutno neophodan u svakom savremeno opremljenom domaćinstvu.

Blenderi

Ako imate bebu, onda znate da su kašice koje vi sami pravite, zapravo najbolje i najukusnije. A što je najvažnije, one su najzdravije, jer vi tačno znate koje ste voće ili povrće stavili u blender, i šta ste spremili kao obrok za svoje najdraže.

Štapni blenderi

Kao što im i samo ime kaže, ovo su blenderi koji su u obliku štapa, to jest, imaju dugačku dršku - odvojiv štap, dve brzine, sečivo koje je obično od nerđajućeg čelika, ali i gumenu podlogu koja služi protiv klizanja, međutim, upotrebljava se i kao poklopac posude.

Naravno, sve ove karakteristike koje smo nabrojali, zavise od modela do modela, i one skuplje varijante imaju svakako poboljšane performanse.

Blenderi za bebe

Bebe su verovatno najčešći korisnici blendera, i svaka mama ih ima u svojoj kuhinji. Pošto za svog najmlađeg člana želite samo najbolje, preporučujemo model blendera koji je snage 700 W, pri čemu je zapremina posude 2,3 l, sa hranom 1,5 l. Može da poseduje dva programa koji su za mrvljenje leda i za seckanje; dolaze nam u različitim bojama, a težine mogu da budu oko četiri kilograma.

blender cena

Blenderi za smuti

Sa smuti blenderima možete da dobijete jednu pravu malu riznicu minerala i vitamina. Bićete u mogućnosti da pravite ukusne mlečne napitke, šejkove ili voćne sokove. Jer, ima li boljeg soka od onog koji se na licu mesta iscedi iz neke sočne voćke koja je tek doneta sa pijace?

Blenderi za hranu

Takođe, tu je i povrće, pa uz pomoć smuti blendera napravite neograničen broj različitih zdravih kombinacija. Dakle, svi napici su vam na dohvat ruke, na vama je samo da pustite mašti na volju i da poželite!

Blenderi za voće

Poznato je da tokom industrijske prerade voće značajno gubi na svom kvalitetu, a da je najzdravije kada se odmah iscedi, dok je još sasvim sveže. Upravo se u tome ogleda najvažnija prednost blendera, a to je spravljanje ukusnih sokova, koji mogu da budu razne varijacije i kombinacije!

Prodaja blendera

Ponuda blendera je istaknuta na web šopovima prodavnica malih kućnih aparata. Oni su uredno sortirani prema cenama, a prate ih kratki i precizni tekstualni opisi, uz fotografije, koje se obično mogu uvećati, radi boljeg prikaza proizvoda.

Blenderi – cena:

Cena blendera, naravno, zavisi od njegovih karakteristika. Tako se u ponudi mogu pronaći modeli koji koštaju svega oko 3500 dinara, pa do naprednih varijanti za koje bi trebalo izdvojiti oko 17000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.