Aluminijumske i PVC lajsne Beograd

Adresa: Stari obrenovački put bb
Beograd
Adresa: Radnička 51a, lok.8
Beograd
Adresa: Tošin Bunar 116
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 72
Beograd
Adresa: Požeška 14
Beograd
Adresa: Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Beograd
Adresa: Vojvode Mišić 151, Dragomira Stanojlovića 5 (Umka)
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 181
Beograd
Adresa: Braće Jerković 233d
Beograd
Adresa: Žitomislička 10/Lokal br.3
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Dunavski Kej 15 - Dorćol
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 620
Beograd

Aluminijumske i PVC lajsne Kragujevac

Adresa: Kraljevačkog Bataljona 303/2
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Aluminijumske i PVC lajsne
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Aluminijumske i PVC lajsne

Aluminijumske lajsne imaju svoju različitu primenu, pa ih tako možemo pronaći namenjene za laminat, lajsne za prozore, za nameštaj, za dihtovanje, kao i aluminijumske lajsne za pločice...

aluminijumske lajsne

 

Aluminijumske lajsne za laminat

U pitanju su aluminijusmki profili, koji mogu biti u srebrnom i zlatnom dezenu, i čija je uloga da na najbolji način uklopite funkcionalnost i lep estetski izgled.

Na pravi način ćete oivičiti svoj pod, jer se uz pomoć prelaznih profila pruža odlična mogućnost da se napravi adekvatan prelaz između podova. To bi značilo da ako imate drugačije vrste podova, profilima za različiti nivo dobićete lep prelaz.

Aluminijumske lajsne za prozore

Kada je reč o aluminijumskih lajsnama za prozore, tada one imaju jednu veoma važnu ulogu a to je – dihtovanje. Lajsne za tu namenu su salivene od legure aluminijuma i postavljaju se na drvene prozore ili vrata.

Na ovaj način se postiže izuzetna zaštita od vetra i to čak do 95 posto, kao i od prašine – 80%.  Glavni cilj dihtovanja je zaštita od hladnoće, odnosno ušteda energije koja se koristi za grejanje prostorija, pa se na taj način uštedi čak i do 35 posto, jer se temperatura u vašem domu ili poslovnom prostoru povećava do šest stepeni.

Aluminijumske lajsne za nameštaj

Aluminijumske lajsne za nameštaj možete da iskoristite na više načina i to kao: aluminijumske profile za plakare sa kliznim vratima, profile za krila kuhinja, za višenamenske aluminijumske rukohvate, garderobne aluminijumske šipke, a u ponudi ćete pronaći i razne kuhinjske dekorativne profile...

Aluminijuske lajsne za dihtovanje

Kao što smo već naveli u našem tekstu, lajsne za dihtovanje imaju ulogu da zahvaljujući njima umanjite račune za grejanje, jer one podižu temperaturu u prostoru u kome boravite.

aluminijumske lajsne cena

 

Trebalo bi da posmatrate ugradnju aluminijumskih lajsni na prozore i vrata kao jednu dugoročnu investiciju, koja vam se višestruko vraća kroz godine koje dolaze, jer uzmite u obzir činjenicu da svake grejne sezone vi štedite čak do 35 posto novca koji biste izdvojili za grejanje.

Na određen način, to je investicija do kraja života, jer su aluminijumske lajsne dugotrajne, izuzetno kvalitetne i funkcionalne. Postoji računica koja kaže da ukoliko trošite kao prosečno domaćinstvo, vi već prve naredne godine imate skoro potpuni povraćaj novca uloženih u kupovinu i ugradnju aluminijumskih lajsni za dihtovanje, kroz značajno umanjen račun za grejanje stana, kuće ili poslovnog prostora.

Ukoliko ne želite da svoju energiju rasipate i da grejete hodnike, komšije, dvorište i slično, vaša najbolja odluka je da ugradite lajsne za dihtovanje i da počnete da štedite na pravi način!

Aluminijumske lajsne za pločice

Ovde je reč o aluminijumskim lajsnama za keramiku. Tako možemo pronaći u ponudi ivične lajsne za keramičke pločice, lajsne za unutrašnje uglove, za spoljašnje uglove, za stepeništa...

Aluminijumske lajsne cena:

Cene aluminijumskih lajsni se kreću u proseku od 350 din. sve do 1700 dinara po komadu, što sve zavisi od karakteristika same lajsne.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Ivan Stojanovic
Ako nesto ima svoju pravu cenu u Beogradu. Onda su to aluminijumske lajsne. Sva sreca pa one mogu da se kupe na razlicitim mestima i da mogu na jedan kvalitetan nacin da se plate. Druge stvari i ne bi trebalo da budu bas toliko vazne i bitne.
Jana Stankovic
Sto se mene licno tice, sve aluminijumske lajsne su nesto sto mora da se plati.
Marko Petrovic
Samo traba da znate da su ovo lajsne koje trebaju da se dosta plate kako god da okrenete.
Biljana Brankovic
Ukoliko vec nesto valja onda su to svakako aluminijumske lajsne koje su zaista nesto posebno.
Dusan Markovic
Koliko mi se samo cini, ove lajsne su zaista nesto posebno i nesto do cijeg kvaliteta tek treba da dodjete.