Zubotehnicka laboratorija Skrobic

Kraljice Katarine 12, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Zubotehnicka laboratorija Skrobic vrsi izradu svih vrsta fiksnih i mobilnih nadoknada. Novo na trzistu - PROTEZE PROTIV
Pročitaj više

Zubotehnička laboratorija MT LAB

Ratka Mitrovića 177/3
Čukarica, Beograd

Zubotehnička laboratorija "MT lab" nalazi se u ulici Ratka Mitrovića broj 177/3, u Beogradu. Sa svojim radom naša laboratorija započela je 2006. godine. Osnivači zubotehničke laboratorije su Božić Tijana i Mitar
Pročitaj više

Zubno protetska laboratorija Mandic Nenad

Jurija Gagarina 151 (I sprat, Lokal 94)
Novi Beograd, Beograd

Estetska stomatologija. Izrada svih vrsta zubno protetskih nadoknada: Keramika Kompozitni sistemi, Implatantni sistemi, Sistemi dvostrukih kruna, Individualni frezovani, Parcijalne skeletirane proteze, Namenske fiksne nadoknade, Dijagnostič...
Pročitaj više

Dental Lab Nikolić zubotehnička laboratorija

Generala Štefanika 49, lok.1
Voždovac, Beograd

Dental Lab Nikolić je zubotehnička laboratorija i nalazi se na Voždovcu. Glavna prednost zubotehničke laboratorije je kvalitetna oprema CAD CAM oprema ao i kvalitetna izrada protetskih radova
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Zubotehničke laboratorije
Pitaj firme

Dental Crew Zubotehnička laboratorija

Beogradska 52
Vračar, Beograd

Zubotehnička laboratorija Dental Crew nalazi se na Vračaru. Bavi se izradom bazalnih implanta i drugih metalokeramičkih nadoknada.

Zubotehnička laboratorija Wisil M

Zubotehnička laboratorija Wisil M

Zubotehnička laboratorija GV

Zubotehnička laboratorija GV

Zubotehnička laboratorija Miladent

Zubotehnička laboratorija Miladent

Zubotehnička laboratorija Bugi

Zubotehnička laboratorija Bugi

Zubotehnička laboratorija MD

Zubotehnička laboratorija MD

Zubotehnička laboratorija SNS dental

Zubotehnička laboratorija SNS dental

Zubotehnička laboratorija Antonović

Zubotehnička laboratorija Antonović

Zubotehnička laboratorija Dentalab

Zubotehnička laboratorija Dentalab

Zubotehnička laboratorija Dimitrijević

Zubotehnička laboratorija Dimitrijević

Zubotehnicka laboratorija Calic

Zubotehnicka laboratorija Calic nalazi se u ulici Matice Srpske br 99, Mirijevo, opstina Zvezdara

Čakan Dental Lab

Čakan Dental Lab je jedna od najsavremenijih zubno-protetskih laboratorija u Srbiji. Nalazi se u ulici Cvijićeva 112, Beograd

Zubotehnička laboratorija Dr Mitrovic Danica

Zubotehnička laboratorija Dr Mitrović Danica nalazimo se u Borči u ulici Žarka Zrenjanina 29. Specijalizovani smo za izradu svih vrsta fiksih i mobilnih nadoknada.

Zubotehnička laboratorija Dentomanija S

Zubotehnička laboratorija Dentomanija S nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 40a. Ukoliko sanjate o blistavom osmehu posetite nas i biće te na korak do ostvarenja tog sna.

Zubotehnička laboratorija Malbašić

Zubotehnička laboratorija Malbašić nalazi se u Hadži Prodanovoj ulici broj 8 na Vračaru. Pružamo sve usluge kompletnog stomatološkog programa kao i protetike zuba.

Zubotehnička laboratorija Dr Stefan

Zubotehnička laboratorija Dr Stefan nalazi se u ulici Borivoja Stevanovića 5 na teritoriji opštine Voždovac. Naša zubotehnička laboratorija obavlja sve vrste zubotehničkih radova.

Zubotehnička laboratorija Duodental

Zubotehnička laboratorija Duodental nalazi se u ulici Pilota Mihaila Petrovića 70a, u opštini Rakovica. Pored svih stomatoloških usluga nudimo i zubnu tehniku i uslužno snimanje zuba.

Zubotehnička laboratorija Denta Lab

Zubotehnička laboratorija Denta Lab nalazimo se na Vračaru u ulici Beogradska 6. Bavimo se izradom svih vrsta stomatoloških i protetskih radova.

Zubotehnička laboratorija Dental M

Zubotehnička laboratorija Dental M nalazimo se u Njegoševoj ulici broj 65 na Vračaru. Veliko iskustvo imamo u izradi svih vrsta radova u oblasti zubne tehnike.

Zubotehnička laboratorija Eurodental

Zubotehnička laboratorija Eurodental nalazi se u Bulevaru despota Stefana 96 na Paliluli. U našoj laboratoriji možete dobiti vrhunsku uslugu fiksnih i mobilnih radova.

Zubotehnička laboratorija Maslać

Zubotehnička laboratorija Maslać nalazimo se na Vidikovcu u ulici Vidikovački venac 106d. Naš cilj je da bude laboratorija Vašeg izbora.

Zubotehnička laboratorija Milosavljević

Zubotehnička laboratorija Milosavljević nalazimo se u ulici Dragoslava Srejovića 44, na Paliluli. Osnovna delatnost laboratorije je izrada svih stomatološko protetskih radova.

Iskustva i preporuke posetilaca

Kosta Savic
28.06.2017 03:41

Bave se izradom svih vrsta stomato protetskih radova.Osoblje laboratorije cini tim stalno zaposlenih zubnih tehnicara sa visegodisnjim iskustvom,specijalizovanih za posebne oblasti rada.

DDS Dental Design Studio
Milos Bozovic
28.06.2017 03:39

Njihov tim redovo posecuje seminare,kurseve i simpozijume u zemlji i inostranstvu, sa ciljem da svoje znanje i vestine dovede do savrsenstva i pracenjem aktuelnih trendova bude u mogucnosti da izradi kvalitetne radove.

Zubotehnička laboratorija MT LAB
Lazar Ristic
28.06.2017 03:38

Zdravi zubi i njihov lep estetski izgled su ono sto se trude da vam svojom uslugom pruze.U svojoj jedinstvenoj ponudi,kao nov proizvod na trzistu,nude vam proteze protiv hrkanja.

Zubotehnicka laboratorija Skrobic
Zarko Manic
05.04.2017 09:17

Kroz boravak u laboratoriji strucno su se usavrsavali.Danas sa cetiri stalno zaposlena i nekoliko spoljnih saradnika,laboratorija moze da isprati i najstrozije estetske kriterijume lekara i pacijenata.Krajnji cilj im je da budu zubno protetska laboratorija vaseg izbora.

Zubno protetska laboratorija Mandic Nenad
Iva Markovic
05.04.2017 09:14

Zubotehnička laboratorija MT lab sertifikovana je od strane Forestadenta i redovno organizuje individualne i grupne obuke tehnicara za specijalne srafove i sisteme duple ploce.Sve preporuke,vrhunska usluga.

Zubotehnička laboratorija MT LAB
Zarko Manic
04.04.2017 12:14

Vrhunska usluga i moderna oprema i materijali,sve pohvale.Cakan Dental je prva i jedina laboratorija na Balkanu koja je dobila sertifikat Vita Masterlab i postala opinion lider u regionu za Vita keramike.

Čakan Dental Lab
Jovica Vitakic
30.12.2016 08:09

Zahvaljujuci tome sto prate sve najsavremenije trendove iz sveta stomatologije i prilikom intervencija iskljucivo koriste najkvalitetnije materijale,u ovoj moderno opremljenoj zubotehnickoj laboratoriji mozete uspesno resiti svaki stomatoloski problem.

Zubo tehnicka laboratorija Dental-Labor
Ana Milosavljevic
30.12.2016 08:05

Kvalitetna i povoljna usluga pre svega.Meca Dent claboratorija bavi se izradom svih vrsta protetskih nadoknada,po najvisim svetskim standardima i to metalo keramicki sistemi,empress tehnologija,implanti i implantni sistemi.

Meča Dent zubotehnička laboratorija
Andrija Atanaskovic
30.12.2016 08:01

Izrada svih vrsta zubno protetskih nadoknada keramika,kompozitni sistemi,implatantni sistemi,sistemi dvostrukih kruna,individualni frezovani,parcijalne skeletirane proteze,namenske fiksne nadoknade,dijagnosticki vostani modeli,okluzalni splintovi, totalne proteze.

Zubno protetska laboratorija Mandic Nenad
Milos Bozovic
23.06.2016 08:29

Vrhunski radovi iz oblasti protetike.Coleski dental cenar pruza sve ono sto zahteva savremena stomatoloska protetika bezmetalne krune,bezmetalne krunice,implantati,proteze,keramicki mostovi.

Čoleski dental centar
Lazar Ristic
23.06.2016 08:23

Savrsena usluga po super cenama i bez mnogo cekanja.Veoma kulturno i ljubazno osoblje me je odusevilo.Veoma sam zadovoljan uslugom jer sam saznao da koriste samo najkvalitetnije materijale.Sve preporuke.

DDS Dental Design Studio
Zoran Josipovic
23.06.2016 08:16

Vrhunski kvalitet usluge u modernoj ambulanti po najpovoljnijim cenama usluga u gradu.Efikasne folije za beljenje zuba,sportska zastita za zube,gumena zastita za zube,zastita za zube u boksu.

Zubotehnicka laboratorija Skrobic
Tomica
08.01.2015 07:20

Koliko kosta proteza protiv hrkanja

Zubotehnicka laboratorija Skrobic
Miso Gotovac
17.04.2013 10:07

Molim Vas , dajte mi savet sta da uradim , naime u gornjoj vilici nemam ni jedan zub, a u donjoj imam 4 prednja simetricno rasporedjena u odnosu na centar . Desni su mi male skoro ravne u donjoj vilici a u gornjoj su nesto vece .Za implante u ovom momentu nemam vremena posto za 15 dana idem u Rusiju .Dali je moguce uraditi neku protezu koja zauzima malo prostora u ustima da bi se lakse navikao kao da je most a da pri tome nije labava i da ne spada .Koja je cena toga sto predlazete i koliko Vam dan treba Unapred zahvalan , Miso Gotovac

Zubotehnicka laboratorija DA Dental
Aleksa Ilic
12.10.2011 03:04

To je moj tata.

Laboratorija za zubnu tehniku Ilic