Zubno protetska laboratorija Mandic Nenad

5.0 | 5 ocena
Ulica: Jurija Gagarina 151 (I sprat, Lokal 94)
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Zubno protetska laboratorija Mandic Nenad
Telefon: 011/
Mobilni: 065/

O nama

ZUBNO PROTETSKA LABORATORIJA MANDIC NENAD

"Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad" osnovana je 1995. godine. Nenad Mandić je preneo u laboratoriju svoje dugogodišnje iskustvo, stečeno na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Kroz boravak u laboratoriji stručno su se usavršavale brojne kolege. Danas sa četiri stalno zaposlena i nekoliko spoljnih saradnika, laboratorija može da isprati i najstrožije estetske kriterijume naših lekara i pacijenata.

Krajnji cilj nam je da budemo zubno protetska laboratorija Vašeg izbora, sposobna da odgovori na sve zahteve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije.

Visok nivo usluga koje pružamo, ostvarujemo zahvaljujući konstantnoj edukaciji i praćenju trendova iz oblasti dentalnih materijala i tehnologija. Redovne posete i aktivno učešće na domaćim i internacionalnim kongresima, seminarima i kursevima omogućile su nam primenu tih saznanja u svakodnevnoj praksi.

Izrada svih vrsta zubno protetskih nadoknada: Keramika, Kompozitni sistemi, Implatantni sistemi, Sistemi dvostrukih kruna, Individualni frezovani, Parcijalne skeletirane proteze, Namenske fiksne nadoknade, Dijagnostički voštani modeli, Okluzalni splintovi, Totalne proteze

Nudimo Vam profesionalan pristup i odličnu saradnju, jer smatramo da je dobra komunikacija između zubnog tehničara i lekara preduslov za izradu visokokvalitetnih nadoknada, na opšte zadovoljstvo nas i pacijenata.

Želja nam je da »Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad« bude garant vrhunskog kvaliteta protetskih usluga koje nudi Vaša ordinacija.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zarko Manic
  05.04.2017 09:17

  Kroz boravak u laboratoriji strucno su se usavrsavali.Danas sa cetiri stalno zaposlena i nekoliko spoljnih saradnika,laboratorija moze da isprati i najstrozije estetske kriterijume lekara i pacijenata.Krajnji cilj im je da budu zubno protetska laboratorija vaseg izbora.

  Andrija Atanaskovic
  30.12.2016 08:01

  Izrada svih vrsta zubno protetskih nadoknada keramika,kompozitni sistemi,implatantni sistemi,sistemi dvostrukih kruna,individualni frezovani,parcijalne skeletirane proteze,namenske fiksne nadoknade,dijagnosticki vostani modeli,okluzalni splintovi, totalne proteze.

  Firme u blizini

  /
  Zubotehnicka laboratorija Skrobic, Kraljice Katarine 12, Banovo Brdo, Čukarica, Beograd
  /
  Zubotehnička laboratorija MT LAB, Ratka Mitrovića 177/3, Čukarica, Beograd
  /
  Dental Lab Nikolić zubotehnička laboratorija, Generala Štefanika 49, lok.1, Voždovac, Beograd
  /
  Dental Crew Zubotehnička laboratorija, Beogradska 52, Vračar, Beograd
  Idi na vrh strane