Dental Lab Nikolić zubotehnička laboratorija

5.0 | 1 ocena
Ulica: Generala Štefanika 49, lok.1
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Dental Lab Nikolić zubotehnička laboratorija
Mobilni: 064/
dentallabnikolic.rs

O nama

DENTAL LAB NIKOLIĆ ZUBOTEHNIČKA LABORATORIJA

Holivudski osmeh nije nedostižan ukoliko imate strpljiv, stručan i pedantan tim koji pre svega uziva u svom radu.Tim zubotehničke laboratorije “Dental lab Nikolić” teži da svojim pacijentima omogućite najzdraviji i najlepši mogući osmeh.

Dental Lab Nikolić tim osim velikog entuzijazma, znanja i neprekidnog usavršavanja na polju izrade protetskih radova, ima na raspolaganju i savremenu opremu CAD CAM, 3D skener, koja omogućava još savršenija rešenja za sve situacije.

Naš najvažniji zadatak je da upotrebimo sve mogućnosti medicine i da vam predočimo sve mogućnosti do lepšeg i zdravijeg osmeha.

U skladu sa tim nudimo sledeće usluge:

 • CAD CAM: Jedna od najsavremenijih tehnologija za izradu protetskih radova. Zubne nadoknade se prave uz pomoć kompjuterske preciznosti i CNC tehnologije. Uz pomoć ove tehnologije omogućeno je kompjutersko skeniranje otiska, lasersko brušenje. Nadoknade koje nastaju ovim putem su visokofunkcionalne i estetski usavršene.
 • METALKERAMIKA: Bavimo se izradom svih vrsta metalokeramičarskih zubnih nadoknada od najkvalitetnijih materijala
 • CIRKONIJUM DIOKSID ZrO2: Krunice od ovog materijala su sve veći imperativ u svetu stomatologije. Osnovna prednost je prirodni izgled koji se postiže propuštanjem svetlosti koju ovaj materijal omogućava.
 • LITIUMDISILIKAT: izuzetno otporan materijal koji se koristi za izradu inleja, onleja, faseta, tročlanih mostova. Ukoliko vam je stalo do estetskog faktora i do očuvanosti vaših prirodnih zuba onda je litiumdisilikat pravi izbor.
 • ZUBNE NADOKNADE NA IMPLANTATIMA: I na implantatima možete imati zubne nadoknade za čiju smo izradu majstori svog zanata. Na raspolaganju su vam metalokeramičke i bezmetalne krune.
 • KOMBINACIJA FIKSNIH I MOBILNIH ZUBNIH NADOKNADA: Odličan izbor za slučaj kada nema dovoljno zuba u bočnoj regiji a pacijent ne želi ugradnju implantata u bezubim zonama ili za to ne postoji mogućnost

Naš tim je spreman da u dogovoru ispuni sve vaše želje i ponudi vam različita funkcionalna rešenja u skladu sa mogućnostima i stanjem pacijenta.

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 9 - 17

Subota: 8 - 14

Nedelja: Ne radimo

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  /
  Zubotehnicka laboratorija Skrobic, Kraljice Katarine 12, Banovo Brdo, Čukarica, Beograd
  /
  Zubno protetska laboratorija Mandic Nenad, Jurija Gagarina 151 (I sprat, Lokal 94), Novi Beograd, Beograd
  /
  Zubotehnička laboratorija MT LAB, Ratka Mitrovića 177/3, Čukarica, Beograd
  /
  Dental Crew Zubotehnička laboratorija, Beogradska 52, Vračar, Beograd
  Idi na vrh strane