O nama - CASA – STAKLO I OKOVI

Od samog osnivanja 2013. godine bavimo se uvozom, prodajom i montažom staklenih sistema, automatskih vrata, pokretnih pregradnih zidova.

Izdvajamo se ponudom sertifikovanog građevinskog okova najvišeg kvaliteta, proizvođača i globalnih lidera: DORMAKABA, čiji smo sistemski partner, OZONE ekskluzivni distributer, ESPERO diler za tržište Balkana, WSS, GSW, MYONE i JUSTOR diler.

Imajući u vidu da je svaki prostor jedinstven, tako pristupamo svakom poslu, trudeći se da pronađemo pametna rešenja koja će dati poseban estetski izraz prostoru, biti funkcionalna i dugovečna. Sa klijentima razrađujemo projekat od samog početka, pružajući kompletnu tehničku podršku, sve do samog izvođenja i kasnije održavanja i servisa u garantnom ili vangarantnom roku.

Naša specijalnost je stvaranje multifunkcionalnih prostora uz usluge konsaltinga, projektovanja i izvođenje završnih radova u enterijeru.

PROIZVODI:

Automatska vrata su najmoderniji i najelegantniji izbor. Osim fenomenalnog utiska koji automatska vrata ostavljaju na Vaše klijente, posetioce, ona su i najfunkcionalniji izbor, jer se sama otvaraju/zatvaraju, štede Vam vreme i čuvaju toplotu u prostoru. U jednom sprovedenom istraživanju, rezultati su pokazali da maloprodajni objekti gde postoje automatska vrata, imaju značajno veću posećenost od lokala gde su standardna zaokretna vrata. Često su automatska vrata prvo što Vaši posetioci vide, kada dolaze kod Vas i umesto vas ostavljaju prijatan i profesionalan utisak. Hoteli, aerodromi, bolnice i sve javne ustanove su nezamislive bez automatskih vrata.

 • Klizna Automatska Vrata
 • Automatska Kružna Vrata
 • Operater koji postojeća klizna manuelna pretvara u automatska vrata

Stakleni sistemi: Staklena vrata i stakleni pregradni zidovi su atraktivni i naglašavaju estetiku prostora, jer je staklo materijal koji je večan, daje prozračnost prostoru, više svetla. Enterijer deluje čistije , urednije i elegantnije. Lako se održava i uklapa se uz svaki stil. U našoj ponudi imamo staklena vrata, staklene pregradne zidove i okov za staklo najviše stabilnosti i dizajna

 • Staklena Enterijerska Vrata i Stakleni Zidovi; Staklene kancelarijske pregrade poništavaju osećaj skučenosti reflektujući svetlost, a na divan način mogu brendirati poslovni prostor uz pomoć peskiranja ili folija za staklo sa digitalnom štampom. Vertikale staklenih zidova se funkcionalno mogu iskoristiti i kao table za pisanje

Pored dekorativnih folija za stakla, novitet na našem tržištu i pravi izbor su pametne folije koje su inače transparentne i obezbeđuju dnevnu svetlost, a jednim klikom mogu da se pretvore u peskirne za privatnost Vašeg prostora.

Nudimo širok izbor sistema za staklena vrata koji mogu da se montiraju u zidove od stakla, gips-karton zidove ili zidove od čvrstih materijala kao što je cigla ili beton.

 • Staklena vrata kompletna u staklu sa DORMA podnim automatom ili OZONE nadgradnom hidrauličnom šarkom za zatvaranje vrata su najekonomičniji izbor i pružaju najveću transparentnost prostora
 • Staklena vrata u DORMA ili WSS aluminijumskom štoku mogu se montirati u otvor u zidu ili u okviru staklenog zida, a pružaju bolji kvalitet zvučne izolacije. Aluminijumski štok podržava i vrata od punih panela pa često imamo priliku da isporučimo po zahtevu klijenta stakleni zid sa MDF vratima u dezenu po želji.
 • Klizna vrata za staklene i drvene panele je jedan od naših najpopularnijih proizvoda. Možda Vas prostorne mogućnosti ograničavaju, ali to nije razlog da estetsko rešenje ne bude lepo. Klizna vrata su veoma dekorativna, često se koriste kao pregrada kuhinje, dnevne sobe ili u sklopu kompletno staklenog zida, a mogu se izvesti kao jednokrilna, dvokrilna, na sinhrono otvaranje, teleskopska. U zavisnosti od težine panela postoje sistemi za 60 kg, 80 kg, 150 kg težine stakla, a sva naša klizna vrata imaju i opciju usporivača.
 • Staklena vrata od jednostrukog ili dvostrukog stakla u aluminijumskom okviru za staklene zidove idu u kombinaciji sa aluminijumskim štokom i najčešći su izbor za poslovne prostore u varijanti sa aluminijumskim profilima za dva reda stakla, jer obezbeđuju bolju zvučnu izolaciju
 • Sistemi za staklene pregrade
 • Staklene pregrade od jednostrukog stakla namenjene za kaljeno ili laminirano staklo debljine 10 - 12 mm
 • Staklene pregrade od dvostrukog stakla sa visokom zvučnom izolacijom do čak 50dB
 • Stakleni Klizni Pregradni Zidovi i sklopivi (harmonika) stakleni zidovi za enterijer i eksterijer su idealni za zastakljivanje terasa, izloga, kafića, restorana, tržnih centara, kancelarijskog prostora ili zone 24 u bankama gde su našli sistemsku primenu. Pružaju panoramski pogled kada su sklopljeni i nemaju prepreka u podu. Frekvencija ljudi je tako bezbedna, a njihova funkcionalnost se ogleda u tome što možete da stvorite dva zasebna, različita prostora, a možete i brzo da sklopite staklene panele na parking mesto kreirajući jednu prostornu celinu
 • Tuš Kabine po Meri u svim zamislivim konfiguracijama i izvođenju: na šarke, klizne tuš kabine, sklopive ( harmonika) vrata za kade i tuš kabine, fiksni tuš paravani i pribor i okov za staklene tuš kabine po meri. U našem asortimanu ćete pronaći i dodatnu opremu za tuš kabine: Tečnost protiv stvaranja kamenca – antiplaque premaz, Lajsne za tuš kabine – zaptivke protiv curenja vode, šarke za tuš kabine, konektori za tuš kabine
 • Staklene zidne obloge umesto pločica u kuhinji ili kao obloge savremenih liftova i zidova u poslovnim i tržnim centrima. Izrađuju se od stakla debljine 6 mm. Prilikom uzimanja mera preciziraju se urezi za sve otvore kao što su utičnice, nosači i slično. Staklene obloge za zidove mogu da se dekorišu: bojenjem stakla u tonovima po RAL karti, najbolje digitalnom štampom koja je visoko otporna na toplotu i UV zračenje, folijama za staklo sa zadnje strane ili kreativnim fuziranim bojama itd.
 • Tuš kabine od kaljenog stakla debljine 8 mm; na šarke, klizne, harmonika vrata, tuš paravani
 • Staklene ograde kontinualni sistem staklenih ograda usadne ili nasadne stranični sistem sa štelujućim konektorima (nosačima stakla) su neizostavan deo savremenih eksterijera i enterijera
 • Okov za staklena vrata šarke, brave i kvake za staklena vrata manuelne i digitalne, podne pumpe i automati za zatvaranje vrata, mehanizmi za klizna vrata, rukohvati sa i bez zaključavanja u podu za staklena vrata. Sve ćete pronaći na jednom mestu.

Kontrola vrata: Pored estetski lepog i funkcionalnog prostora, važna je bezbednost Vašeg prostora. Kao tim sa višegodišnjim iskustvom u montaži i prodaji, možemo da Vam preporučimo mehanizme za kontrolu vrata kao što su automate za vrata i panik brave. U tom segmentu DORMAKBA je lider na svetskom tržištu i konstantno uvodi inovacije. Sa njima ćete se osećati zaista bezbedno, a ulaganjem u kvalitet vrata smanjujete sebi dodatne investicije i mogućnost kvara na minimum.

 • Antipanik Sistemi za bezbednu evakuaciju
 • Automati za zatvaranje Vrata
 • Samozatvarajuće šarke za vrata za aluminijumska i drvena vrata kao i amortizeri za vrata namenjeni za prostore koji zahtevaju visok nivo higijene kao što su operacione sale, hladne komore

Mobilni zidovi: Mobilni pregradni zidovi su odličan izbor kada je Vaš poslovni prostor u pitanju. Adekvatnim pregrađivanjem prostora možete dobiti puno dodatnog prostora i podeliti ga na celine, kako bi obezbedili svojim zaposlenima privatnost. Mobilni zidovi su sjajno rešenje za svečane sale, konferencijske sale hotela i za privatne stanove i kuće, kada ne želite da se zamarate zidnim pregrađivanjem prostorije, ili živite u iznajmljenom stanu, a voleli biste da napravite još jednu prostoriju u stanu. Svi zidovi su zvučno izolovani i mogu biti od staklenih ili punih panela različitog dizajna, kako bi se uklopili u ostatak prostora. Mobilni zidovi su demontažni, uvek je moguća uspešna relokacija i montaža u novi prostor.

Do sada iza nas stoji veliki broj završenih projekata za prestižne klijente poput Microsoft, Ikea, Nestle, Hemofarm, Banca Intesa, MOL, Philip Moriss, OSCE Sarajevo, Hotel Sky Tornik, Master Card, Mark Hotel, Goethe Institut, Aerodrom Nikola Tesla, British Council, Zepter, Unicredit banka i mnogi drugi koji su nam poklonili poverenje.

Uložili smo veliki trud u sastavljanje stručnih timova, koji su eksperti za montažu i sevisiranje već postavljenih elemenata. Naš tim za projektovanje će se potruditi da svaki Vašu zamisao pretvori u realnost, kao i da Vam predloži ideje za uređenje prostora u skladu sa tehničkim specifikacijama okolnih elemenata. Pozovite nas, uvek smo tu da pružimo profesinalan i prijateljski savet.

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 9-17h

Adresa: Bosanska 80a, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Zastakljivanje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Casa staklo i okovi
 • Casa staklo i okovi,
 • Casa Beograd staklo,
 •  staklo Zvezdara,
 • Casa okovi za staklo,
 • Casa staklo i okovi Beograd