Zastakljivanje SteelArt

 • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - ZASTAKLJIVANJE STEELART

Sedište porodične radionice SteelArt je nedaleko od Beograda, a iza nas je više od 10 godina iskustva u dizajniranju, izradi i montaži proizvoda od gvožđa, kovanog gvožđa i aluminijuma, kao i u zastakljivanju terasa i tuš kabina.

Terasa predstavlja važan deo Vašeg životnog prostora, ona osvežava ambijent i pruža komfor. Međutim, zbog nepovoljnih vremenskih uslova često niste u mogućnosti da je koristite tokom cele godine. Radionica SteelArt predstavlja Vam idealno rešenje, sada dostupno i u Srbiji – Zastakljivanje terase Finskim sistemom “LUMON”.

LUMON-ov sistem zastakljivanja pruža elegantan način proširivanja životnog prostora, kako u zimskom, tako i u letnjem periodu. Zahvaljujući pokretnim staklenim panelima možete uživati u komforu Vaše terase, bez obzira na spoljne prilike ili godišnje doba.

Profesionalno instaliran LUMON-ov sistem zastakljivanja smanjuje nivo buke lokalnog saobraćaja, čak i do 50 %. Jedna od osnovnih prednosti ovakvog vida zastakljivanja je i laka dostupnost čišćenja staklenih panela. Takođe, značajno doprinosi smanjenju troškova grejanja, jer poboljšava termoizolaciona svojstva Vašeg stana.

Zastakljivanje terase Finskim sistemom pruža dodatnu sigurnost i bezbednost u Vašem stanu, jer se ne može otvarati sa spoljne strane. Sistem je zamišljen tako i da je potpuno bezbedan za decu i kućne ljubimce, zato što se stakleni paneli mogu fiksirati, tako da ih oni ne mogu otvoriti. Na taj način terasa postaje novo i omiljeno mesto za igru i zabavu.

Takođe, nudimo Vam i zastakljivanje tuš kabina po meri. U zavisnosti od Vaših želja i zahteva možete da izaberete jednu od dve varijante koje se nalaze u našoj ponudi: zastakljivanje tuš kabina kaljenim staklom sa kliznim sistemom i zastakljivanje tuš kabina šarkama.

Osim toga, radionica SteelArt je specijalizovana za izradu i montažu proizvoda od kovanog gvožđa, kapija, nadstrešnica, ograda, gelendera, konstrukcija, polica, vrata, alu programa, reklama i reklamnih panoa. Ukoliko želite da uredite Vaš poslovni prostor sa stilom, jedini u Srbiji nudimo police od aluminijuma i stakla za opremanje poslovnih prostora (apoteka, prodavnica IT opreme, bele tehnike, elektro opreme, kozmetičkih salona).

Sve to izrađujemo po Vašoj želji, uz profesionalnu montažu, a na sve naše proizvode dajemo garanciju od 5 godina.

Zastakljivanje SteelArt, Bulevar Oslobođenja 140, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

18.05.2018 10:44
Lidija Ostojic

Zelite na elegantan nacin da zastaklite svoj balkon ili terasni prostor,sada to mozete uz pomoc LUMON-ov sistem .Zahvaljujuci pokretnim staklenim panelima mozete uzivati u komforu vase terase.Vise nije vazno da li je zima ili leto vi ste sigurno zasticeni od spoljasnih uticaja!

31.01.2017 10:41
Andrija Atanaskovic

Zastaklio sam lokal njihovim staklom i odusevljen sam.Lokal mi je do ulice i nisam mogao da zivim od buke.Sa njihovim staklima buka se skoro i ne cuje a posto su zatamnjena zasticen sam i od uv zracenja.

04.07.2016 04:56
Ana Milosavljevic

Sve preporuke za funkcionalnost.Zastakljivanje terase Finskim sistemom pruza dodatnu sigurnost i bezbednost u vasem stanu,jer se ne moze otvarati sa spoljne strane.Terasa predstavlja vazan deo vaseg zivotnog prostora,ona osvezava ambijent i pruza komfor.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Zastakljivanje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zastakljivanje SteelArt
 • Zastakljivanje SteelArt,
 • Zastakljivanje SteelArt radno vreme,
 • Zastakljivanje tus kabina,
 • Zastakljivanje tus kabina po meri,
 • Zastakljivanje tus kabina kaljenim staklom sa kliznim sistemom,
 • Zastakljivanje tus kabina sarkama,
 • Zastakljivanje terase Finskim sistemom,
 • zastakljivanje terase,
 • SteelArt Vozdovac,
 • SteelArt Beograd