Virmak inženjering zastakljivanje terasa

3.9 | 7 ocena
Ulica: Bulevar Oslobođenja 337c
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Virmak inženjering zastakljivanje terasa
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.terasa.co.rs

O nama

VIRMAK INŽENJERING ZASTAKLJIVANJE TERASA

VIRMAK sistem za zastakljivanje terasa ili zastakljivanje balkona je jedini domaći proizvod ove vrste na našem tržištu koji Vam omogućava da terasu ili balkon koristite tokom cele godine, bez obzira na vreme i godišnje doba. Naš klizni sistem zastakljivanja ne samo da štiti od vetra, kiše, snega i prašine, već obezbeđuje zaštitu od buke i uštedu energije.

VIRMAK sistem zastakljivanja može se koristiti za različite namene, a najčešće je to:

 • zastakljivanje terasa i balkona
 • odvajanje prostora pokretnim staklenim pregradnim zidovima
 • zastakljivanje bašti restorana
 • zastakljivanje izloga prodavnica

Za razliku od klasičnog zatvaranja terase ili balkona PVC stolarijom, čime se često i narušava izgled zgrade, naš sistem karakteriše moderan dizajn i funkcionalnost, kao i jednostavno održavanje. Zahvaljujući upotrebi aluminijumskih profila sa kaljenim staklom debljine 8mm, sistem je neprimetan, a istovremeno pruža dodatnu sigurnost i kvalitet.

VIRMAK sistem za zastakljivanje terase ili balkona može da se ugradi na terase i balkone svih oblika (ravne, ugaone, polukružne), na parapet ili od poda do plafona. Takođe, može se montirati i na terase i balkone sa metalnim ogradama, na samu ogradu ili iza nje.

Zbog činjenice da je u pitanju klizni sistem zastakljivanja, VIRMAK sistem pruža nesmetan pogled i može se otvarati tako što se elementi lako obrtno-klizno slažu ka unutrašnjosti terase ili balkona. Postoji mogućnost izbora strane otvaranja u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima (pola levo, pola desno ili sve u jednu stranu).

VIRMAK sistem za zastakljivanje je neprimetan, jer nema vertikalnih profila, pa ne narušava izgled zgrade i ne menja namenu Vaše terase ili balkona, već Vam omogućava da je koristite tokom cele godine (otvorenu ili zatvorenu). Zahvaljujući činjenici da se radi o domaćem proizvodu, firma VIRMAK inženjering obezbeđuje Vam sigurnu garanciju i servisiranje sistema, kao i dostupnost rezervnim delovima.

Pored sistema za zastakljivanje terasa i balkona, u našoj ponudi nalaze se stakleni pregradni zidovi, stakleni paneli i staklena vrata koji su idealni za odvajanje prostora, što će na atraktivan način doprineti da prostor bude maksimalno funkcionalan, čak sa mogućnošću da mu se namena i oblik menjaju kad god je to potrebno.

Ukoliko želite da uživate u Vašoj terasi ili balkonu tokom cele godine, odlučite se za totalno novi pristup zastakljivanju. Mogućnosti VIRMAK sistema za zastakljivanje su velike, a svojim kvalitetom i funkcionalnošću ovaj sistem se značajno izdvaja od konkurencije.

VIRMAK inženjering zastakljivanje terasa, Bulevar oslobođenja 337c, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  18.05.2018 10:38

  VIRMAK sistem se koristi za zastakljivanje,i koristi za razlicite namene.Jedan od njih su zastakljivanje terase i balkona,odvajanje prostora staklenim pregradnim zidovima,zastakljivanje baste i restorana,zastakljivanje izloga prodavnica.Sve u skladu sa vasim potrebama mozete naci u ovoj strucnoj i uspesnoj firmi!

  Milos Topalovic
  15.04.2017 08:56

  Za razliku od klasicnog zatvaranja terase ili balkona pvc stolarijom,cime se cesto i narusava izgled zgrade,njihov sistem karakterise moderan dizajn i funkcionalnost,kao i jednostavno odrzavanje.

  Ana Milosavljevic
  31.01.2017 10:45

  Virmak sistem za zastakljivanje terase ili balkona moze da se ugradi na terase i balkone svih oblika,ravne,ugaone,polukruzne,na parapet ili od poda do plafona.Takodje, moze se montirati i na terase i balkone sa metalnim ogradama,na samu ogradu ili iza nje.

  nevena
  24.03.2013 08:30

  imam 4 kvadrata terase i htela bih da ga zastaklim sa pvc prozorima u gornjem delu a donjem da bude metal...koliko novca bi to izaslo...znaci vas materijal i vase ruke i vase ciscenje posle vaseg rada....kolika je garancija i td...

  Mihajlo Petrović
  24.06.2011 13:25

  Molim vas da mi odgovorite koje su cene ; imam 2 lođije i želju da ih zastaklim.Lođije su dugačke, svaka po 4,5m a visina od betonske ograde do plafona je 1,2m.Interesuje me sledeće : 1) koji se materijali koriste ( staklo -kaljebo ? ili plastika 2) koji je redosled postupaka ; dolazak... mere.... 3) koje su cene ( predpostavljam da je po m2 Sa poštovanjem, M.Petrović ( Beograd)

  Firme u blizini

  Terasko zastakljivanje terasa, Radnička 51, lokal 15, Čukarica, Beograd
  Zastakljivanje SteelArt, Bulevar Oslobođenja 140, Voždovac, Beograd
  Fit In zastakljivanje terasa, Vojvodjanska 366, Surčin, Beograd
  Zastakljivanje terasa - Miniroloplast, Bosanska 7v,, Zvezdara, Beograd
  Mister Door zastakljivanje objekata, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd
  Casa staklo i okovi, Bosanska 80a, Zvezdara, Beograd