Dodaj firmu

Sirmium Candles veleprodaja sveća

Sirmium Candles iz Sremske Mitrovice se bavi veleprodajom širokog asortimana ukrasnih i mirisnih sveća. Izrada sveća je za nas prava umetnost. Sarađujemo sa velikim brojem veleprodaja i izrađujemo sveće po narudžbini.
Pročitaj više

Stari šor 38
Sremska Mitrovica

Trgovina na veliko otpacima Čenić

Trgovina na veliko otpacima Čenić iz Sremske Mitrovice se bavi trgovinom na veliko otpacima i ostacima. Ove sirovine prikupljamo i razvrstavamo radi njihove ponovne upotrebe. U poslovanju strogo vodimo računa o zaštiti životne sredine. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem navedenog broja telefona.
Pročitaj više

Despota Stefana 58
Sremska Mitrovica

Sibo komerc trgovina na veliko ostacima

Sibo komerc iz Sremske Mitrovice je kompanija čija je primarna delatnost trgovina na veliko ostacima i otpacima. Vršino trgovinu na veliko metalnim i nemetalnim ostacima i otpacima i materijalom za reciklažu, uključujući skupljanje, sortiranje, odvajanje, rastavljanje rabljenih predmeta, na primjer automobila, radi izdvajanja dijelova koji se mogu ponovno upotriebiti
Pročitaj više

Rumski drum 55
Sremska Mitrovica

Veleprodaja pića Destilerija Lira

Veleprodaja pića Destilerija Lira iz Sremske Mitrovice j kompanija koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom pića. U proizvodnji pića koristimo isključivo najkvalitetnije sirovine i savremene tehnološke postupke. Posetite nas u Sremskoj Mitrovici na adresi Stari šor 113 i upoznajte se sa širokim asortimanom naših proizvoda.
Pročitaj više

Stari šor 113
Sremska Mitrovica

Magic products veleprodaja konzervisanog voća i povrća

Magic products iz Sremske Mitrovice se bavi veleprodajom konzervisanog voća i povrća. Za svoje kupce prerađujemo isključivo najkvalitetnije proizvode, primenom najsavremenijih tehnoloških postupaka. Pri tome strogo vodimo računa o uslovima u kojima se proizvodi prerađuju i čuvaju.
Pročitaj više

Marka Aurelija bb
Sremska Mitrovica

Wito Company veleprodaja konditorskih proizvoda

Wito Company iz Sremske Mitrovice je kompanija koja se bavi veleprodajom konditorskih proizvoda. Nudimo Vam veliki izbor slatkiša vrhunskog proizvoda i ukusa. Probajte neke od proizvoda izrađenih u našem malom slatkom carstvu!
Pročitaj više

Rumski drum 79
Sremska Mitrovica

VTV Frutis veleprodaja voća i povrća

VTV Frutis iz Sremske Mitrovice je kompanija koja se bavi veleprodajom voća i povrća. Svakodnevno Vam nudimo veliki izbor svežih proizvoda. Uspjeh dugogodišnjeg poslovanja naše kompanija dugujemo kvalitetu proizvoda, konkurentnim cenama i investiranju u opremanje kapaciteta za skladištenje, preradu, sortiranje i pakiranje svježe robe.
Pročitaj više

Kralja Petra Prvog 49
Sremska Mitrovica

Veleprodaja filtera i mašinica za cigarete Vizantik

Veleprodaja filtera i mašinica za cigarete Vizantik iz Sremske Mitrtovice se bavi uvozom i distribucijom praznih filtera i mašinica za cigarete. Svi artikli su proizvedeni od vrhunskih sirovina u EU i ispunjavaju sve evropske standarde i propise o kvalitetu, kao i zdravstvene uslove.
Pročitaj više

Moše Pijade 62
Sremska Mitrovica

Makitanović veleprodaja stočne hrane

Makitanović iz Sremske Mitrovice je kompanija koja se bavi veleprodajom stočne hrane, žita i sirovog duvana. Nastojimo da svojim korisnicima obezbedimo isključivo proizvode visokog kvaliteta. Posetite nas u Sremskoj Mitrovici na adresi Vladike Nikolaja 16 i unapredite svoju poljoprivrednu i stočarsku proizvodnju
Pročitaj više

Vladike Nikolaja 16
Sremska Mitrovica

Abacus veleprodaja odeće i obuće

Abacus iz Sremske Mitrovice je kompanija koja se bavi veleprodajom odeće i obuće. Nudimo Vam široki asortiman odeće i obuće koja prati poslednje modne trendove. Posetite nas i upoznajte se sa jedinstvenim modelima iz naših kolekcija
Pročitaj više

Tarasa Ševčenka
Sremska Mitrovica

Sladojević veleprodaja mešovite robe

Sladojević veleprodaja mešovite robe je kompanija čija je delatnost veleprodaja širokog asortimana mešovite robe. Zahvaljujući povoljnim cenama snabdevamo veliki broj maloprodajnih objekata u Sremskoj Mitrovici i okolini. Za više informacija pozovite nas putem navedenog broja telefona.
Pročitaj više

Ticanova bb
Sremska Mitrovica

Sim Market veleprodaja hrane i pića

Sim Market iz Sremske Mitrovice se bavi veleprodajom širokog asortimana hrane i pića visokog kvaliteta po konkurentnim cenama. U našem sklopu se nalaze i 4 marketa i jedan super market. Posetite neki od naših objekata i uverite se u kvalitet naših usluga.
Pročitaj više

Osmog marta bb
Sremska Mitrovica

Union Company veleprodaja pića

Union Company veleprodaja pića iz Sremske Mitrovice se bavi prodajom i distribucijom pića. Ispunjavamo zahteve dobavljača, poštujemo rokove plaćanja i dogovore vezane za planove prodaje. Zahvaljujući tome, stekli smo široku mrežu maloprodaja sa kojima sarađujemo i težimo njenom proširenju.
Pročitaj više

Železnička 42
Sremska Mitrovica
Iskustva i preporuke posetilaca
Goran Danilović
29.04.2017 03:21

Postovani,mozete li mi poslati katalog sa VP cenama na mail?

Goran Danilović
29.04.2017 03:21

Postovani,mozete li mi poslati katalog sa VP cenama na mail?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane