Dodaj firmu

Dddc-trijumf veleprodaja pića

Dddc-trijumf je kompanija koja se bavi prodajom pića na veliko. U našem prodajnom asortimanu možete naći veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića domaćih i stranih proizvođača. Posetite nas na adresi Janka Veselinovića 2 u Šapcu ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 2
Šabac

Excellentia-distillery proizvodnja i prodaja rakije

Excellentia-distillery je kompanija koja se pretežno bavi proizvodnjom i prodajom na veliko rakije. Deo naših proizvoda izvozimo na inostrano tržište. U ponudi imamo razne vrste kvalitetnih voćnih rakija. Za više informacija možete nas pozvati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Sremska 44 u Šapcu.
Pročitaj više

Sremska 44
Šabac

Gođevac master group trgovina hemijskim proizvodima

Godjevac master group se bavi trgovinom na veliko hemijskim proizvodima koji svoju namenu pronalaze u raznim granama industrije. Našim klijentima nudimo povoljne cene uz kvalitetnu uslugu i proizvode. Posetite nas na adresi Miloša Obilića 51 u Šapcu ili nas pozovite putem datih telefona.
Pročitaj više

Miloša Obilića 51
Šabac

Pentaks tt zaštita na radu

Pentaks tt je kompanija koja se bavi prodajom opreme i sredstava za zaštitu na radu. U našem prodajnom asortimanu nalaze se provereni uvozni i domaći proizvođači, sa već dokazanim karakteristikima. Posetite nas na adresi Kneza Lazara 1 u Šapcu ili nas pozovite putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Kneza Lazara 1
Šabac

Orme chem veleprodaja hemijskih proizvoda

Orme chem je kompanija koja se dugi niz godina bavi trgovinom na veliko hemijskim proizvodima, koji svoju primenu nalaze u raznim granama industrije. Trudimo se da našu uslugu uvek održimo na standardno visokom nivou. Posetite nas na adresi Vojvode Putnika bb u Šapcu ili nas pozovite putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Putnika bb
Šabac

Novohem proizvodnja i veleprodaja hemijskih proizvoda

Novohem je kompanija koja svoje poslovanje bazira na proizvodnji i prodaji na veliko heminijskih proizvoda koji se koriste u raznim granama industrije. Pokrivamo domaće tržište a veliki deo svog asortimana izvozimo. Posetite nas na adresi Gavrila Principa bb u Šapcu ili nas kontaktirajte putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Gavrila Principa bb
Šabac

Vum veleprodaja robe široke potrošnje

Mi smo kompanija koja se dugi niz godine bavi trgovinom na veliko i malo robom široke potrošnje. Zastupamo i distribuiramo poznate proizvođače mesa i mesnih prerađevina, pića, kućne hemije i srodnih artikala. Posetite nas na adresi Stefana Prvovenčanog 77/1 u Šapcu ili nas pozovite putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Stefana Prvovenčanog 77/1
Šabac

Metal-hemiko trgovina metalima

Mi smo kompanija čija je pretežna delatnost zasnovana na trgovini na veliko raznim metalima i rudama metala. Našim klijentima obezbeđujemo najpovoljnije uslove i cene. Posetite nas na adresi Trg šabačkih žrtava 7/4 u Šapcu ili nas pozovite na navedene telefone.
Pročitaj više

Trg šabačkih žrtava 7/4
Šabac

Megastrom veleprodaja mašina i opreme

Megastrom je kompanija koja se bavi trgovinom mašina i opreme raznih namena i tipova na veliko. U prodajnom asortimanu imamo mašine i delove renomiranih svetskih i domaćih potrošača. Posetite nas na adresi Dr Andre Jovanovića 4/1/7 u Šapcu ili nas možete dobiti putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Dr Andre Jovanovića 4/1/7
Šabac

Hidraulika industrijska automatika

Hidraulika je kompanija koja se bavi trgovinom i inženjeringom u oblasti automatike. Imamo sve potrebne standarde u procesima prodaje, adaptacije i ugradnje delova. Više informacija možete dobiti putem navedenih telefona ili nas možete posetiti na adresi Ćirila i Metodija 15 u Šapcu.
Pročitaj više

Ćirila i Metodija 15
Šabac

Flop proizvodnja predmeta od plastike za građevinarstvo

Flop je kompanija koja se pretezno bavi proizvodnjom i veleprodajom plastičnih proizvoda koji svoju primenu nalaze u građevinarstvu. Naše proizvode plasiramo na domaće i inostrano tržište, Pozovite nas na gore navedene telefone ili nas posetite na adresi Prote Mateje 29 u Šapcu.
Pročitaj više

Prote Mateje 29
Šabac

Mačvansko vrelo eksport import veleprodaja plastične ambalaže

Mačvansko vrelo eksport import je pretežno izvozno orijentisana kompanija koja se bavi proizvodnjom plastične ambalaže različitih tipova i namene. Posetite nas na adresi Jele Spiridonović Savić 44 u Šapcu, ili nas kontaktirajte putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Jele Spiridonović Savić 44
Šabac

Color plus trgovina na veliko porculanom i staklom

Pretežno se bavimo trgovinom na veliko staklenom robom i porculanom. U našem asortimanu možete pronaći i sredststva za čičćenje. Posetite nas na adresi Kralja Uroša bb u Šapcu ili nas pozovite na navedene telefone.
Pročitaj više

Kralja Uroša bb
Šabac

Agrosatelit veleprodaja hemijskih proizvoda

Bavimo se trgovinom na veliko hemijskih proizvoda raznih vrsta i namena. Puno napora ulažemo da našu klijenti budu zadovoljni proizvodima i uslugom koju pružamo. Pozovite nas na date telefone ili nas posetite na adresi Bosanska 1/3 u Šapcu.
Pročitaj više

Bosanska 1/3
Šabac

Cotoland proizvodnja predmeta za ličnu higijenu

Naša kompanija se bavi proizvodnjomi veleprodajom predmeta za ličnu higijenu. U našem proizvodnom asortimanu možete pronaći štapiće za uši različitih oblika, boja i dimenzija, u različitim pakovanjima i više vrsta vlažnih maramica. Posetite nas na adresi Despota Stefana Lazarevića 69 u Šapcu ili nas pozovite putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Despota stefana Lazarevića 69
Šabac

Vukochem proizvodnja i veleprodaja kućne i industrijske hemije

Vukochem se dugo godina bavi proizvodnjom i veleprodajom kućne i industrijske hemije. U našem asortimanu možete pronaći sapune, šampone, deterdžente i srodne proizvode. Za više informacija kontaktirajte nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Radnička 30/2 u Šapcu.
Pročitaj više

Radnička 30/2
Šabac

Tera mbr trgovina motornim gorivima

Naša pretežna delatnost je trgovina motornim gorivima na veliko i malo. Trudimo se da svakom klijentu posvetimo što više pažnje i ispunimo očekivanja najvišim mogućim nivoom usluge. Kontaktirajte nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Cara Dušana 50.
Pročitaj više

Cara Dušana 50
Šabac

Elixir natura gazirani i negazirani napici

Bavimo se proizvodnjom i veleprodajom osvežavajućih gaziranih i negaziranih napitaka. Naše proizvode možete kupiti po jako povoljnim cenama. Pozovite nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Mite Cenića 15 u Šapcu.
Pročitaj više

Mite Cenića 15
Šabac

Nup trade distribucija

Nup trade je firma iz Šapca koja se bavi distribucijom proizvoda široke porošnje. U našem portfoliju imamo proizvode poznatih domaćih proizvođača, kao i uvozne proizvode. Pozivite nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Janka Veselinovića 2 u Šapcu.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 2
Šabac

Nup trade plus trgovina pićima

Firma Nup trade plus se bavi trgovinom alkoholnih i bezalkoholnih pića na veliko. Odlikuje nas raznovrsna ponuda uvoznih i domaćih pića. Pozovite nas putem navedenih telefona ili nas lično posetite na adresi Kralja Aleksandra 16 u Šapcu.
Pročitaj više

Kralja Aleksandra 16
Šabac

Hemo-komerc trgovina gorivima na veliko

Bavimo se trgovinom na veliko svih tipova goriva, čvrstim, tečnim i gasovitim. Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvek na prvom mestu, tako da smo pravi izbor za Vas. Posetite nas na adresi Hajduk Stanka 14 ili nas pozovite na date telefone.
Pročitaj više

Hajduk Stanka 14
Šabac

Start-petrol 2013 trgovina motornim gorivima

Mi smo kompanija specijalizovana za trgovinu motornim gorivima na veliko i malo. U našoj ponudi imamo sve vrste goriva. Trudimo se da konstantnim kvalitetim pridobijemo što više kupaca. Pozovite nas na navedene telefone ili nas posetite na adresi Ranka Alimpića 76 u Šapcu.
Pročitaj više

Ranka Alimpića 76
Šabac

Govi Balkan proizvodnja i veleprodaja hemikalija

Govi Balkan se pretežno bavi proizvodnjom i veleprodajom hemikalija. Dobavljači smo mnogim kompanijama iz različitih oblasti industrije. Posedujemo savremenu tehnologiju i puno ulažemo u obuku i usavršavanje zaposlenih. Posetite naas na adresi Gavrila Principa 5 u Šapcu ili nas pozovite na navedene telefone.
Pročitaj više

Gavrila Principa 5
Šabac

Alfa commerce prodaja stakla

Bavimo se prodajom stakla i ogledala na veliko. Imamo širok asortiman najrazličitijih vrsta stakla za sve namene. Posedujemo najsavremeniju tehnologiju i opremu. Pozovite nas na navedene telefone ili nas posetite na adresi Svetogorska 2 u Šapcu.
Pročitaj više

Svetogorska 2
Šabac

Palco prodaja i marketing

Kriterijum izbora naših partnera je kvalitet dobara i usluga koji plasiraju. Imamo višedecenijsko iskustvo u prodaji i promociji raznih proizvoda, pretežno industrijskih sirovina. Veliki broj zadovoljnih klijenata je merilo našeg uspeha. Kontaktirajte nas na navedene telefone ili nas posetite kako bismo ostvarili kontakt i eventualno započeli poslovnu saradnju.
Pročitaj više

Nova 9 bb
Šabac

Juprom veleprodaja robe široke potrošnje

Juprom je kompanija u kojoj možete opremiti Vaše galerije, knjižare, parfimerije. Imamo veliki asortiman uvoznih proizvoda različitih kategorija. Svoje porudžbine možete obaviti putem telefona ili nas lično posetiti na adresi Vase Pelagića bb u Šapcu.
Pročitaj više

Vase Pelagića bb
Šabac

Promeks veleprodaja zrnastih i praškastih proizvoda

U firmi Promeks iz Šapca možete pronaći širok asortiman proizvoda za spremanje kolača, kao i jako ukusnu kafu, koja odiše svežinom i mirisom. Imamo u ponudi i najukusnije grickalice, belo seme, suncokret, pistaće i ostale slane zanimacije. Posetite nas na adresi Vojvode Putnika bb u Šapcu ili nas možete dobiti putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Putnika bb
Šabac

Planter otkup i prerada voća

Mi smo kompanija koja se pretežno bavi otkupom i preradom voća. Cilj nam je da kroz naš brend reprezentujemo proizvode koji dolaze iz naše zemlje i njihov kvalitet svuda u svetu gde izvozimo robu. Kontaktirajte nas na navedene telefone, ili nas posetite na adresi Trg šabačkih žrtava 1/3.
Pročitaj više

Trg šabačkih žrtava 1/3
Šabac

Frutti veleprodaja i distribucija bezalkoholnih pića

Dugi niz godina bavimo se proizvodnjom i veleprodajom bezalkoholnih pića. Radimo za neke od svetski najpoznatijih brendova. Posedujemo najsavremenija postrojenja za proizvodnju. Možete nas kontaktirati putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Hajduk Stanka 46.
Pročitaj više

Hajduk Stanka 46
Šabac

Bella 9 veleprodaja voća i povrća

Spadamo u najveće prerađivače voća i povrća u ovom delu Evrope. Konstantno ulažemo u procese proizvodnje sa akcentom na kvalitet proizvedene robe. Zadovoljstvo naših klijenata nam je najvažnije. Možete nas kontaktirati putem navedenih telefona ili nas posetiti na adresi Kralja Milana 47/1/3 u Šapcu.
Pročitaj više

Kralja Milana 47/1/13
Šabac
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
23.12.2020 15:13

Nijedan tel.koi sam pozvao nemogu vas dobiti.

Neregistrovan korisnik
03.05.2020 15:55

Vrhunska šljivovica!!!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane