Dodaj firmu

G.P.G. Eurotex prodaja tkanine

G.P.G. Eurotex je kompanija specijalizovana za distribuciju tekstila i tekstilnog repromaterijala. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći štofove, postave, trikotažne materijale, lan, frotir i sve druge vrste materijala. Posetite nas na adresi Bulevar Oslobođenja 17 u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 17
Čačak

Solaris hemijski proizvodi

Solaris je kompanija koja se bavi trgovinom hemijskim proizvodima na veliko. U prodajnom asortimanu naše kompanije se nalaze sve vrste boja i lakova, lepkovi, abrazivna sredstva i kućna hemija. Za više informacija možete nas pozvati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Dr Dragiše Mišovića 187 u Čačku.
Pročitaj više

Dr Dragiše Mišovića 187
Čačak

Sol chem veleprodaja hemijskih proizvoda

Sol chem je kompanija koja je specijalizovana za prodaju hemijskih proizvoda na veliko. U našem prodajnom asortianu nalaze se soli, kiseline, odmašćivači i galvanska oprema. Snabdevamo veliki broj klijenata. Posetite nas na adresi Nikole Tesle bb u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Nikole Tesle bb
Čačak

Jord veleprodaja tekstila

Jord je kompanija koja se bavi trgovinom tekstilom na veliko. U ovom poslu imamo dugogodišnje iskustvo. Pokazatelj kvaliteta naše usluge i proizvoda je veliki broj zadovoljnih klijenata. Za više informacija nas pozovite putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Kralja Petra 42 u Čačku.
Pročitaj više

Kralja Petra 42
Čačak

Tetragon proizvodnja i veleprodaja lepkova

Tetragon je kompanija koja je specijalizovana za proizvodnju raznih vrsta lepkova. Naši proizvodi se koriste pri proizvodnji papirnih cevi, za lepljenje kartonskih kutija, u grafičkoj industriji, za lepljenje kesa i etiketa. Možete nas posetiti na adresi Kralja Petra I 38 u Čačku ili zatražite više informacija putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Kralja Petra I 38
Čačak

Kafatex veleprodaja prehrambenih proizvoda

Mi smo kompanija koja se bavi proizvodnjom i trgovinom na veliko prehrambenim proizvodima. U našem asortimanu nalaze se razni konditorski i praškasti proizvodi, začini, koštunavo voće i srodni artikli. Posetite nas na adresi Potes ključ bb u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Potes ključ bb
Čačak

Savremena ambalaža veleprodaja trake i folije

Savremena ambalaža je kompanija koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom raznih tipova traka i folija. U našem asortimanu dominiraju streč folije, pucketave folije i samolepljive trake. Naši proizvodi svoju primenu nalaze u svim delatnostima. Za više informacija pozovite nas putem gore navedenih telefona ili nas možete posetite na adresi Bulevar oslobodilaca bb u Čačku.
Pročitaj više

Bulevar oslobodilaca bb
Čačak

TGK distribucija prehrambenih proizvoda

Tgk je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom prehrambenih proizvoda. Zastupnicimo smo renomiranih domaćih i svetskih proizvođača. Zadovoljstvo kupaca našim proizvodima i uslugom nam je uvek na prvom mestu. Posetite nas na adresi Kuželjeva 8/5 u Čačku ili nas kontaktirajte putem gore navedenih telefona za više informacija.
Pročitaj više

Kuželjeva 8/5
Čačak

Orion Electronics Balkan veleprodaja tehnike

Orion Electronics Balkan je kompanija specijalizovana za trgovinu na veliko tehničkim uređajima. U našem asortimanu možete pronaći veliki broj modela različitih uređaja za kućnu i ličnu upotrebu. Našim kupcima smo obezbedili povoljne cene uz provereno dobar kvalitet. Posetite nas na adresi Nemanjina 80 u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Nemanjina 80
Čačak

Pacom trgovina na veliko lepkova

Pacom je kompanija koja na tržištu uspešno posluje preko petnaest godina. Naša osnovna delatnost je proizvodnja i prodaja na veliko raznih vrsta lepkova. Naši proizvodi namenu pronalaze u proizvodnji papirne ambalaže, drvnoj industriji i lepljenju podnih i zidnih obloga. Posetite nas na adresi Pakovraće 63 u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Pakovraće 63
Čačak
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane