Vratite se na mobilnu verziju sajta
Trajna sminka Trajna sminka obrva, usana i kapaka. Na ovoj strani cete naći tekst o trajnoj šminci, firme koje rade trajnu sminku, slike i video, kao i akcije za trajnu šminku. www.navidiku.rs Trajna sminkaTRAJNA ŠMINKA Beograd, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Šabac, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Novi Sad, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Novi Beograd, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Čukarica, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Palilula, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Savski venac, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Stari grad, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Vračar, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Zemun, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Zvezdara, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Lazarevac, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena TRAJNA ŠMINKA Kragujevac, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena Trajna sminka usana, Trajna sminka usana cena, Trajna sminka usana ponuda, Trajna sminka usana saloni TRAJNA ŠMINKA Voždovac, Trajna sminka usana, Trajna sminka obrva, Trajna sminka kapaka, cena

Trajna sminka

Trajna šminka, odnosno permanentna šminka namenjena je za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica. Trajnom šminkom se koriguju sitni nedostaci ili se u drugom slučaju naglašavaju određene crte lica, najčešće usana, obrva i kapaka, odnosno linije uz trepavice.
Trajna šminka predstavlja idealno rešenje za žene koje žele biti doterane u svakom momentu ili  sa druge strane da poprave određene nedostatke ili nepravilnosti na licu. Uz pomoć trajne šminke se veoma lepo mogu srediti neke stvari na licu poput problema sa pigmentacijom kože, gubljenjem obrva, tankim usnama itd., a sa druge strane odlično je rešenje za one koji su alergični na standardnu šminku. Kada uradite trajni ’’make-up’’ dobićete na vremenu jer nema više svakodnevnog nanošenja i skidanja šminke, kao ni nepredviđenih situacija u toku dana gde  možete ostati bez šminke ili još gore sa razmazanom šminkom na licu.
Ova vrsta šminke je idealna za one žene koje zbog određenih alergija ne smeju da stavljaju ’’make-up’’. Uz pomoć ove vrste šminke istaćiće se vaša prirodna lepota, što za posledicu ima mlađi i svežiji izgled lica.  Trajna šminka je možda i najlakši put da bez hiruških intervencija dođete do savršenog oblika.

Koliko je procedura bolna?

Ovaj tretman je prilično bezbolan, s tim što postoji mogućnost nanošenja lokalne anestezije za one sa manjom tolerancijom na bol. Metoda se izvodi aplikacijom boje po koži.  Rezultati se vide odmah nakon tretmana, s tim što postoji mogućnost izvođenja korekcije (koja je u najvećem broju slučajeva uračunata u cenu). Trajnost je određena na 4 do 5 godina, s tim što veoma često traje i duže. Kada trajna šminka izbledi možete ponoviti postupak.

Trajna šminka usana

Trajna šminka je bila poznata i Egipćanima. Kleopatra je verovala da će uz trajnu šminku biti neodoljiva. U XX veku se beleži veliki povratak trajne šminke.
Danas trajna šminka predstavlja tretman unošenja mikropigmentacije organskog pigmenta u epiderm. Kada se započinje proces trajnog iscrtavanja usana, najpre se krejonom iscrtaju buduće konture i tek kada se klijent složi započinje se proces iscrtavanja usana.  Sam proces gotovo da ništa ne boli, ali se po zahtevu klijenta može naneti lokalni anestetik. Nakon tretmana klijent ima osećaj blage zategnutosti kože koja je tretirana. Nakon tretmana možete najnormalnije nastaviti sa svojim aktivnostima. Ipak, preporučuje se dodatna opreznost ako ovaj postupak radite tokom leta, kako ne bi došlo do infekcije. 
Linijom usana se ispravlja asimetrija i postiže se punoća usana. Postoji mogućnost naglašavanja usana ili postizanje prirodnog izgleda.
 

Trajna šminka kapaka

Ukoliko želite da se svako jutro probudite sa idealno iscrtanim kapcima ova vrsta trajne šminke je idealan tretman za vas. Postupak se sastoji iz toga što se medicinskim aparatom unosi boja u kožu kapaka.  Na ovaj način postiže se efekat naglašenih očiju ukoliko imate sitne oči ili svetle linije i trepavice. Na ovaj način lice dobija konturu i postaje izraženije, ali i perfektan izgled u svakom trenutku.
Gornjom i donjom ivicom iscrtavaju se kapci. Postoji nekoliko varijanti između kojih možete da izaberete na koji ćete način istaći oči. Jedna varijanta je iscrtavanje blagog ruba oko očiju čime se postiže izgled gušćih trepavica iili intezivnog eyelner-a ukoliko volite dekorativni make-up očiju.
 

Trajna šminka obrva

Obrve su okvir oka. Oblikovanjem obrvase oblikuje i karakter kojim želimo da se predstavimo ili onaj koji negujemo u sebi. Obrve su te koje možda čak i najintezivnije na licu predstavljaju promenu raspoloženja. Koliko je važan oblik obrva, govori podatak da se za uloge u filmu  obrve glumca usklađuju sa karakterom lika kojeg treba da igra.
Dobar kozmetičar, odnosno estetičar mora da zna pravila koja postoje za postizanje idealnog oblika obrva prema morfologiji svakog lica pojedinačno. Pogrešno oblikovane obrve mogu i najlepše lice da učine u najmanju ruku „čudno“, odnosno stalno iznenađeno, tužno, smešno itd
 

Kome se preporučuje trajna šminka

Osobe koje imaju proređene obrve, odnosno imaju rupu od ožiljka ili im obve ne rastu na mestima koja bi bila idealna zanjihov oblik lica treba da razmisle o opciji apliciranja trajne šminke. Ukoliko imate retke trepavice, tankom linijom na kapku i ispod njega, trajnom šminkom možete optički dobiti gustinu. Nepravilan oblik usana se uklanja iscrtavanjem ivice oko usana, s tim što postoji i mogućnost kompletnog bojenja usana ukoliko želite jači pigment.
Sta treba da znate pre nego sto se odlucite za permanentni make up
Izuzetno je bitno da pre donošenja odluke dobro razmislite da li vam je ovakva vrsta tretmana potrebna. Trajna šminka se uklanja isključivo hiruškim laserom ili u drugom slučaju ostaje na koži i do četiri godine. Kada ste doneli odluku potrebno je da budete sigurni u pravi odabir oblika koji će vam kozmetičar istetovirati, kao i u izbor boje kojom se radi trajna šminka. Možda i najbitnije od svega je da budete sigurni u izbor osobe koja vam radi trajni make up. 
Vazno je znati da boja  koja se unosi pod kožu nakon perioda perutanja, postaje 30% svetlija u odnosu na boju koju ste odabrali. Perutanje traje oko sedam dana, u tom periodu sasvim je normalno da se pojavi blagi otok, dok se kod popunjavanja usana vrlo često javlja herpes.
Ukoliko ste se odlučili da radite trajnu šminku treba da znate da su uglavnom potrebna dva tretmana između kojih je potrebno da prođe tri nedelje, jer koža u tom periodu pokazuje prve prave rezultate nakon aplikacije. U tom periodu se radi eventualna korekcija, a nakon godinu dana se radi retuširanje jer boja posvetli.  Ukoliko vam je osnovni oblik dobar ali nemate više željenu nijansu  procedura bi trebala da bude ista, a cena povoljnija ukoliko postupak opet radite kod iste osobe. Postojanost boje zavisi od tipa kože, odnosno od brzine epitalizacije, jer se boja unosi u epidermis, površinski sloj kože. Obzirom da se u ovom sloju kože ćelije neprestano obnavljaju (perutaju), shodno tome i treba očekivati i rezultate.   

Uklanjanje trajne šminke

Pre nego što se odlučite na ovaj korak, treba imati na umu da je ovaj tretman moguće jedino obaviti u kozmetičkim salonima. Ako se već desi da zbog loših kontura ili drugih nuspojava želite da oslobodite tetovaže, postoje dva načina. 
Trajnu šminku moguće je ukloniti laserom, ali se ne preporučuje, jer može stvoriti ožiljke. Sam postupak zavisi od pigmenta i mesta na kom se tetovaža nalazi. Ako se laser primenjuje na usnama, moguće je da će boja postati još tamnija, tako da biste morali da čekate i po nekoliko meseci kako bi se boja potpuno neutralisala.  Ajlajner sa očnih kapaka gotovo da niko od kozmetičara neće uzeti da skinuti jer ne samo što može biti pogubno za vid, već je i vrlo teško da će se boja, koja je obično vrlo tamna, u potpunosti skinuti. 
Možda i jedino pravo rešenje za skidanje trajne šminke je tzv. naturalizacija. Ovaj tretman košta čak i do 5 puta više, nego trajna šminka. Sastoji se u naknadnom unošenju pigmenata, kojim se koži vraća prirodna boja. 

Trajna šminka – iskustvo

Ukoliko radite trajnu šminku obrva, najvažnije je da odaberete pravi oblik i punoću spram vašeg oblika očiju i lica. Od izuzetnog značaja je i odabir prave boje. Imajte na umu da će ona izgledati 30% jače u odnosu na kasnije kada se koža oljušti.
Kada radite trajnu šminku kapaka, treba da znate da nikako ne treba da zahtevate da liči na eyeliner, jer će izgledati čudno. Ovu korekciju treba izvesti tako da boju u vidu tanke linije stavljate tik uz koren trepavica, kako bi se dobio efekat gušćih trepavica.
Ako radite trajnu šminku usana, odnosno popunjavanje kompletnih usana, tražite od vašeg kozmetičara da vam uradi senčenje tako što se najtamnije nijanse rade na ivici, a najsvetlije ka središnjem delu usana. Birajte boju koja najviše liči na vašu prirodnu boju usana, jer trajna šminka na usnama ne treba da zameni karmin.
Uz pomoć trajne šminke izgledaćete u svakom trenutku lepo. Bilo da ste se probudli, došli sa plivanja ili treninga. Na ovaj način ćete ubrzati svaku vašu pripremu za izlazak iz kuće. Trajna šminka treba da se uradi suptilno do te mere da je samo izuzetno oštro oko primeti na vašem licu.Trajnom šminkom ne treba da postignete  efekat da ste našminkana osoba, već da izgledate kao osoba kojoj šminka nije potrebna.

Trajna šminka cena

Za trajnu šminku usana potrebno je izdvojiti u proseku oko 150 evra, dok se cene za trajnu šminku kapaka cene kreću 100 i 200 evra.
*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od salona gde mozete raditi uslugu TRAJNU ŠMINKU (usana, obrva, kapaka)

Trajna sminka :
Trajna sminka Beograd:
Trajna sminka Šabac:
Trajna sminka Novi Sad:
Trajna sminka Kragujevac:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu TRAJNA ŠMINKA

Tetovaža obrva Soft Tap metodom + 1 korekcija

popust 47%

Tetovaža obrva Soft Tap metodom + 1 korekcija

Tetovaža obrva Soft Tap metodom + 1 korekcija - 80 evra! Kozmetika Harmonija sal...Pročitajte više

Cena kupona: 150€/80

Firma: Kozmetika Harmonija salon lepote
Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke),

81d:17h:32m

Trajna šminka očiju, obrva ili usana

popust 47%

Trajna šminka očiju, obrva ili usana

Trajna šminka očiju, obrva ili usana - 80 evra! Salon lepote Venera+!...Pročitajte više

Cena kupona: 150€/80

Firma: Salon lepote Venera +
Vojvode Stepe 256,

73d:17h:32m

Japansko iscrtavanje obrva

popust 56%

Japansko iscrtavanje obrva

Japansko iscrtavanje obrva - 7.000 din! Samo u La Prima kozmetičkom salonu!...Pročitajte više

Cena kupona: 16.000din./7.000din.

Firma: Kozmeticki studio La Prima
Bulevar Kralja Aleksandra 160,

62d:17h:32m

Nadogradnja trepavica - ruski volumen

popust 50%

Nadogradnja trepavica - ruski volumen

Nadogradnja trepavica - ruski volumen - 3.000 din! Kozmetički studio La Prima!...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./3.000din.

Firma: Kozmeticki studio La Prima
Bulevar Kralja Aleksandra 160,

62d:17h:32m

Trajna šminka obrva

popust 76%

Trajna šminka obrva

Trajna šminka obrva po ceni od 2.999 din zahvaljujući Permanentnom &scaro...Pročitajte više

Cena kupona: 12.300din./2.999din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Trajna šminka konture usana

popust 67%

Trajna šminka konture usana

Trajna šminka konture usana po ceni od 3.999 din zahvaljujući Permanentno...Pročitajte više

Cena kupona: 12.300din./3.999din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Trajna šminka ajlajner

popust 67%

Trajna šminka ajlajner

Trajna šminka ajlajner po ceni od 3.999 din zahvaljujući Permanentnom &sc...Pročitajte više

Cena kupona: 12.300din./3.999din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Kurs trajne šminke obrva, usana, ajlajnera

popust 73%

Kurs trajne šminke obrva, usana, ajlajnera

Kurs trajne šminke obrva, usana i ajlajnera po ceni od 19.999 din - Perma...Pročitajte više

Cena kupona: 73.800din./19.999din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Trajna šminka konture usana

popust 67%

Trajna šminka konture usana

Trajna šminka konture usana po ceni od 3.999 din! Kozmetički salon Vip Ro...Pročitajte više

Cena kupona: 12.300din./3.999din.

Firma: Vip Royal Kozmetički salon
Maršala Birjuzova 27, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Trajna šminka ajlajner

popust 67%

Trajna šminka ajlajner

Trajna šminka ajlajner po ceni od 3.999 din! Kozmetički salon Vip Royal!...Pročitajte više

Cena kupona: 12.300din./3.999din.

Firma: Vip Royal Kozmetički salon
Maršala Birjuzova 27, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Japansko iscrtavanje obrva

popust 67%

Japansko iscrtavanje obrva

Japansko iscrtavanje obrva po ceni od 3.999 din! Kozmetički salon Vip Royal!...Pročitajte više

Cena kupona: 12.300din./3.999din.

Firma: Vip Royal Kozmetički salon
Maršala Birjuzova 27, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Nadogradnja trepavica ruski volumen 6D 4 dlake na 1 trepavicu - za gušći volumen

popust 50%

Nadogradnja trepavica ruski volumen 6D 4 dlake na 1 trepavicu - za gušći volumen

Nadogradnja trepavica ruski volumen 6D 4 dlake na 1 trepavicu - za gušći ...Pročitajte više

Cena kupona: 8.000din./3.999din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Ruski volumen trepavica 6D 1 na 1

popust 50%

Ruski volumen trepavica 6D 1 na 1

Ruski volumen trepavica 6D 1 na 1 po ceni od 3.499 din - Permanentni šmin...Pročitajte više

Cena kupona: 7.000din./3.499din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Japansko iscrtavanje obrva

popust 67%

Japansko iscrtavanje obrva

Japansko iscrtavanje obrva po ceni od 3.999 din zahvaljujući Permanentnom &scaro...Pročitajte više

Cena kupona: 12.300din./3.999din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Ruski volumen trepavica 4D 1 na 1

popust 50%

Ruski volumen trepavica 4D 1 na 1

Ruski volumen trepavice 4D 1 na 1 po ceni od 1.999 din - Permanentni šmin...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000din./1.999din.

Firma: Permanentni make up artist Vesna Tešić
Marsala Birjuzova 29, ( Obilićev Venac ),

53d:17h:32m

Trajna šminka - puder obrve

popust 50%

Trajna šminka - puder obrve

Trajna šminka - puder obrve po ceni od 6.000 din samo u Salonu lepote Vio...Pročitajte više

Cena kupona: 12.000din./6.000din.

Firma: Kozmetički salon Violet Line
Trgovačka 28,

31d:17h:32m

Trajna šminka konture usana

popust 50%

Trajna šminka konture usana

Trajna šminka konture usana po ceni od 6.000 din samo u Salonu lepote Vio...Pročitajte više

Cena kupona: 12.000din./6.000din.

Firma: Kozmetički salon Violet Line
Trgovačka 28,

31d:17h:32m

Trajna šminka ajlajner

popust 50%

Trajna šminka ajlajner

Trajna šminka ajlajner po ceni od 6.000 din samo u Salonu lepote Violet L...Pročitajte više

Cena kupona: 12.000din./6.000din.

Firma: Kozmetički salon Violet Line
Trgovačka 28,

31d:17h:32m

Iscrtavanje obrva kanom

popust 50%

Iscrtavanje obrva kanom

Iscrtavanje obrva kanom - 1.500 din! Kozmetički salon Womanizer!...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./1.500din.

Firma: Kozmeticki salon Womanizer
Mlatišumina 13/2, prvi sprat,

14d:17h:32m

Iscrtavanje obrva kanom

popust 50%

Iscrtavanje obrva kanom

Iscrtavanje obrva kanom - 1.500 din! Salon lepote Womanizer!...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./1.500din.

Firma: Salon lepote Womanizer
Mlatišumina 13/2, prvi sprat,

14d:17h:32m

Pogledajte gde se moze uraditi najpovoljnija TRAJNA SMINKA i koji kozmeticki saloni je nude

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Trajna sminka
Napišite komentar:
Marina Dakic

Petak, 28.09.2018. 11:03

Nisam radila trajnu sminku. nekako mi ona ide u poseban tip zene. takodje sam cula da je jako skupa. Ukoliko se vec odlucite za ovako nesto onda treba pre svega dobro da razmislite.

Ivana Petrovic

Četvrtak, 16.03.2017. 08:04

Naravano da su cene za nju veoma jake. Pri tome, nije samo stvar u tome da su cene veoma jake vec sto i debelo treba da se plate.

Petar Jankulovski

Četvrtak, 16.03.2017. 06:57

Koliko mi se samo cini, trajna sminka je ipak nesto posebno. Mada, se meni licno ne svidja.

Stojance Ristovski

Petak, 24.02.2017. 08:59

Zaista ne mogu da razumem zene koje od sebe rpave neke klovnove. Nema tu po meni nista posebno lepo i zanimljivo.

Milen Jovanovic

Sreda, 08.02.2017. 07:44

Meni licno ne samo da se ne svidja nego cak sta vise sa druge strane predstavlja mi cist kic.

Ivana Petrovic

Ponedeljak, 30.01.2017. 07:20

Koliko mi se samo cini, ni meni se licno trajna sminka ni malo ne svidja.

Filip Milutinovic

Petak, 27.01.2017. 09:01

Koliko mi se samo cini, trajna sminka je u svakom slucaju nesto sto mora bas onako debelo da se plati.

Marina Zivkovic

Sreda, 11.01.2017. 10:24

Licno mislim da je veoma vazno da se trajna sminka uradi na nekom bas profesionalnom mestu. Ako to bude tako onda je i veoma vazno da pronadjete neko mesot gde to mozete posebno da platite.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 11.01.2017. 07:48

Realno ako pricamo o trajnoj sminki, onda se meni ni malo ne svidja a i relativno dosta mora da se plati.

Lea Stankovic

Sreda, 21.12.2016. 12:45

Moje licno misljenje je da ni jedna zena ne bi trabala da uradi trajnu sminsku iz prostog razloga sto je ona ipak nesto sto nije jednoj zeni nece na duze staze da se svidi.

Todor Markovic

Sreda, 21.12.2016. 08:39

Ja licno nisam neki ljubitelj trajne sminke. Video sam do sada nekoliko zena koje su je nosile ali je osnovni problem u tome sto mi sve to izgleda popirlicno neprirodno.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 05.12.2016. 11:33

Do sada sam nekoliko puta videla kako izgleda trajna sminka i mogu samo da kazem da mi se bas nije svidela.

Janko Zivanovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 09:24

Licno, mislim da u ovom trenutku postoji zaista veliki broj kozmetickih salona u kojima mozete da uradite trajnu sminku, jednostavno samo je pitanje kolika je cena u pitanju.

Marta Dencevic

Petak, 18.11.2016. 09:34

Po pitanju trajne sminke zaista ne biste smeli da se igrate. zato je po meni najbolje kada biste posetili sminkerku Jovanu Simic i bas se tamo licno uverili u kvalitet.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 17.11.2016. 12:56

Ja licno, kada bih htela da uradim trajnu sminku, onda bih to uradio u Estetskom studio. Cula sam takodje da su tamo i veoma povoljne cene.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 17.11.2016. 12:08

Nisam do sada radila trajnu sminku, ali ipak ako se vec za to budem odlucila, onda cu svakako da posetim kozmeticki salon Miss Magic koji po tom pitanju predstavlja jedan od najboljih kozmetickih salona.

Petar Jankovic

Petak, 28.10.2016. 11:11

Zaista ne mogu da razumem zbog cega se pojedinim muskarcima ne svidja trajna sminka. Pa, valjda je najvaznije da se devojka oseca lepo. Pri tome, meni licno trajna sminka sasvim normalno i obicno izgleda.

Ivan Stojanovic

Utorak, 06.09.2016. 10:35

Meni se licno kao muskarcu bas ne svidja kako ta trajna sminka izgleda. Izgleda mi nekako poporilicno neprirodno i ne kvalitetno.

Marko Petrovic

Petak, 02.09.2016. 09:18

Do sada sam video bar zena koje su uradile trajnu sminuku. Mogu slobodno da kazem da mi se ni malo nije svidelo. Pri tome, trajna sminka je nesto sto definitivno ne izgleda lepo.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 01.08.2016. 11:06

Licno kao muskarac koji ima odredjeni ukus po pitanju zenske lepote, nisam za to da zena uradi trajnu sminku. Pokazali su mi nekoliko puta do sada kako ta trajna sminka izgleda i mogu slobodno da kazemd a mi se ni malo ne svidja.

Jana Stankovic

Petak, 29.07.2016. 12:19

Odlicno da znam da kazem jednoj komsinici kako bi trajnu sminku uradila na pravom mestu. Ja licno nisam neki ljubitelj trajne sminke. Mislim da ona nije toliko lepa i da posle odredjenog vremena sigurno mora da dosadi.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 11:48

Kada govorimo o trajnoj sminci, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Beauty at Home. To je kozmeticiki salon u koji mozete imati puno poverenje i u koji se sigurno necete razocarati ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 30.06.2016. 10:04

Nisam radila trajnu sminku. nekako mi ona ide u poseban tip zene. takodje sam cula da je jako skupa. Ukoliko se vec odlucite za ovako nesto onda treba pre svega dobro da razmislite.