Kontakt podaci za vašu firmu

Tekvondo klub Azija

  • 10
  • %
5.0 | 11 ocena
Dođite u najtrofejniji tekvondo klub u Srbiji i uverite se zašto smo najbolji....
Pročitaj više
Mladena Mitrica 8-12
Čukarica,Beograd

Tekwondo klub Vidikovac

  • 1
5.0 | 3 ocena
Tekvondo klub “ Vidikovac” nalazi se na Vidikovcu, u ulici Vidikovački venac 82a u Beogradu. Klub postoji četrnaest godina na inicijativu Igora Lukića, tadašnjeg reprezentativca Srbije, međunarodnog sudije i nosioca crnog pojasa V dan VTF-...
Pročitaj više
Vidikovački venac 82a
Rakovica,Beograd

Tekvondo klub Tigra

  • 4
5.0 | 3 ocena
Tekvondo i para-tekvondo klub „Tigra“ osnovan je 2015. godine u Beogradu. Klub je osnovao Aleksandar Golović, nosilac crnog pojasa - 4.dan, bivši reprezentativac i kategorisan sportista međunarodnog ranga, osvajač medalja sa brojnih domać...
Pročitaj više
Kostolačka 79
Voždovac,Beograd

Tekvondo škola HIM NE RA

  • 1
5.0 | 1 ocena
Tekvondo centar HIM NE RA je prava adresa za sve one koji žele da krenu uspešnim olimpijskim stazama naših tekvondista. Na čelu kluba nalazi se velemajstor Toma Lee koji, pored borbenih veština, nastoji da polaznike nauči i drugim, pravim ...
Pročitaj više
Nehruova 76
Novi Beograd,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Tekvondo klubovi
Pitaj firme

Tekvondo klub Crvena Zvezda

  • 1
0.0 | 0 ocena
Postani deo jednog od najuspešnijih klubova u Srbiji, izaberi Tekvondo klub Crvena Zvezda. U svojoj bogatoj istoriji klub može da se pohvali sa 6 titula ekipnog prvaka države i velikim brojem takmičara koji su ostvarili zapažene rezultate ...
Pročitaj više
Ljutice Bogdana 1, Merkator, ...
Savski venac,Beograd

Tekvondo klub Taurunum

  • 1
5.0 | 6 ocena
Tekvondo klub Taurunum može se pohvaliti dugom i bogatom tradicijom postojanja, a ime nosi po starom nazivu za Zemun gde je i osnovan. Treninzi kluba održavaju se na tri lokacije u gradu: SC “Pinki” u Zemunu, u centru grada na Dorćolu i na...
Pročitaj više
Sportski centar Pinki
Zemun,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

05.05.2017 05:44
Zoran Josipovic
Takmicarski tekvondo za sve koji zele se da se posvete takmicenju u sportskoj borbi ili takmicenju u tehnickim disciplinama.Rekreativni tekvondo za sve one koji zele u prijatnoj atmosferi rade na jacanju fizicke i pshicke forme.
05.05.2017 05:42
Zarko Manic
Tekvondo klub Vidikovac je iznedrio vise stotina osvajaca medalja na domacim i medjunarodnim takmicenjima.Omogucili su individualne treninge za sve one koji zele da im se posveti maksimalna paznja trenera.
05.05.2017 05:39
Sandra Marinkovic
Svratite do njihovog kluba i upoznajte se sa lepotama borilacke vestine tekwondo. Najbolji tekvondo klub u Beogradu.Tekvondo za decu i odrasle.Tekwondo klub Azija Beograd nudi vam treniranje u najboljim uslovima.
11.03.2017 12:36
Jovica Vitakic
Odveo sam klinca pre oko dva meseca,culo dete u skoli pa hoce da vidi.Vec pri prvoj poseti i razgovoru sa trenerom shvatio sam da je rec o ozbilnom kursu koji zahteva stalno prisustvo i maksimalno duhovno i fizicko posvecivanje svakom treningu.
11.03.2017 12:32
Ana Milosavljevic
Sve vrste tekvondoa za sve uzraste i polaznike sa manje ili vise iskustva do onih sa takmicarskim iskustvom.U radu ucestvuju vrhunski treneri i bivsi sampioni a prostorije kluba su moderno opremljene,sa prostranim svlacionicama.
11.03.2017 12:29
Andrija Atanaskovic
Posebnu paznju posvecuju najmladjim vezbacima,za njih je predvidjena tekvondo skolica sporta koja je usmerena na razvoj motorickih sposobnosti,kordinacije,agilnosti, ravnoteze i fleksibilnosti dece,kao i upoznavanje sa osnovama borenja i samoodbrane.
24.02.2017 01:02
Sanja Kekic
Nije vazno da li ste pocetnik ili profesionalac,njihovi kursevi su prilagodjeni za sve polaznike bez obzira na spremnost.Trenirajte u zdravom okruzenju i upoznajte se sa ovom drevnom vestinom.
13.07.2016 03:32
Lazar Ristic
Poznata tekwondo skola od sada ima i novinu a to je taebo,odnosi se na razne kombinacije udaraca uz muziku.Rekreativni tekvondo za odrasle.Pocetnicki tekvondo za decu.Olimpijski tekvondo za sve one takmicarskkog duha.
13.07.2016 03:29
Zoran Josipovic
Njihovi malisani postizu najbolje rezultate na takmicenjima.Svratite do ovog kluba i upoznajte se sa lepotama borilacke vestine tekwondo.Najbolji tekvondo klub u Beogradu. Tekvondo za decu i odrasle.
31.05.2016 08:45
Zoran Josipovic
Ovaj klub je namenjen razlicitim starosnim kategorijama.Rade sa decom predskolskog uzrasta,skolarcima,kao i odraslim takmicarima.Ukoliko zelite da vas malisan stekne znanja o tekvondo sportu kroz igru ali i poboljsa svoje fizicke sposobnosti,imate moje preporuke.
31.05.2016 08:42
Sandra Marinkovic
Ovaj tekvondo klub upisuje polaznike tokom citave godine.Posebno su poznati po radu sa najmladjima gde decu kroz drevna nacela ovog sporta obucavaju da usklade jedinstvo tela i psihickih osobina razvijacuji kod njih najpozitivnije osobine.
31.05.2016 08:39
Zarko Manic
Ako zelite da se rekreativno bavite ovom drevnom vestinom Azija klub je pravo mesto za vas.Nekoliko puta nedeljno vezbam u njihovim prostorijama i zadovoljan sam napretkom i zdravom sredinom koju cine posveceni polaznici i vrhunski treneri.
24.05.2016 02:31
Maja Matic
Tekvondo je jednako preporucljiv mladjim i starijim generacijama,profesionalnim sportistima,rekreativcima i kao vid samoodrbane.Moja iskrena preporuka je da svratite do njihovog kluba i upoznate se sa lepotama borilacke vestine.
07.08.2015 03:05
Ivan Stojmirović
Tekvondo klub Azija je najbolji tekvondo klub u Beogradu, pogotovo kada je u pitanju tekvondo za ecu. Zahvaljujućii njima moj mališan je pravilno kanalisao višak energije!
04.04.2015 10:40
Milos Jovanovic
Borilacki klubovi u Beogradu nicu na svakom koraku. Po meni je Tekwondo klub Azija najbolji tekvondo za decu, upisao sam oba sina i odlicno se zabavljaju.
04.04.2015 01:17
Ivana Jovic
Da li imate tekvondo za decu, koja je cena i starosna granica?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Tekvondo klubovi