Tekvondo klub Azija

 • 10
 • %
5.00 | 11 ocena
 • Ulica: Mladena Mitrica 8-12
 • Opština: Čukarica
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 063/Prikaži broj

Tekvondo klub AzijaTekwondo klub "Azija" nalazi se u ulici Mladena Mitrića 8-12, na teritoriji opštine Čukarica, u Beogradu. Sa svojim radom naš tekvondo klub započeo je 1995. godine i trenutno ima više od 400 članova. Klub je osnovao Predrag Kovačić, nosilac V dana, višegodišnji reprezentativac i šestostruki prvak Jugoslavije, kao i pobednik velikog broja takmičenja na međunarodnom nivou. Skoro deceniju rada, tačnije od 1999. do 2008. godine, glavni trener i osnivač tekvodno kluba proveo je kao savezni selektor juniorske reprezentacije SCG, a kasnije i Srbije, nakon čega 2008. godine postaje potpredsednik Tekvondo Asocijacije Srbije i savezni selektor seniorske reprezentacije Srbije. Tokom Univerzijade u Beogradu, 2009. godine Predrag Kovačić bio je zamenik izvršnog direktora. Drugi trener našeg tekvondo kluba je Zoran Brezičanin, nosilac I dana. Kao začetnik rada sa decom mlađeg uzrasta, pre više od 10 godina, upoznao je veliki broj dece u vrtićima sa lepotama tekvodno borilačke veštine. Treći trener i nosilac III dana, je Veljko Savićević. Kao višegodišnji takmičar i nosilac brojnih medalja na takičenjima širom sveta, od 2004. godine zadužen je za vođenje treninga u okviru Tekvondo kluba "Azija". Naš klub je namenjen različitim starosnim kategorijama. Radimo sa decom predškolskog uzrasta, školarcima, tinejdžerima i vrhunskim takičarima u seniorskoj konkurenciji. Posebno izdvajamo naš uspeh u radu sa decu, na osnovu kog smo uvršteni među najbolje tekvonodo klubove na svetskom nivou. Zadovoljstvo nam je da napomenemo da su naši pioniri na poslednja 3 nezvanična prvenstva sveta, odneli sa sobom 21 medalju, po čemu smo jedinstveni i neprevaziđeni. Takođe ponosni smo na uspehe 2002. godine, kada su naša 3 takmičara u konkurenciji od 1200 iz celog sveta, uvršćena među 12 nagrađenih i najboljih. Brojni uspesi koji su usledili potom, dokaz su kvaliteta rada našeg tekvondo kluba i zalaganja naših trenera da svoje znanje i umeće prenesu na mlađe generacije. Tekvondo kao borilačka veština poznat je po brzim i preciznim udarcima nogom i predstavlja veoma efikasan vid samoodbrane. Poreklo vodi iz Koreje, a svoje poklonike danas ima širom planete. Tekovondo je jednako preporučljiv mlađim i starijim generacijama, profesionalnim sportistima, rekreativcima i kao vid samoodrbane. Svratite do našeg kluba i upoznajte se sa lepotama borilačke veštine - tekwondo. Najbolji tekvondo klub u Beogradu. Tekvondo za decu i odrasle. Tekwondo klub "Azija" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

05.05.2017 05:39
Sandra Marinkovic

Svratite do njihovog kluba i upoznajte se sa lepotama borilacke vestine tekwondo. Najbolji tekvondo klub u Beogradu.Tekvondo za decu i odrasle.Tekwondo klub Azija Beograd nudi vam treniranje u najboljim uslovima.

11.03.2017 12:36
Jovica Vitakic

Odveo sam klinca pre oko dva meseca,culo dete u skoli pa hoce da vidi.Vec pri prvoj poseti i razgovoru sa trenerom shvatio sam da je rec o ozbilnom kursu koji zahteva stalno prisustvo i maksimalno duhovno i fizicko posvecivanje svakom treningu.

24.02.2017 01:02
Sanja Kekic

Nije vazno da li ste pocetnik ili profesionalac,njihovi kursevi su prilagodjeni za sve polaznike bez obzira na spremnost.Trenirajte u zdravom okruzenju i upoznajte se sa ovom drevnom vestinom.

22.08.2016 10:37
Dragan Dimic

izvinite! da li izdajete prostor za treninge i koja bi cena po satu bila? u pitanju je bokserski klub dimke! hvala moj mob je 0646113959

13.07.2016 03:29
Zoran Josipovic

Njihovi malisani postizu najbolje rezultate na takmicenjima.Svratite do ovog kluba i upoznajte se sa lepotama borilacke vestine tekwondo.Najbolji tekvondo klub u Beogradu. Tekvondo za decu i odrasle.

31.05.2016 08:39
Zarko Manic

Ako zelite da se rekreativno bavite ovom drevnom vestinom Azija klub je pravo mesto za vas.Nekoliko puta nedeljno vezbam u njihovim prostorijama i zadovoljan sam napretkom i zdravom sredinom koju cine posveceni polaznici i vrhunski treneri.

24.05.2016 02:31
Maja Matic

Tekvondo je jednako preporucljiv mladjim i starijim generacijama,profesionalnim sportistima,rekreativcima i kao vid samoodrbane.Moja iskrena preporuka je da svratite do njihovog kluba i upoznate se sa lepotama borilacke vestine.

07.08.2015 03:05
Ivan Stojmirović

Tekvondo klub Azija je najbolji tekvondo klub u Beogradu, pogotovo kada je u pitanju tekvondo za ecu. Zahvaljujućii njima moj mališan je pravilno kanalisao višak energije!

04.04.2015 10:40
Milos Jovanovic

Borilacki klubovi u Beogradu nicu na svakom koraku. Po meni je Tekwondo klub Azija najbolji tekvondo za decu, upisao sam oba sina i odlicno se zabavljaju.

04.04.2015 01:17
Ivana Jovic

Da li imate tekvondo za decu, koja je cena i starosna granica?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Tekvondo klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tekvondo klub Azija
 • tekwondo beograd,
 • tekvondo u beogradu,
 • tekvondo za decu beograd,
 • najbolji tekvondo klub,
 • tekvondo klub azija