Tekwondo klub Vidikovac

 • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - TEKWONDO KLUB VIDIKOVAC


Tekvondo klub “ Vidikovac” nalazi se na teritoriji opštine Rakovica, u ulici Vidikovački venac 82a u Beogradu. Počeo je sa radom pre četrnaest godina na inicijativu Igora Lukića, tadašnjeg reprezentativca Srbije, međunarodnog sudije i nosioca crnog pojasa V dan VTF-a ( Svetska tekvondo federacija) . Tekvondo je samoodbrambena tehnika borbe bez oružja, koja uključuje primenu udaraca nogama i rukama, a nastala je u Koreji pre 2000 godine kombinovanjem različitih borilačkih stilova.

Posle brilijantnog uspeha Milice Mandić i osvajanja zlatne medalje na Letnjim olimpijskim igrama u Lononu 2012. godine, ovaj sport je doživeo pravi procvat na našim prostorima, a koliko je popularan u svetu govori podatak da je tekvondo jedan od samo dve azijske borilačke veštine koje su uključene u program OI. Prvi put je prikazan kao demonstracioni sport na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine, a zvanično je postao olimpijski tekvondo na Igrama u Sidneju 2000.godine.

Treneri TK “ Vidikovac” posebnu pažnju poklanjaju najmlađima, a naročito smo ponosni na rad sa mališanima predškolskog uzrasta u okviru programa tekvondo za decu.

Za odrasle koji žele da u prijatnoj atmosferi, uz stručnu pomoć naših instruktora, dovedu svoj organizam do željenog stanja psihičke i fizičke pripremljenosti rekreativni tekvondo je pravi izbor. Ovo nije samo sport za decu željnu takmičenja i dokazivanja, nego i za sve one koji žele da malo porade na svojoj kondiciji i samoodbrambenoj tehnici.

Programi i termini treninga:

 • ⁃ Tekvondo za predškolce i mlađe dece (od 4 do 7 godina) : ponedeljak, sreda i petak od 18-19h
 • ⁃ Takmičarsko-Olimpijsko tekvondo:
 • - Od I-og do IV-og razreda osnovne škole – početnici : utorak i četvrtak od 19-20h i subota od 18-19h
 • - Od I-og do IV-og razreda osnovne škole (od 7 do 11 godina) : ponedeljak, sreda i petak od 19-20h
 • - Od V-og do VIII-og razreda osnovne škole (od 11 do 15 godina) : ponedeljak, sreda i petak od 20-21h
 • - Srednja škola I stariji od 15 godina : ponedeljak, sreda i petak od 21-22.30h
 • ⁃ Rekreativni tekvondo : ponedeljak, sreda i petak od 21-22.30h
 • ⁃ Tae-bo (aerobik sa muzikom i udarcima iz tekvondoa) : utorak i četvrtak od 22-21h i subota od 19-20h
 • ⁃ Individualni treninzi po dogovoru


Tekvondo klub “ Vidikovac” je iznedrio više stotina osvajača medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Omogućili smo i individualne trninga za sve one koji žele da im se posveti maksimalna pažnja trenera, a kao novinu uveli smo i novi vid aerobika Tae-bo , koji predstavlja kombinaciju aerobika sa tekvondo udarcima uz muziku.

Rekreativni tekvondo za odrasle
Početnički tekvondo za decu
Olimpijski tekvondo za sve one takmičarskkog duha

Očekujemo Vas.
Tekvondo klub “ Vidikovac”, Vidikovački venac 82a, Rakovica, Beograd.
Možete nam se obratiti i putem našeg email-a: tekvondoklubvidikovac@gmail.com

Iskustva i komentari posetilaca

05.05.2017 05:42
Zarko Manic
Tekvondo klub Vidikovac je iznedrio vise stotina osvajaca medalja na domacim i medjunarodnim takmicenjima.Omogucili su individualne treninge za sve one koji zele da im se posveti maksimalna paznja trenera.
11.03.2017 12:32
Ana Milosavljevic
Sve vrste tekvondoa za sve uzraste i polaznike sa manje ili vise iskustva do onih sa takmicarskim iskustvom.U radu ucestvuju vrhunski treneri i bivsi sampioni a prostorije kluba su moderno opremljene,sa prostranim svlacionicama.
13.07.2016 03:32
Lazar Ristic
Poznata tekwondo skola od sada ima i novinu a to je taebo,odnosi se na razne kombinacije udaraca uz muziku.Rekreativni tekvondo za odrasle.Pocetnicki tekvondo za decu.Olimpijski tekvondo za sve one takmicarskkog duha.
31.05.2016 08:42
Sandra Marinkovic
Ovaj tekvondo klub upisuje polaznike tokom citave godine.Posebno su poznati po radu sa najmladjima gde decu kroz drevna nacela ovog sporta obucavaju da usklade jedinstvo tela i psihickih osobina razvijacuji kod njih najpozitivnije osobine.
26.06.2014 12:36
Tekvondo klub Vidikovac
Poštovani Marko, treninzi rekreativnog tekvondo-a tokom letnjeg raspusta biće ponedeljkom, sredom i petkom od 20h. Očekujemo te u klubu!
21.06.2014 08:00
Marko
Imam 20 godina i zanima me rekreativni tekvondo, da li postoji mogućnost da se već preko leta priključim tekvondo klubu Vidikovac?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Tekvondo klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tekwondo klub Vidikovac
 • tekwondo klub vidikovac,
 • tekvondo klub vidikovac,
 • tekvondo klub beograd