Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Wit Boy

  • 1
5.0 | 3 ocena
Najkvalitetnija italijanska garderoba Alcott za žene i muškarce, u prodavnici ili online- vrhunski kvalitet i povoljne cene....
Pročitaj više
Temerinska 6
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Petar Jankulovski
Najvaznija stvar od svega je da kosulje imaju neku svoju posebnu cenu koja u svakom slucaju nije ni malo naivna. Mada, sve to zavisi od butika do butika. Odnosno za jedno te istu kosulju cene u dva ili vise razlicita butika i nisu bas toliko jednostavne.
Marina Zivkovic
Naravno da je kod kosulja kvalitet nesto sto je veoma bitno. Mada, ponuda kosulja u Beogradu je u danasnje vreme toliko velika da covek ne zna prosto za sta ce da se pre odluci.
Stojance Ristovski
Po meni, kako stvari stoje nikada ove kosulje nisu bile nesto posebno dobre. To je naravno prvi i osnovni problema.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, one nisu ni malo jeftine.
Milen Jovanovic
Po pravilu, sto se kosulja tice, pre ili kasnije ce sigurno kvalitet da dodje do izrazaja i po meni tu nema nista neobicno.
Lea Stankovic
Pre svega sto se kosulja tice, kvalitet je nesto sto pre ili kasnije sigurno da treba da dodje do izrazaja. Druge stvari onda i nisu bas toliko vazne.
Filip Milutinovic
Po meni je ubedljivo najvaznija stvar od svega da sve kosulje imaju svoju neku posebnu cenu. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno se necete pokajati. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.
Simona Vucinic
Sto se kosulja tice, sigurno je kvalitet nesto sto je posebno i vise nego vazno.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se kosulja tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego posebno.
Marta Dencevic
Samo je veoma bitno da se kosulja uklopi sa ostatkom odela.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, kosulje su veoma vazne. Ukoliko se bas za njihodlucite, sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Ako pricamo realno, po pitanju kosulja je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno. Mada, ipak postoje ljudi koji to mogu da urade bez nekih vecih problema.
Petar Jankovic
Ako pricamo realno, kosulje su nesto sto je bas skupo u danasnje vreme. Ako se odlucite za neku sigurno je samo to da se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Sve naravno zavisi od toga za sta su vam potrebne kosulje. Postoje one koje su manje ali i one koje su nesto vise elegantne. Naravno, u obzir uvek treba da uzmete i cene.
Ivan Stojanovic
Po pitanju kosulja, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
Jana Stankovic
Po pitanju kosulja, zaista je i vise nego najbolje resenje da posetite butik Ivana id a se bas na tom mestu linco uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite kvalitetne muske kosulje, posebno muske, onda treba da posetite butik Indoneziju i sigurno se po tom pitanju necete pokajati.
Marko Petrovic
Ako nista bar muskarci u danasnje vreme ne treba nesto puno da se brinu o kosuljama posto je izbor zaista i vise nego velik po svakom pitanju.
Dusan Markovic
Sve zavisi od proizvodjaca dop proizvodaca. Generalno ja se drzim one stare izreke: ''nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari''. Zbog toga uvek tezim da kupim neku kvalittenu kosulju i da je dobro platim ali da mi zato potreje duzi niz godina.
Janko Zivanovic
Cena kosulja se razlikuje od butika do butika. Obicno se cene krecu od nekih 2000 pa do 8000-9000 dinara. To su cene koje su u danasnje vreme prihvatljive za skoro svaciji dzep. Jednostavno, kvalitetna kosulja mora dobro da se plati.