Studio lepote In

 • 9
 • %
5.00 | 9 ocena

Studio lepote In


- Epilacija diodnim laserom

- Depilacija

- Tretmani lica

- Masaža lica i tela

Laser MeDioStar Diodni laser - MeDioStar, laserski medijum je dioda koja emituje svetlost talasne dužine 810nm.Uspešno se koristi za trajnu epilaciju neželjenjih dlačica,lečenje svih oblika akni vulgaris, kao i za fotopodmlađivanje kože. Osnovni parametar u njegovoj primeni je fluens odnosno gustina energije koja predstavlja jačinu enrgije (u džulima) na kvadratni centimetar kože. Veličina fluensa podešava se prema boji kože, jačini i vrsti problema koji se tretira.

Laser poseduje klizajuću sondu sa ugrađenim sistemom hlađenja i veći broj laserskih nastavaka različitog promera (od 6-12mm)koji se mogu menjati u zavisnosti od vrste tretmana i regije kože koja se tretira. Ovaj laser više godina uspešno koristimo za trajnu epilaciju neželjenih dlačica. Talasnu dužinu od 810nm apsorbuje melanin u korenu dlake i tako principom selektivne fototermolize trajno uništava matične ćelije bulbusa dlake.

Pokazao je izuzetno dobre rezultate u lečenju svih oblika akni vulgaris čak i onih najtežih nodulocističnih oblika, zahvaljujući jakom antiinflamatornom efektu. Bez ikakvih neželjenih efekata uspešno se primenjuje za podmlađivanje kože pri čemu postiže poboljšanje tena i ublažavanje bora kao i podizanje tonusa kože a kontinuiranom primenom (tretmani jednom mesečno) veoma je efikasan u prevenciji starenja kože i može se koristiti i kod mladih i starijih pacijenata. Efekat je vidljiv već posle jednog tretmana a koža izgleda glatko i mnogo svežije.

Tretmani se ne rade tokom trudnoće, kod težih psihosomatskih oboljenja, pacijentima koji uzimaju fotosenzitivne lekove (npr.tetraciklini) i ukoliko postoji oštećenje ili oboljenje kože tretirane regije (herpes).
Svi tretmani ovim laserima su komforni za pacijente i bezbolni su jer se primenjuje hlađenje kože od strane lasera tokom tretmana.

Epilacija diodnim laserom:
Epilacija nepoželjnih dlaka putem diodnog lasera podrazumeva trajno uništenje korena dlake gde se nalazi pigment dlake melanin, koji ustvari apsorbuje laserski zrak talasne dužine 810 nanometara i putem fototermolize trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka. U laserskoj sondi je integrisano i hlađenje, pa se mesto epilacije najpre ohladi na 8 stepeni i na taj način postupak epilacije čini praktično bezbolnim.

Najveći procenat pigmenata melanina nalazi se u dlaci u periodu njenog intenzivnog rasta zbog toga pre tretmana laserom dlake nesmeju biti čupane pincetom ili voskom tri do pet nedelja, kako bi bila prisutna što veća količina dlaka u fazi intenzivnog rasta. U tom periodu brijanje i depilacijske kreme se mogu koristiti za tretiranje nepoželjnih dlaka. Nestanak dlaka je postepen i potrebno je u proseku od 3 do 6 tretmana.MEZOTERAPIJA
Mezoterapija je efikasna medicinska metoda kojom se ubrizgavaju lekoviti kokteli u srednji sloj kože, mezoderm. Ona nam omogućava da neophodne vitanime, aminokiseline, minerale i druge materije ubrizgamo usrednji sloj kože. Preparati koji se koriste doprinose poboljšanju opšteg stanja organizma vršeći poboljšanje opšte cirkulacije i detoksikacije organizma. Kokteli se određuju na osnovu individualnih potreba svakog pacijenta u zavisnosti od problema koji se tretira. Sastav koktela se određuje na osnovu pregleda lekara i uvida u zdravstveno stanje pacijenta.

Mezoterapija predstavlja alternativu estetskoj hirurgiji. To je metoda izbora u rešavanju sledećih problema: • Celulit
• Lokalne masne naslage (stomak, zadnjica, bedra, kolena, ruke, itd.)
• Bore na licu, delkolteu i rukama
• Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju
• Akne, seboreja, vitiligo, rozacea
• Hiperpigmentacija
• Strije i ožiljci
• Opadanje kose i bolesti kose

Mezoterapija tela:
Mezoterapija tela je nehiruška zamena liposukciji jer efikasno dovodi do uklanjanja masnih naslaga, a sistemski efekti mogu doprineti opštem mršavljenju.

Celulit poznat kao bolest modernog doba nastaje još u adolescenciji i ako se ne tretira može da dovede do problema koji nisu više samo estetski nego i zdravstveni- slaba cirkulacija, zadržavanje toksina neishranjenost tkiva.

Celulit nastaje zbog poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Masne ćelije zadržavaju više tečnosti i tako uvećane vrše pritisak na okolno tkivo i onemućavaju odlazak toksina i drugih štetnih materija, talože se masne ćelije i slabi vezivno tkivo što dovodi do karakterističnih deformiteta.

Upravo zato je mezoterapija metoda izbora kod uklanjanja celulita jer kokteli koji se primenjuju poboljšavaju opštu cirkulaciju i limfnu drenažu a samim tim i eliminaciju toksina. Osim toga oni utiču i na poboljšanje same strukture tkiva i uklanjanja nastalih deformiteta.

Mezoterapija lica (Mezolift):
Mezoterapijom unosimo neophodne vitamine, minerale, hijaluron, kolagen elastin i druge materije koje dovode do podmlađivanja kože lica dekoltea i ruku. Pažljivo spremljeni kokteli poboljšavaju produkciju i metabolizam kolagena i elastina kao i bolju oksigenizaciju i ishranu kože što dovodi po jedrijeg i svežijeg izgleda same kože, i ublažavanja dubokih bora i uklanjanja sitnijih bora.

Iskustva i komentari posetilaca

01.08.2018 02:15
Ana Jakovljevic
Dobar dan, zanima me koja je cena mezoterapije tela kod vas?takodje me zanima i cena trajne epilacije, i koliko je potrebno tretmana da bi dlacice potpuno nestale sa pojedine regije!
24.05.2016 01:31
Milos Bozovic
Profesionalna i trajna depilacija najsavremenijim laserom resice sve vase muke i probleme.Cene svih usluga su povoljne a kvalitet usluge zagarantovan.Laser vise godina uspesno koriste za trajnu epilaciju nezeljenih dlacica.
01.04.2015 04:31
Kristina Maric
Da li radite anticelulit masaze, zanima me cena za masaze, kao i masaza lica?
01.04.2015 04:27
Natasa Petrusic
Koja vam je cena kad je u pitanju medicinska masaza a koja kada je anticelulit masaža. Kada bih mogla da zakazem?
05.06.2012 02:20
snezana
zanima me cena izlivanja noktiju. Hvala
24.06.2011 18:01
Snezana
Devojke divne ste, radujem se svakom dolasku kod Vas jer su i rezultati i uzivancija zagarantovani! Prosto Vas obozavam!
03.05.2011 20:50
milos
jel radite masaze za muskarce?:T:
03.05.2011 20:49
goran
srecan rad!
30.12.2009 10:58
CACA
IMAJU ODLICNU USLUGU I POVOLJNI SU
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Studio lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio lepote In
 • Studio lepote In,
 • epilacija laserom,
 • depilacija,
 • tretmani lica,
 • masaza lica i tela,
 • pedikir,
 • manikir,
 • solarijum,
 • botox,
 • fileri,
 • STUDIO LEPOTE IN radno vreme