Studio lepote Shoo Shoo

  • 9
5.00 | 11 ocena

Studio lepote Shoo Shoo

Pozivamo Vas da posetite naš salon na Vračaru, u Hadži Prodanovoj ulici broj 11, i uživate u prijatnom ambijentu i opuštajućoj atmosferi.

Studio Shoo Shoo nudi sve vrste frizerskih usluga, kao i usluge profesionalnog šminkanja i manikir. Za rad u salonu odabrali smo proizvode vrhunskog kvaliteta, koje uz konsultaciju sa frizerom možete koristiti za negu kose kod kuće.
Bez obzira da li se odlučite za šišanje, farbanje, mini-val, šatiranje, feniranje, nijansiranje, tretmane za negu kose, šminkanje ili manikir, izlivanje i ojačavanje noktiju, dobićete profesionalni tretman, pažnju i uslugu prilagodjenu Vašim potrebama.
Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, u čijem radu možete prepoznati entuzijazam i ljubav prema poslu. Cilj nam je da se osećate lepo i zadovoljno, jer je Vaše zadovoljstvo garancija kvaliteta naših usluga. Trudimo se da održimo visok standard, konstantno se usavršavajući i obraćajući pažnju i na najsitnije detalje.

Koncept i princip poslovanja salona podržan je posebnim kalendarom, koji donosi originalne i atraktivne promotivne akcije tokom godine. Svake druge nedelje očekuje Vas novi razlog za dobro raspoloženje!

Dobrodosli,
Shoo Shoo tim

* izdvajamo:
Touch of Gloss - intenzivan sjaj cele kose
Bez obzira da li je kosa hemijski tretirana ili je prirodna, duga ili kratka, za samo 5 minuta dobija dugotrajan glamurozan sjaj i neodoljivu gipkost.

Tretmane za reparaciju i zaštitu oštećene kose

Radno vreme:

Radnim danima od 10h - 20h
Subotom i Nedeljom od 09h - 18h

Iskustva i preporuke posetilaca

17.08.2018 04:45
Lidija Ostojic

Odlicni frizeri u studiu lepote SHOO SHOO. Prezadovoljna sam kako su mi uradili frizuru i farbu!!

24.05.2016 11:58
Lazar Ristic

Studio Shoo nudi sve vrste frizerskih usluga,kao i usluge profesionalnog sminkanja i manikir.Za rad u salonu odabrali su proizvode vrhunskog kvaliteta,koje uz konsultaciju sa frizerom mozete koristiti za negu kose kod kuce.Cene usluga su povoljne a kvalitet vrhunski,sve pohvale.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Studio lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio lepote Shoo Shoo
  • studio lepote shoo shoo,
  • unisex studio lepote shoo shoo,
  • profesionalna sminka,
  • studio lepote na vracaru,
  • zenski frizer,
  • muski frizer,
  • Studio lepote SHOO SHOO radno vreme