O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR GOLUB


Stomatološka ordinacija Dr Golub je osnovana s ciljem da ulepšamo Vaš osmeh. Stičemo poverenje pacijenata kroz naporan rad, pružajući kvalitet i ispunjavajući rokove uz prihvatljive cene za sve pacijente. Mi smatramo da je to jedini pravi put. Prioritet našeg rada je savršeno blistav osmeh svih članova porodice, a moderno uređen ambijent u kome preovlađuju ljubičasti tonovi, doprinosi da se svi pacijenti osećaju prijatno i opušteno.

Osnivač ordinacije je dr Biljana Golub, doktor stomatologije sa diplomom najboljeg studenta stomatologije u generaciji i sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima svih uzrasta. U rad ordinacije uključen je još jedan vrhunski stručnjak iz oblasti opšte stomatologije, dr Gordana Medić.

Stomatološka ordinacija Dr Golub pruža kompletne usluge iz sledećih oblasti stomatologije:

Zahvaljujući primeni najsavremenije intraoralne kamere, u ordinaciji Dr Golub vrši se detaljna dijagnostika koja pruža precizan uvid u stanje zuba i usne duplje. Istovremeno na velikom ekranu pacijent ima priliku da prati pregled i dobije stručna objašnjenja o svakom koraku koje preduzima stomatolog.

Naročita pažnja u radu ordinacije Dr Golub posvećena je najmlađim pacijentima sa željom da ih naučimo da pravilno vode računa o oralnoj higijeni i redovno posećuju stomatologa. Još jedna novina koju nudimo jesu plombe u boji za mlečne zubiće, tako da klinci i klinceze imaju mogućnost da izaberu boju plombe po svom ukusu i meri.

Prilikom plombiranja zuba u ordinaciji Dr Golub koriste se bele plombe kojima se postiže savršen estetski i vizuelni efekat. Zbog svojih odličnih svojstava i velikog izbora različitih nijansi, estetske plombe se savršeno stapaju sa Vašim zubima, tako da su gotovo neprimetne.

Pacijentima koji imaju problem sa nedostatkom jednog ili više zuba, ordinacija Dr Golub nudi kompletne radove iz oblasti stomatološke protetike: bezmetalne i metalne krunice, fasete, akrilatne i skeletirane proteze, mostovi... Izbeljivanje zuba je jedna od najpopularnijih procedura koja je dostupna u našoj ordinaciji, a kojom se postiže savršeno beo i blistav osmeh.

Radno vreme:
ponedeljak i petak od 09:00-17:00h
utorak, sreda i četvrtak od 13:00-20:30h
subota od 09:00-14:00h (prva i treća subota u mesecu su radne)

Posetite Facebook stranicu: StomatologDrGolub

Stomatološka ordinacija Dr Golub, Bulevar Patrijarha Pavla 24, lokal 2, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

15.10.2018 03:14
Djordje Tomovic
Doktorka je fina i ljubazna. Sve radi profesionalno i jako detaljno. Cene su cak jeftinije nego kod ostalih stomatoloskih ordinacija.
10.08.2018 02:00
Maja Arsenovic
Doktorka je izuzetno prijatna, sve je na vrhunskom nivou.Najbolja ordinacija u gradu!Srdačne preporuke za Dr Golub!
10.08.2018 01:44
Dunja Mitić
Doktorka Golub je izuzetno prijatna i profesionalna, iskreno je svima preporučujem!
10.08.2018 01:37
Zorana Kalem
Odličan ambijent,divna usluga,divna doktorka! Sve pohvale! :)
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija Dr Golub
  • Stomatološka ordinacija Dr Golub,
  • Stomatološka ordinacija Dr Golub Novi Sad,
  • Stomatološka ordinacija u Novom Sadu,
  • Dr Golub Novi Sad,
  • Dr Golub Stomatološka ordinacija radno vreme