Stomatoloska Ordinacija Gala Dent

  • 6
5.00 | 7 ocena

O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GALA DENT


Stomatološka ordinacija "Gala Dent" se nalazi u ulici Kneginje Zorke broj 94/4, na teritoriji opštine Vračar, u Beogradu. Ordinacija postoji i radi od 1995. godine. Vlasnica i osnivač stomatološke ordinacije "Gala Dent" je Dr spec. Mirjana Milutinović, stomatolog sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti stomatološke prakse. Svoje znanje i iskustvo stiče u našoj zemlji i inostranstvu, baveći se najčešćim problemima savremene stomatologije.

Kao učesnik na brojnim stručnim seminarima i predavanjima u oblasti estetske stomatologije i anti aging medicine, Dr spec Mirjana Milutinović, svoja saznanja i veštine nastoji da podeli sa svojim kolegama i pacijentima koji joj se obraćaju sa najrazličitijim problemima. Njena misija ogleda se u tome da svakom svom pacijentu omogući da ima zdrav i besprekorno lep osmeh.

Bilo da Vam je potrebno da očuvate, ulepšate ili unapredite zdravlje i izgled Vaših zuba, Dr spec Mirjana Milutinović i njen stručni tim su tu da Vam pomognu prvenstveno stručnim savetima i intervencijama na visokom nivou.

Usluge stomatološke ordinacije "Gala Dent"

  • - beljenje zuba
  • - protetika
  • - parodontologija
  • - implantologija
  • - ortodoncija
  • - estetska stomatologija


Zadovoljstvo naših pacijenata nam je na prvom mestu, ka čemu težimo našim predanim radom, strpljenjem i razumevanjem za Vaše potrebe i zahteve. Pouzdana i kvalitetna usluga koju možemo da Vam omogućimo zahvaljujući savremenoj tehnologiji, aparatima, materijalima i tehnikama popravke zuba, pozicionirala je našu stomatološku ordinaciju na sam vrh preporučljivih ordinacija za negu o zdravlju i lepoti Vaših zuba.

Kontakt telefoni:
011/ 244 28 49
065/ 779 32 79

Beljenje zuba, protetika, parodontologija, implantologija, ortodoncija i estetska stomatologija.
U službi smo Vašeg savršenog osmeha, jedinstvenog i svojstvenog samo Vama.
Postanite član jedne velike srećne porodice lepih osmeha!

Stomatološka ordinacija "Gala Dent" Vračar, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

22.05.2020 11:43
Neregistrovan korisnik

Odlican stomatolog

07.06.2019 03:23
Dejan Vlaisavljevic

Moja supruga i ja smo dugo birali i gledali po oglasima i internetu razne stomatološke ordinacije, i izbor je pao na Stomatolosku Ordinaciju Gala Dent. Nismo nimalo pogrešili, usluga je vrhunska, osoblje je ljubazno, prijatno, osećate se kao da ste došli kod prijatelja na kafu... Ovo je posebno važno jer se mnogi ljudi plaše zubara. Pozdrav od Dejana!

22.05.2020 15:57
Neregistrovan korisnik

Hvala Dejane

Nesto najlepse sto moze covek koji je posvecen svom poslu ,jeste zadovoljstvo i radost nasih pacijenata!

Osranite mi zdravo i i dobro pozdravite suprugu

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatoloska Ordinacija Gala Dent
  • stomatoloska ordinacija gala dent,
  • beljenje zuba vracar,
  • izbeljivanje zuba