Taman stakla i ogledala

5.0 | 1 ocena
Ulica: Laze Lazarevića 13 (ulaz iz ulice Heroja Pinkija)
Grad: Novi Sad
Taman stakla i ogledala
Telefon: 021/
peskiranastaklatus.rs

O nama

TAMAN STAKLA I OGLEDALA

Sve klasične staklorezačke usluge plus potpuno neverovatne mogućnosti koje pruža obrada stakla u pogledu uređenja enterijera i eksterijera dobićete na samo jednom mestu - u staklari TAMAN.

Zanatsko trgovinsku radnju "TAMAN" osnovali smo pre 20 godina sa sedištem u Novom Sadu i registrovani smo za projektovanje i izradu enterijera od stakla svih vrsta. Između ostalog, to se odnosi na stakla za nemeštaj, kaljena stakla za kuhinje koja se sve više koriste umesto pločica, pregradne i dekorativne zidove, staklene fasade, izradu izloga, zastakljivanje kompletnih objekata, terasa, kao i nezaobilazna ogledala svih dimenzija sa ramovima po želji.

Staklo TAMAN na raspolaganju vam je za različite usluge:

 • obrada stakla (staklorezačke usluge)
 • izrada stakla za nameštaj
 • kaljena stakla za kuhinje (sa printom ili bez, u boji)
 • tuš kabine po meri
 • stakleni paneli
 • ogledala
 • uramljivanje
 • zastakljivanje terase
 • i još mnogo toga drugog!

Sve naše proizvode od stakla radimo po meri kupaca uz ispunjenje zamislivih i nezamislivih želja, jer staklo upravo pruža neograničene mogućnosti za uklapanje u svaku vrstu prostora.

Kancelarije, hoteli, izložbeni centri, kuće, terase, kuhinje i kupatila, sve to može biti savršeno dekorisano našim proizvodima od stakla, besprekorno funkcionalno i trajno.

Pored toga što je lako za održavanje, otporno na zub vremena, prilagodljivo po veličini, staklo je i 100% reciklažni materijal, te tako zadovoljava i ekološku komponentu, koja je važna svima vama koji brinete o očuvanju životne sredine.

Staklo i proizvodi od stakla nude dugotrajnost i visoke performanse, a uz to i mogućnost da svakom prostoru date posebnu notu elegancije i ukusa uz maksimalnu bezbednost.

Postoji mnogo vrsta stakla, a najpopularnija su peskarena i kaljena uz nezaobilazno sigurnosno staklo.

TAMAN stakla biće Vaš najbolji saveznik u uređenju enterijera različitih namena, jer mogu da budu providna, matirana, peskarena, sa printom ili u boji po želji.

Imamo rešenje za sve: vitrine, staklene ploče za stolove, staklena vrata, tuš kabine po meri, staklene ograde, pregradne panele, terase, kuhinje i još mnogo toga drugog. Za sve vrste zastakljivanja i proizvode od stakla pozovite nas. Staklo TAMAN usluge pruža veoma brzo i po pristupačnim cenama.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 8 - 16hsubota 8 - 13h

Adresa: Laze Lazarevića 13, Novi Sad (lokal 2, ulaz iz ulice Heroja Pinkija)

Web:www.peskiranastaklatus.rs

FB:

IG:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Staklorezačka radnja Mat glass, Pasterova 20, Novi Sad