Kontakt podaci za vašu firmu

Taman stakla i ogledala

  • 1
5.0 | 1 ocena
Sve klasične staklorezačke usluge plus potpuno neverovatne mogućnosti koje pruža obrada stakla u pogledu uređenja enterijera i eksterijera dobićete na samo jednom mestu - u staklari TAMAN....
Pročitaj više
Laze Lazarevića 13
Novi Sad

Staklorezacka radnja Mat glass

  • 1
3.7 | 6 ocena
Staklorezačka radnja koja Vam stoji na raspolaganju za sve vrste usluga, od uramljivanja slika pa sve do izrade tuš kabina po meri ili staklenih zidova i ograda, nalazi se u Pasterovoj ulici u Novom Sadu....
Pročitaj više
Pasterova 20
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Mihajlo Nastasovic
Ako se vec opredelite da kupite kvalitetno staklo i ako vec dajete za njega toliki novac, onda je u svakom slucaju najbolje da gledate da ono bude u potpunosti tonirano. Sve drugo bi po meni moglo da bude samo jedno cisto bacanje para.
Lea Stankovic
Po meni je samo najvaznije od svega to da se secenje stakla lepo plati i da je prema tome upravo to jedna politika dobrog kvaliteta.
Todor Markovic
Po pravilu je sto se njega tice, kvalitet nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
Simona Vucinic
Sto se njega tice, kvalitet je pre ili kasnije sigurno vazan.
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da je po pitanju stakla, kvalitet veoma bitan.
Marta Dencevic
Sto se stakla licno tice, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Nije se sa staklom igrati, mada kod nas i ne postoji bas toliko kvalitetnog stakla.
aldin dzidic
interesuje me cena stakla sirine do 350mm i raznih duzina za akvariume cenim da je to otpadna sirina pa da je i cena pristupacna debljina stakla je 4mm i 6mm
aldin dzidic
interesuje me cena stakla sirine do 350mm i raznih duzina za akvariume cenim da je to otpadna sirina pa da je i cena pristupacna debljina stakla je 4mm i 6mm
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je da je kvalitet stakla veoma bitan i da bs iz tog razloga treba da se odlucite za kvalitet.
Ivan Stojanovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet u suprotnom slucaju se sigurno necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Po pitanju stakla, samo treba da se posavetujete sa nekim provernim mestom u koje po mom misljenju mozete da imate puno poverenje. Mada, kada malo bolje razmislim, sigurno da ne postoji preveliki broj takvih staklorezaca u Beogradu.
Marko Petrovic
Licno ako mene pitate, po pitanju stakla samo treba da pronadjete neko kvalitetno mesto u koje prema tome mozete da imate puno poverenje da se nece tako lako razbiti.
Jana Stankovic
Veoma kvalitetno staklo mozete da pronadjete u staklorezackoj radnji Verde. To je definitivno mesto u koje prema tome mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Mislim da moze da se proandje kvalitetno staklo ali je generalno problem u tom sta ako ne mozete da pronadjete nekog kvalitetno staklorezca. To je po meni ipak malo veci problem.
Dusan Markovic
Veoma je tesko u danasnje vreme na nasem trzistu pronaci kvalitetno staklo. Secam se kako je nekada postojala jedna velika firma sa Uba koja se bavila upravo tim poslom. Sada slobodno mogu da vam preporucim staklorezarcu radnju Biva koja ima veoma povoljne cene.