Kontakt podaci za vašu firmu

Staklorezacka radnja Mat glass

  • 1
3.7 | 6 ocena
Staklorezačka radnja koja Vam stoji na raspolaganju za sve vrste usluga, od uramljivanja slika pa sve do izrade tuš kabina po meri ili staklenih zidova i ograda, nalazi se u Pasterovoj ulici u Novom Sadu....
Pročitaj više
Pasterova 20
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Kristina Milojevic
Brusenje stakala je jedan veoma zahtevan posao, koji na prvom mestu zahteva da mu se na izuzetno kvalitetan nacin posvetite. Ukoliko odlucite da svoje poverenje ukazete bas takvom jednom staklorezcu, onda svakako treba da vodite racuna da on ima kvalitetnu opremu.
Lea Stankovic
Brusenje stakla bi uvek trebalo da moze da se uradi na jedan pravi nacin. Takvo jedno brusenje kako god da okrenete ne bi trebalo da bude nesto posebno i nesto sto je previse skupo. To je ipak nesto sto je potpuno normalno.
Mihajlo Nastasovic
Po svemu sudeci, moze ono da se uradi bez nekih vecih problema.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ono ima i vise nego posebne cene.
Todor Markovic
Sto se brusenja stakla tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je daleko manje vazno.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, brusenje stakal je u svakom slucaju nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je nesto bolje resenje.
Janko Zivanovic
Koliko je samo meni poznato, osnovni je problem pre svega u tome sto svako brusenje stakla mora bas onako dobro i debelo da se plati.
Ljubinka Sreckovic
Mislim da ne postoji bas puno majstora koji mogu brusenje stakla da urade na neki kvalitetan nacin.
Petar Jankovic
Za nekoga ko bas profesionalno brusi staklo, nikada ne treba zaliti da se da novac. Postoje sad sa druge strane oni koji nisu previse strucni u tom poslu. To je vec nesto potpuno drugo.
Nikolina Pantelic
Ja licno mislim da vecina nece reci nista zato sto su navikli da cute i da rade. Kasnije to svakako moze da dovede do nekog velikog problema.
Ivan Stojanovic
Svaki dobar majstor ce vam reci da pre nego sto pristupi brusenju stakla, da ce pre svega da razmotri kakvog je tacno materijala to staklo.
Jana Stankovic
Zaista bi po vas idealno resenje bilo da posetite staklorezacku radnju Stako - ram i da se bas tamo oko svega dogovorite sa ljudima.
Biljana Brankovic
Cula sam do sada zaista dosta pozitivnih preporuka i komentara za staklorezca Bivu. Moram definitivno i ja da proverim o kakvim se uslugama radi i da li mozemo i koliko sa njim da budemo zadovoljni.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno i pouzdano brusenje stakla, definitovno je najbolje resnjee za vas da posetite staklorezca Bivu u kojeg mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Brusenje stakala je jedan veoma zahtevan posao, koji na prvom mestu zahteva da mu se na izuzetno kvalitetan nacin posvetite. Ukoliko odlucite da svoje poverenje ukazete bas takvom jednom staklorezcu, onda svakako treba da vodite racuna da on ima kvalitetnu opremu.