Kontakt podaci za vašu firmu

Modern Stil - kamionske i kombi selidbe

  • 9
5.0 | 7 ocena
Selidbe Beograd - Modern Stil - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata....
Pročitaj više
Trgovacka 28
Beograd

Selidbe broj 1

  • 1
5.0 | 1 ocena
Firma „Selidbe No.1“ bavi se transportom nameštaja, organizacijom selidbi i pakovanjem Vaših stvari na teritoriji Beograda ali i cele Srbije....
Pročitaj više
/
Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

  • 6
  • %
5.0 | 28 ocena
Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas....
Pročitaj više
Vodovodska 177i/2
Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

  • 6
5.0 | 11 ocena
Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd"Autoprevoznik Stošic Ivan" je firma čija je osnovna delatnost transport, organizacija i kordiniranje selidbe u gradskom, medugradskom i medunarodnom prevozu. Profesionalne i pouzdane usluge...
Pročitaj više
Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne selidbe solarijuma, onda po tom pitanju svakako treba da se posavetujete sa nekim struncim licem u koje jednostavno mozete da imate puno poverenje
Filip Milutinovic
Uvek su solarijumi bili veoma zahtevni za prenosenje. Ne radi se po meni samo o tom da su veoma teski vec je puno vaznije jos i to da su veoma osetljivi tako da se veoma lako mogu ostetiti a takva steta vam sigurnu nije potrebna.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, ove selidbe nisu ni mal jeftine. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to selidbe solarijuma koje su zaista nesto sto je i vise nego prakticno.
Lea Stankovic
Kada vec pricamo o ovj selidbi, samo treba da vodite racuna o tome sta nosite sa sobom i koliko to izgleda. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
Todor Markovic
U svakom slucaju su ovo selidbe koja trebaju i moraju da se debelo plate.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je posebno znacajan vrsta selidbe u koju definitivno treba da imate puno poverenje.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo posebna vrsta selidbe u koju zaista trebad a imate puno poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, svaka selidba solarijuma je za mnoge kozmeticare izuzetno osetljivo pitanje.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se solarijuma tice, najbolje je da se sami licno uverite u kvalitet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Samo treba o ovome da strogo vodite racuna kada birate ko ce to da vam uradi. Ipak to ne moze svako da uradi.
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalite ti vise nista se po tom pitanju necete pokajati.
Jana Stankovic
generalno mislim da je po pitnju selidbi stolarija idealno resenje da posetite agenciju Selidbe Beograd i vise nista oko toga nemate da se brinete.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebna kvlitetna selidba solariju, ubedljivo je najbolje da posetite agenciju Moder Stil i da se tamo licno iz prve ruke uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne selidbe solarijuma, onda po tom pitanju svakako treba da se posavetujete sa nekim struncim licem u koje jednostavno mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ja bih licno da sam u prilic, u potpunosti zabranio solarijume. Mislim da su to uredjaji koji svima mogu da nanesu veliku stetu po zdravlje.
Marta Dencevic
Posto sam zensko i cesto idem u solarijum kako bih dobila bronzani ten, cesto slusam od vlasnika kako je solarijum veoma kvalitetan i delikatan - osetljiv uredjaj. Tako da pretpostavljam i da zahteva kvalitetan transport.