Sahovski klub Kralj

  • 1
  • %
5.00 | 3 ocena

O nama - ŠAHOVSKI KLUB KRALJ


Šahovski klub “ Kralj” nalazi se u Trgovačkoj ulici broj 7(lokal br.7 na spratu) u Žarkovu. Ova škola šaha prvenstveno je namenjena deci starosti od 4 do 20 godina, a počela je sa radom pre šest godina, kao proširenje ŠK “ Vidikovac”, na inicijativu Marije Lukić, majstorskog kandidata i najmlađeg međunarodnog sudije na svetu.

Osnovni vaspitno-obrazovni cilj škole šaha jeste da njeni polaznici uspešno ovladaju pravilima ove društvene igre koja će ih naučiti istrajnosti, kreativnosti, planiranju poteza i logičnog razmišljanja. Dok je, naravno, dugoročni cilj postizanje vrhunskih rezultata i prisustvo na šahovskim i kategornim turnirima.

ŠK “ Kralj” pontencira na radu u malim grupama ili parovima, a omugućeni su i individualni časovi. Veoma čestu organizujemo interne šahovske i kategorne turnire, te simultanke i hendikep mečeve, sve u svrsi stvaranja pozitivnog takmičarskog duh kod dece i oslobađanja od treme pred njihove prve mečeve.

U okviru programa šah za početnike osnovni zadatak naših nastavnika jeste da izgrade interesovanje kod mališana za ovu vrstu sporta, da stimulšu kod njih tokom učenja šaha maštu i radoznalost , te da ih nauče kako da povežu različite životne sitacije sa onim što su naučili tokom boravka u prostorijama ŠK “ Kralj”.

Termini:

  • - Prva grupa - predškolci i mlađi dečiji uzrast (od 4 do 7 godina): ponedeljak i petak od 18-19h
  • ⁃ Druga grupa – početni nivo škole šaha : ponedeljak i petak od 19-20h
  • - Treća grupa – srednji nivo škole šaha : ponedeljak i petak od 20-21h
  • - Takmičarski (napredni) nivo škole šaha : subota od 16-18h


Šahovski klub “Kralj” vrši upis novih članova tokom cele godine, prilikom koga je obavezno prisustvo roditelja, a dete se upućuje u odgovarajuću grupu posle sprovedenog testiranja

Deco, dođite i postanite deo uspešnog tima!
Možete nam se obratitit i putem email-a: sahklubkralj@gmail.com

Šahovski klub “ Kralj”, Žarkovo, Beograd.
Najbolja škola šaha za decu i početnike.
Šahovski i kategorni turniri u organizaciji kluba.

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2017 10:15
Ana Milosavljevic

U okviru programa sah za pocetnike osnovni zadatak nastavnika jeste da izgrade interesovanje kod malisana za ovu vrstu sporta,da stimulsu kod njih tokom ucenja saha mastu i radoznalost,te da ih nauce kako da povezu razlicite zivotne sitacije.

11.03.2017 10:16
Kristina Milosevic

Deca kroz sah dobijaju interesovanje da razvijaju svoj um i logicne zadatke resavaju na veoma poseban nacin.Skola saha Kralj posebnu paznju obraca na decu i njihovo usavrsavanje kroz sahovske zadatke.

13.07.2016 11:40
Sandra Marinkovic

Upisite vase dete u sahovsku skolu Kralj i necete se pokajati.Moja oba deteta je pohadjaju vec duze vreme i toliko su se uklopili u ambijent i stekli prave drugare a ne provode vreme za racunarom.

01.06.2016 08:58
Kosta Savic

Skola Kralj potencira na radu u malim grupama ili parovima jer se tako poklanja vise paznje deci.Sve pohvale.Osnovni obrazovni cilj skole jeste da njeni polaznici uspesno ovladaju pravilima ove drustvene igre koja ce ih nauciti istrajnosti,kreativnosti,planiranju poteza i logicnog razmisljanja.

04.04.2015 01:59
Nevena Markovic

Upisala sam sina na sah za pocetnike i prezadovoljna sam. Imate odlicne predavace i uslovi su vam veoma dobri. Preporucicu vas svim prijateljima. Ne menjamo vas!

31.07.2014 11:44
Šahovski klub Kralj

Hvala Natasa!

28.07.2014 08:53
Natasa

Svaka cast za vrhunske uslove i odlicne predavace i pedagoge, moj Petar uziva... Sajt kluba je odlican, profesionalnost na svakom nivou (sve pohvale za fotografije)

26.06.2014 12:33
Šahovski klub Kralj

Poštovani Nemanja, škola šaha Kralj radi tokom cele godine pa i tokom letnjeg raspusta. Vidimo se...

21.06.2014 07:59
Nemanja

Da li Vaša škola šaha radi i tokom letnjeg raspusta?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Šahovski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sahovski klub Kralj
  • sah za najmladje,
  • sah za pocetnike,
  • sahovski klub kralj,
  • sahovski turniri