Dodaj firmu

Šahovski klubovi Beograd

Sahovski klub Vidikovac

Zahvaljujući uspešnom radu sa najmlađom populacijim, u okviru programa „ šah za početnike“, uvršteni smo među najbolje klubove u Srbiji. Naša škola šaha namenjena je deci uzrasta od četiri godine, pa sve do seniorske kategorije
Pročitaj više

Vidikovacki venac 79 (I sprat, prodavnice Orasac)
Rakovica, Beograd

Sahovski klub Kralj

Deco, dođite i postanite deo uspešnog tima! Šahovski klub “ Kralj” nalazi se u Žarkovu. Naša škola namenjena deci starosti od 4 do 20 godina.
Pročitaj više

Trgovačka 7
Čukarica, Beograd

Šahovska oprema Caissa Commerce

Caissa Commerce predstavlja najpoznatiju firmu u kategoriji šahovske opreme!
Pročitaj više

Bežanijskih ilegalaca 3
Novi Beograd, Beograd

Draško Bošković - Škola šaha

Online škola šaha preko Zoom aplikacije na srpskom i engleskom za decu i odrasle predvodi internacionalni šahovski majstor i kadetski juniorski prvak Beograda i nekadašnje Jugoslavije.
Pročitaj više


Beograd

Novosti iz rubrike Šahovski klubovi

Vidi sve (7)

Ko je Anatolij Karpov?

Pored toga što je jedan od vrhunskih ruskih velemajstora, Anatolij Karpov je bio i svetski šampion u šahu. Sa pravom se smatra jednim od najkvalitetnijih igrača ove interesantne igre, a naročito se istakao u turnirima.

Ko je Anatolij Karpov?

Kako vežbati moždane vijuge?

Da bi neko dugo ostao u formi, potrebno je da sa vremena na vreme vežba, ali ne samo u fizičkom smislu. Možda je neobično čuti, ali potrebno je vežbati i mozak, ma koliko da to nekome zvuči čudno.

Kako vežbati moždane vijuge?

Gari Kasparov biografija

Jedan od svetskih prvaka u šahu i to između 1985. i 2000. godine je bio i Gari Kimovič. Rođen je u gradu Bakuu, u Azerbejdžanu, 13. aprila 1963. godine, a 1983. godine se prvi put našao na prvom mestu svetske liste najboljih šahista.

Gari Kasparov biografija

Ko je bio Bobi Fišer?

Iako ga svi znaju po nadimku Bobi, pravo ime čuvenog američkog šahovskog velemajstora je bilo Robert Džejms Fišer. Rođen je 9. marta 1943. godine u Čikagu, a preminuo je 17. januara 2008. godine u islandskom gradu Rejkjaviku.

Ko je bio Bobi Fišer?
Iskustva i preporuke posetilaca
Jovica Vitakic
07.05.2017 10:16

Vlasnik preduzeca Caissa Commerce,Dusan Sekulic,u svojoj ljubavi prema sahu nije se zaustavio samo na izradi sahovske opreme,nego je stvorio i svoje varijante demonstracionih tabli,mega saha i jos petnaestak unikatnih proizvoda i suvenira.

Šahovska oprema Caissa Commerce
Ana Milosavljevic
07.05.2017 10:15

U okviru programa sah za pocetnike osnovni zadatak nastavnika jeste da izgrade interesovanje kod malisana za ovu vrstu sporta,da stimulsu kod njih tokom ucenja saha mastu i radoznalost,te da ih nauce kako da povezu razlicite zivotne sitacije.

Sahovski klub Kralj
Andrija Atanaskovic
07.05.2017 10:12

Upis malisana u skolu saha vrsi se tokom cele godine,uz obavezno prisustvo roditelja ili staratelja.Deca se,testiraju prilikom prve posete njihovim prostorijama,a zatim se,u zavisnosti od nivoa znanja koji poseduju upucuju u odgovarajuce grupe.

Sahovski klub Vidikovac
Maja Matic
11.03.2017 10:19

Najkvalitetnija oprema kad su domaci proizvodjaci u pitanju.Njihove sahovske table i figure se prave od najkvalitetnijih materijala i deluju veoma unikatno.Cene su im veoma povoljne a rade i male serije za specijalne porudzbine.

Šahovska oprema Caissa Commerce
Kristina Milosevic
11.03.2017 10:16

Deca kroz sah dobijaju interesovanje da razvijaju svoj um i logicne zadatke resavaju na veoma poseban nacin.Skola saha Kralj posebnu paznju obraca na decu i njihovo usavrsavanje kroz sahovske zadatke.

Sahovski klub Kralj
Ilija Radovic
11.03.2017 10:13

Decija skola saha je veoma zanimljiva iako do ne deluje na prvi pogled.Decu kroz razne metode i igrice uvode u sahovski igru nesvesno tako da deca za veoma kratko vreme shvataju ozbiljno svaki cas,sve preporuke.

Sahovski klub Vidikovac
Zoran Josipovic
13.07.2016 11:47

Nasa najpoznatija firma za proizvodnju sahovske opreme.Kupio sam jednu sahovsku tablu prijatelju na poklon i on je bio odusevljen.Prica se da u izradi koriste samo najbolje materijale.

Šahovska oprema Caissa Commerce
Sandra Marinkovic
13.07.2016 11:40

Upisite vase dete u sahovsku skolu Kralj i necete se pokajati.Moja oba deteta je pohadjaju vec duze vreme i toliko su se uklopili u ambijent i stekli prave drugare a ne provode vreme za racunarom.

Sahovski klub Kralj
Zarko Manic
13.07.2016 11:32

Najbolja vezba da razvijete svoje psihicke i umne sposobnosti ili da ih malo prodrmate.Super skola saha.Najbolja skola saha za decu i odrasle.Sah za pocetnike,decu,mlade i starije generacije.

Sahovski klub Vidikovac
Goran Sarenac
01.06.2016 09:03

Jedinstvena firma u zemlji za proizvodnju sahovskih garnitura i ostale pratece opreme kao i suvenira.Nijedan ljubitelj saha nece ostati ravnodusan pred dubrovackim figurama koje se smatraju za jedne od najlepsih na svetu.

Šahovska oprema Caissa Commerce
Kosta Savic
01.06.2016 08:58

Skola Kralj potencira na radu u malim grupama ili parovima jer se tako poklanja vise paznje deci.Sve pohvale.Osnovni obrazovni cilj skole jeste da njeni polaznici uspesno ovladaju pravilima ove drustvene igre koja ce ih nauciti istrajnosti,kreativnosti,planiranju poteza i logicnog razmisljanja.

Sahovski klub Kralj
Milos Bozovic
01.06.2016 08:54

Ova skola saha namenjena je za decu uzrasta od cetiri godine.Ono sto je veoma znacajno sah za decu u najranijem uzrastu predstavlja vrstu drustvene igre,koja posle spontano prerasta u pripremu za usvajanje skolskog gradiva i podstice logicno misljenje.Dovedite svoje malisane.

Sahovski klub Vidikovac
Nevena Markovic
04.04.2015 01:59

Upisala sam sina na sah za pocetnike i prezadovoljna sam. Imate odlicne predavace i uslovi su vam veoma dobri. Preporucicu vas svim prijateljima. Ne menjamo vas!

Sahovski klub Kralj
Goca
15.09.2014 01:14

Sve pohvale za sahovski klub Vidikovac i za divnu Mariju koja tako lepo radi sa decom da moje dete sa nestrpljenjem iscekuje svaki naredni cas. Moje preporuke za njih, bitno je decu na vreme usmeriti ka pravim stvarima.

Sahovski klub Vidikovac
Natasa
28.07.2014 08:53

Svaka cast za vrhunske uslove i odlicne predavace i pedagoge, moj Petar uziva... Sajt kluba je odlican, profesionalnost na svakom nivou (sve pohvale za fotografije)

Sahovski klub Kralj
Nemanja
21.06.2014 07:59

Da li Vaša škola šaha radi i tokom letnjeg raspusta?

Sahovski klub Kralj
Milan
13.06.2014 11:48

Da li primate i totalne pocetnike? Dete ima 5 godina, ne zna ni naziv ni kretanje gifura?

Sahovski klub Vidikovac
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane