Sahovski klub Vidikovac

  • 1
  • %
5.00 | 3 ocena

O nama - ŠAHOVSKI KLUB VIDIKOVAC


Šahovski klub „ Vidikvac“ nalazi se na teritoriji opštine Rakovica u ulici Vidikovački venac 79 ( TPC Orašac, na spratu). Sa radom je počeo pre deset godina, na inicijativu majstorskog kandidata i međunarodnog šahovskog sudije, Marije Lukić, sa ciljem da se privuče što veći broj dece da se bave ovom vrstom sporta koji pojačava koncentraciju, te tazvija kombinatoriku i strpljenje kod mališana.

Naša škola šaha namenjena je deci uzrasta od četiri godine, pa sve do seniorske kategorije, a rezultati rada vidljivi su po brojnim osvojenim medaljama na šahovskim turnirima kako u zemlji tako i u regionu.

Ono što je veoma značajno šah za decu u najranijem uzrastu predstavlja vrstu društvene igre, koja posle spontano prerasta u pripremu za usvajanje školskog gradiva i podstiče logično mišljenje, jer ga navodi da predviđa poteze protivnika i planira po nekoliko svojih poteza unapred.

Članovima ŠK „ Vidikovac“ pored vrsnih učitelja, na raspolaganju je najsavremenija oprema koja je potrebna za sprovođenje kvalitetne nastave. Takođe omogućeno im je da se takmiče u svim šahovskim disciplinama i kategornim turnirima od redovnog šaha do atomca.

Upis novih članova i termini:

Upis mališana u školu šaha vrši se tokom cele godine, uz obavezno prisustvo roditelja ili staratelja. Deca se, testiraju prilikom prve posete našim prostorijama, a zatim se, u zavisnosti od nivoa znanja koji poseduju upućuju u odgovarajuće grupe.

Termini:

- Predškolci : utorkom i četvrtkom od 18.00 - 19.00h

Početni nivo : utorkom i četvrtkom od 19.00 - 20.00h
Srednji nivo : utorkom i četvrtkom od 20.00 – 21.00h
Napredni nivo : subota 18.30 – 20.00h
A tim : nedelja 17.00 – 19.00h.

Roditelji, ukoliko želite da Vaši mališani razviju kod sebe kreativnost, logično razmišljanje i zaključivanje, dovedite ga u prostorije ŠK „ Vidikovac“, da nauče ono, što sve velike umove krasi.

Možete nam se obratiti i putem email-a:
sahklubvidikovac@gmail.com

Najbolja škola šaha za decu i odrasle.
Šah za početnike, decu, mlade i starije generacije.
Najzanimljiviji šahovski turniri i kategorni turniri.

Šahovski klub „ Vidikovac“ Rakovica, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2017 10:12
Andrija Atanaskovic

Upis malisana u skolu saha vrsi se tokom cele godine,uz obavezno prisustvo roditelja ili staratelja.Deca se,testiraju prilikom prve posete njihovim prostorijama,a zatim se,u zavisnosti od nivoa znanja koji poseduju upucuju u odgovarajuce grupe.

11.03.2017 10:13
Ilija Radovic

Decija skola saha je veoma zanimljiva iako do ne deluje na prvi pogled.Decu kroz razne metode i igrice uvode u sahovski igru nesvesno tako da deca za veoma kratko vreme shvataju ozbiljno svaki cas,sve preporuke.

13.07.2016 11:32
Zarko Manic

Najbolja vezba da razvijete svoje psihicke i umne sposobnosti ili da ih malo prodrmate.Super skola saha.Najbolja skola saha za decu i odrasle.Sah za pocetnike,decu,mlade i starije generacije.

01.06.2016 08:54
Milos Bozovic

Ova skola saha namenjena je za decu uzrasta od cetiri godine.Ono sto je veoma znacajno sah za decu u najranijem uzrastu predstavlja vrstu drustvene igre,koja posle spontano prerasta u pripremu za usvajanje skolskog gradiva i podstice logicno misljenje.Dovedite svoje malisane.

15.09.2014 01:14
Goca

Sve pohvale za sahovski klub Vidikovac i za divnu Mariju koja tako lepo radi sa decom da moje dete sa nestrpljenjem iscekuje svaki naredni cas. Moje preporuke za njih, bitno je decu na vreme usmeriti ka pravim stvarima.

21.06.2014 07:57
Marija Lukic

Naravno, škola šaha na Vidikovcu ima posebnu grupu za početnike i decu koja tek uče osnove šaha. Termini su utorkom i četvrtkom od 18 do 19h. Vidimo se...

13.06.2014 11:48
Milan

Da li primate i totalne pocetnike? Dete ima 5 godina, ne zna ni naziv ni kretanje gifura?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Šahovski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sahovski klub Vidikovac
  • sah za decu,
  • kategorni turniri,
  • skola saha vidikovac,
  • sahovski klub vidikovac