Dečija igraonica Beogradionica Ada Ciganlija

  • 3
5.00 | 5 ocena

O nama - DEČIJA IGRAONICA BEOGRADIONICA ADA CIGANLIJA


Dečija igraonica Beogradionica otvara svoja vrata na novoj lokaciji na Adi Ciganliji, za sve mališane koji žele nezaboravnu proslavu rođendana. U prelepom prostoru pokraj omiljenog beogradskog jezera očekuje Vas pravo dečije carstvo sa mnoštvom sadržaja za igru i druženje devojčica i dečaka svih uzrasta.

Kapacitet novootvorene dečije igraonice Beogradionica jeste 40 mališana i 100 odraslih kojima nudimo sve što je potrebno za proslavu rođendana iz snova. Prelep prirodni ambijent i blizina jezera Ada Ciganlija učiniće da slavljenik i njegovi drugari uživaju u svakom sekundu proslave, uz mnoštvo različitih sadržaja i vesele animatore.

Sa željom da dečiju maštu pretočimo u stvarnost, Beogradionica nudi za svakoga ponešto: veliki lavirint namenjen pravim avanturistima, najsavremenije konzole za sve ljubitelje igrica Sony Playstation 3, Nintendo Wii, Microsoft xbox 360 sa kinekt kamerom, pametne igrice i prelepe bojice koje razvijaju dečiju kreativnost.

Posebnu pažnju posvetili smo bezbednosti mališana o kojima konstantno brine kompetentna osoba koja im je posvećena u potpunosti. Dečija igraonica Beogradionica nudi veliki broj termina za proslavu rođendana radnim danima i vikendom.

U cenu proslave rođendana ulaze zakup prostora, kompletan tim za posluživanje, dečiji pribor i pozivnice koje se šalju drugarima. Za ukusno posluženje zadužena je naša ketering služba koja radi po proverenim receptima Azzaro gastro tima. Gostima svih uzrasta na raspolaganju je i pravi tropski bar.

Ako poželite da dodatno ulepšate proslavu, na raspolaganju su Vam i usluge naših saradnika: animatori, mađioničari, balon dekorateri, fotografi, poslastičari. Mališane možete iznenaditi i pozorišnom predstavom, maskenbalom ili nekim drugim performansom po želji slavljenika.

Očekujemo Vas na Adi da zajedno kreiramo proslavu rođendana na najoriginalniji način!

Sajt: www.decijeigraonice.rs
Dečija igraonica Beogradionica, Ada Ciganlija bb, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2018 10:19
Svetlana Andric

Veoma sam zadovoljna sa koliko paznje i brige osoblje ovde vodi racuna o bezbednosti dece.Pohvla za lep prostor,deo za igru i igranje igrica,kao i kutak za nas roditelje.Super ste samo tako nastavite!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Beogradionica Ada Ciganlija
  • Dečija igraonica Beogradionica,
  • Dečija igraonica Beogradionica Ada Ciganlija,
  • Beogradionica Ada Ciganlija,
  • igraonica za decu Beogradionica Beograd,
  • rodjendaonica Beogradionica,
  • proslava rodjendana Beogradionica