Dodaj firmu

Dream day sala za proslave

Sala za venčanje i druge proslave za 70-300 zvanica u Beogradu. Više menija. Mogućnost kompletne usluge sa fotografom, tortom, dekoracijom.
Pročitaj više

Lazara Trifunovica 55
Zvezdara, Beograd

Restorani za rođendane - Balkan

Restoran Balkan nalazi se u Mirijevu. Nacionalni specijaliteti i kuvana jela, prelepa bašta i udoban ambijent očekuju vas u ovom restoranu.
Pročitaj više

Rableova bb
Zvezdara, Beograd

Mali Đeram restoran

Mali Đeram restoran nalazi se na Zvezdari. U rustičnom i finom ambijentu očekuju vas delikatesi i bogata karta odličnih vina i drugih pića uz muziku i prijatan ambijent.
Pročitaj više

Đakovačka 1
Zvezdara, Beograd

Kafic Duki i Buki

Kafić „ Duki i Buki“ nalazi se na Zvezdari, odmah pored Cvetkove pijace. Svojim gostima nudi kvalitetan noćni život i uživanju u muzici različitih muzičkih bendova, kao i prijatan ambijent za opuštanje tokom dana.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 297
Zvezdara, Beograd

Restorani za rođendane Stari Drum

Kada poželite da probate najlepše specijalitete domaće kuhinje, posetite restoran Stari drum na Smederevskom putu, samo 15ak minuta od centra Beograda. U našoj ponudi nalaze se ukusna jela i kvalitetna pića za svakodnevno uživanje, a organizujemo i sve vrste proslava
Pročitaj više

Smederevski put 29ž
Zvezdara, Beograd

Restoran North 44

Restoran 44 North za Vas sprema jela internacionalne kuhinje. Pozivamo Vas da probate naše specijalitete od svežih i kvalitetnih namirnica - bafalo pileća krilca, aromatizovanu piletinu, Losos "North 44", peper biftek, dimljenu pastramku na žaru, paste, pice, obrok salate Posetite nas i uverite se u jedinstvene ukuse koji će Vas na prvi zalogaj osvojiti.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 24d
Zvezdara, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane