Dodaj firmu

Restoran za rođendane District 034

Restoran District 034 se nalazi u Karađorđevoj ulici br. 36 i svi ste dobrodošli, kako za piće i obrok u prijatnom društvu, tako i za manja i veća slavlja svih vrsta. Smešteni smo u samom srcu grada, ali na ušuškanom mestu koje garantuje neometan mir i dobar provod.
Pročitaj više

Karađorđeva 36
Kragujevac

Svecana Sala i Restoran za rođendane Simonida

Sala za sve vrste proslava kapaciteta do čak 220 osoba, koje mogu udobno da se smeste u jelu, piću i veselju, nalazi se u ulici Darosavskoj na broju 1, u kragujevačkom naselju Teferič. Reč je o namenskom objektu koji pruža baš sve što vam je potrebno da svoje prijatelje i porodicu ugostite kako valja.
Pročitaj više

Darosavska 1
Kragujevac

Tabor restorani za rođendane

Starogradska akustična muzika, vrhunski specijaliteti iz domaće kuhinje, iskusni kuvari, besprekoran i čist ambijent, profesionalno i ljubazno osoblje, organizacija svih vrsta proslava do 70 osoba i besplatan parking za sve goste. Sve ovo čini Restoran Tabor Kragujevac. Obavezno svratite, a za sva dodatna pitanja i rezervacije, slobodno nazovite.
Pročitaj više

Bregalnička 61
Kragujevac

Restorani za rođendane Kaldrma restoran

Sasvim novo mesto u Kragujevačkom naselju Šumarice koje ćete zasigurno voleti. Nudimo Vam svežinu ukusa i mirisa u obliku velikog izbora domaćih kuvanih jela, specijaliteta, pića, kafe i sokova, a po želji za Vas organizujemo manja ili veća slavlja.
Pročitaj više

Gornjomilanovačka 95 (naselje Šumarice)
Kragujevac

Restoran za svadbe i proslave Taverna Faro

Restoran Taverna Faro nalazi se u naselju Stara Zvezda u Kragujevcu i spreman je da Vas ugosti u svim prilikama. Raspolažemo kapacitetima za organizovane proslave do 200 osoba.
Pročitaj više

Drage Todorović bb
Kragujevac

Restoran Taverna Faro

Restoran domaće kuhinje u kojem ćete naći autentičnu i prijatnu atmosferu, bogat izbor nacionalnih i internacionalnih jela, ljubazno i profesionalno osoblje, a uz sve to i povoljne cene.
Pročitaj više

Drage Todorović bb
Kragujevac
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane