Dodaj firmu

Marenda restoran

U srcu Vračara, nadomak Hrama Svetog Save, nalazi se jedinstveni restoran Marenda. Vrhunski kuvari za Vas spremaju posebna jela, a mi Vam preporučujemo: Big Boss,Jean Martin Dimanche, Margret de Canard i Carnitas Burger. Četvrtkom, petkom i subotom smo organizovali muzičke večeri u našem restoranu.
Pročitaj više

Skerlićeva 30
Vračar, Beograd

Versus restoran

Doživite novu dimenziju komfora i dobrog ukusa, posetite restoran Versus. Na našem meniju očekuju Vas najlepši specijaliteti internacionalne kuhinje koje za Vas kreira šef kuhinje Bojan Perić. Takođe, organizujemo privatne i korporativne proslave
Pročitaj više

Mihaila Gavrilovića 6 (ugao sa Južnim bulevarom)
Vračar, Beograd

Restoran za proslave Id

Smešten u zelenilu Karađorđevog parka, restoran ID je idealno mesto na kome možete da se prepustite svojim željama i zadovoljstvima. Na nesvakidašnjem jelovniku nalaze se specijaliteti od kojih čula zaneme, a nepca se tope od slasti.
Pročitaj više

Nebojšina 6
Vračar, Beograd

Restorani za proslave Komanda 2 Gastro Bar

Restoran u sklopu igraonice. Savršeno mesto za porodična okupljanja sa decom i poslovna okupljanja u Beogradu.
Pročitaj više

Timocka 10
Vračar, Beograd

Restoran Potpis

Smešten u srcu Čuburskog parka, novootvoreni restoran Potpis je idealno mesto za svakodnevno uživanje, ali i organizaciju svih vrsta proslava. U našoj ponudi očekuju Vas najlepši specijaliteti srpske kuhinje spremljeni po tradicionalnim recepturama.
Pročitaj više

Orlovića Pavla 15
Vračar, Beograd

Restoran Bašta u Mišarskoj

Smešten u srcu Vračara, Bašta u Mišarskoj je restoran, kafana, klub, sve u jednom. Mi smo pravo mesto za prijatne razgovore i uživanje uz bogatu trpezu u društvu Vaše porodice ili prijatelja. Takođe, organizujemo sve vrste proslava do 180 ljudi.
Pročitaj više

Mišarska 12-14
Vračar, Beograd

Hedonist space prostor za sve vrste proslava

Restoran za venčanja na Vračaru. Aaprtmani u sklopu iste zgrade. Moderan prostor za 50 zvanica.
Pročitaj više

Velimira Bate Zivojinovica 19
Vračar, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane