Dodaj firmu

Legenda Ranč restoran

Ranč Legenda restoran nalazi se na Čukarici. Čarobno mesto za ručak u prirodi uz prelepo zelenilo ukusnu hranu i mini zoo vrt uživajte sa svojim prijateljima i porodicom.
Pročitaj više

Obrenovački put bb
Čukarica, Beograd

Like a Shine

Shine Club na Adi Ciganliji sa pogledom na reku, pravo je mesto za proslavu Vašeg rođendana, rođendana Vašeg deteta, venčanja, godišnjice firme.
Pročitaj više

Ada Ciganlija, lok.1, (Makiška strana)
Čukarica, Beograd

Sunrise Caffee Restaurant

Caffe Restaurant Sunrise nalazi se na Čukarici. Caffe Sunrise je idealno mesto za opuštanje pored vode i uživanje u dobroj hrani i kafi.
Pročitaj više

Ada Ciganlija 52
Čukarica, Beograd

Adler Restoran

Predstavljamo Vam New York usred Ada Malla. Restoran Adler je urađen u NY stilu, sa otvorenom kuhinjom u centralnom delu restorana. Fenomenalni specijaliteti, zanatski italijanski sladoled i originalni kolači mame goste i osvajaju na prvi zalogaj. Adler restoran – jedinstveni prostor za izlazak, provod i srećne trenutke.
Pročitaj više

Radnička 9, tc. Ada Moll
Čukarica, Beograd

Druga Kuća Ada Ciganlija

Na samoj obali Ade Ciganlije nalazi se restoran u kojem ćete uživati, kako u prirodi iambijentu, tako i u kvalitetnom zalogaju i piću.
Pročitaj više

Ada Ciganlija, leva obala, prva plaža
Čukarica, Beograd

Restoran Druga Kuća

Restoran domaće kuhinje sa dnevnim menijem, nacionalnim i internacionalnim jelima.Mogućnost organizovanja događaja za 60 osoba.
Pročitaj više

Šumadijski trg 6a
Čukarica, Beograd

Restoran za venčanja Gavez

Neka i Vaše venčanje bude događaj o kome će svi pričati, izaberite restoran Gavez na Adi Ciganliji. Naša ponuda obuhvata kompletan ketering, sa celokupnim asortimanom pića, kao i mogućnost dekoracije čitavog prostora i anganžovanja muzike, po dogovoru.
Pročitaj više

Ada Ciganlija 281
Čukarica, Beograd

Restoran 10 u pola s lukom

Restoran 10 u pola s lukom nudi veliki izbor tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta za Vaš ukusan obrok svaki dan. Sve gurmane na našem meniju očekuju jela sa roštilja na ćumur, sendviči, tortilje, burito, salate, slane, pohovane i slatke palačinke.
Pročitaj više

Stanka Opsenice 1
Čukarica, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane