Kontakt podaci za vašu firmu

Registracija firmi MCS Beograd

  • 4
5.0 | 3 ocena
REGISTRACIJA FIRMI MCSe-mail kontaktoffice@mcs-beograd.comSa željom da Vam pružimo svu neophodnu pomoć pri osnivanju i registraciji preduzeća i stranih predstavništava, Management Consulting Strategies doo nudi Vam uslugu sv...
Pročitaj više
Bulevar Umetnosti 27(preko pu...
Novi Beograd,Beograd
Kao advokat za korporativno pravo, Srđan Rašković pruža Vam kompletnu advokatsku uslugu uz najviši vid perfektnosti pri radu....
Pročitaj više
Cara Uroša 13
Stari grad,Beograd

Direkta

  • 1
0.0 | 0 ocena
Želite da osnujete svoju firmu, udruženje građana ili bilo šta drugo? Obratite se Direkti. Ona zna kako....
Pročitaj više
Vladimira Popovića 38-40
Novi Beograd,Beograd
Semper bonum ...
Pročitaj više
Registra registracija firmi...
Pročitaj više
Agencija za privredne registre...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

01.06.2017 02:17
Sandra Marinkovic
Uz Rnt registracija privrednih subjekata ne morate da brinete o svim silnim procedurama,jer vam njihov strucni i profesionalni tim uvek stoji na raspolaganju za sve potrebne savete i podrsku tokom celog postupka.
Individualnim pristupom svakom njihovom klijentu,kao i osvrtom na delatnost kojom planira da se bavi,omogucavaju da poslovanje vase firme od njenog starta podignete na zavidan nivo.
01.06.2017 02:10
Zarko Manic
Kompletne knjigovodstvene usluge i konsalting,poreski konsalting,pravni konsalting i usluge,tenderi,javne nabavke,priprema dokumentacije za tendere.Sve prednosti potpuno opremljene kancelarije bez dodatnih troskova.
27.03.2017 07:57
Zoran Josipovic
Registracija firmi u najkracem mogucem roku.Njihovi pravnici i ekonomisti su veoma strucni i odmah pristupaju prikupljanju sve moguce dokumentacije.Cene usluga su im bile povoljne a bio sam prezadovoljan uslugom.
27.03.2017 07:54
Sandra Marinkovic
Njihove usluge na raspolaganju su kako fizickim,tako i pravnim licima.U skladu sa vazecim zakonima Rapublike Srbije,sve poslove koje im poverite obavljaju u najkracem vremenskom periodu.Svoje strane i klijente iz nase zemlje zastupaju pred organima pravde i sudskim organima.
27.03.2017 07:52
Zarko Manic
Ako vam je potrebna dokumentacija za registraciju i knjizenje vase firme toplo preporucujem ovu agenciju jer su u mom slucaju za kratko vreme odradili ceo posao po veoma povoljnim cenama.
02.12.2016 12:58
Borislav Milic
Zaobidjite sve mucne procedure kao sto su popunjavanje formulara i predaja u apr,otvaranje racuna u banci,predaja kompletne dokumentacije poreskoj upravi.Posetite iskusan tim strucnjaka i necete se pokajati.
02.12.2016 12:53
Goran Sarenac
Ako zelite da registrujete firmu ili da otvorite sopstveno predstavnistvo oni su pravi izbor za vas.Meni su dosta pomogli i uputili me na pravi nacin kako da organizujem svoje poslovanje.Sve pohvale i preporuke na strucnosti.
Advokat Srdjan Raskovic je vas najbolji izbor kada se odlucite za osnivanje svih vidova privrednih drustava,registracije svih vidova privrednih drustava i preduzeca, otvaranje stranih predstavnistva.Sve preporuke za saradnju.
14.06.2016 01:19
Ilija Radovic
Ovde sam na jednom mestu dobio strucnu pomoc i savete koji su mi pomogli u radu.Mega Sip Office registracija firmi nudi vam sveobuhvatnu pomoc prilikom osnivanja preduzeca i registracije radnji,registracija promena kod preduzeca i preduzetnika.
14.06.2016 01:17
Jovica Vitakic
Najsigurniji nacin da registrujete svoju firmu je da se obratite bas ovoj firmi za registraciju.Ovde dobijate svu neophodnu pomoc i uslugu po unapred dogovorenoj ceni.Sve pohvale za profesionalno osoblje.
14.06.2016 01:14
Ana Milosavljevic
Brzo i jednostavno po povoljnim cenama.Usluga virtuelne kancelarije svodi se na registraciju sedista firme na adresi u Beogradu,usluge sluzbenika koji vam je uvek dostupan,lokalne telefonske pozive, odgovaranje na pozive,prosledjivanje i belezenje.
21.08.2015 01:24
Miloš Marijanović
Potrebna mi je pomoć oko osnivanja firme, tačnije u pitganju je otvaranje stranog predstavnistva jedne renomirane kompanije. Mogu li dobiti broj telefona za kontakt?
09.05.2015 11:17
Nikola Maksimovic
Potrebna mi je usluga osnivanje firmi u Beogradu i registarcija firme. U pitanju su dve firme iz Italije. Zanima me otvaranje stranog predstavnistva u Beogradu i cena ovih iusluga? Unapred hvala!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Registracija firmi