Registracija firmi MCS Beograd

  • 4
5.00 | 3 ocena

O nama - REGISTRACIJA FIRMI MCS

e-mail kontakt

office@mcs-beograd.com

Sa željom da Vam pružimo svu neophodnu pomoć pri osnivanju i registraciji preduzeća i stranih predstavništava, Management Consulting Strategies doo nudi Vam uslugu sveobuhvatnog savetovanja tokom celog postupka.

Naš stručni tim finansijskih profesionalaca pružiće Vam svu neophodnu pomoć pri sledećim aktivnostima: izbor pravne forme (radnja ili preduzeće), definisanje pretežne delatnosti, izbor imena, informisanje o fiksnim troškovima poslovanja, registracija u sistem PDV-a, obaveza posedovanja fiskalne kase, kao i zapošljavanje radnika.

Umesto da trošite velike svote novca za postavljanje kompletno opremljene kancelarije, ukoliko se odlučite za našu uslugu virtuelne kancelarije možete ostvariti značajno smanjenje Vaših početnih troškova u vezi poslovnog prostora i sedišta firme.

Ovo je idealno rešenje za početnike na novom tržištu, mali biznis ili biznis koji se radi od kuće, kao i za sve one koji žele da se prošire na nova tržišta bez dodatnog rizika.


Usluga virtuelne kancelarije u okviru naše kompanije omogućava Vam:

-Registraciju sedišta firme na adresi u Beogradu

-Usluge službenika koji Vam je uvek dostupan

-Lokalne telefonske pozive, odgovaranje na pozive, prosleđivanje i beleženje

-Administrativnu podršku

-Zvaničnu korespodenciju koja se obavlja sa adrese iz Beograda

-Komunikaciju sa nadležnom Poreskom upravom u Vaše ime

-Kompletne knjigovodstvene usluge i konsalting

-Poreski konsalting

-Pravni konsalting i usluge

- tenderi

- javne nabavke

- priprema dokumentacije za tendere

-Sve prednosti potpuno opremljene kancelarije bez dodatnih troškova

Iskustva i komentari posetilaca

01.06.2017 02:10
Zarko Manic
Kompletne knjigovodstvene usluge i konsalting,poreski konsalting,pravni konsalting i usluge,tenderi,javne nabavke,priprema dokumentacije za tendere.Sve prednosti potpuno opremljene kancelarije bez dodatnih troskova.
27.03.2017 07:57
Zoran Josipovic
Registracija firmi u najkracem mogucem roku.Njihovi pravnici i ekonomisti su veoma strucni i odmah pristupaju prikupljanju sve moguce dokumentacije.Cene usluga su im bile povoljne a bio sam prezadovoljan uslugom.
02.12.2016 12:53
Goran Sarenac
Ako zelite da registrujete firmu ili da otvorite sopstveno predstavnistvo oni su pravi izbor za vas.Meni su dosta pomogli i uputili me na pravi nacin kako da organizujem svoje poslovanje.Sve pohvale i preporuke na strucnosti.
14.06.2016 01:14
Ana Milosavljevic
Brzo i jednostavno po povoljnim cenama.Usluga virtuelne kancelarije svodi se na registraciju sedista firme na adresi u Beogradu,usluge sluzbenika koji vam je uvek dostupan,lokalne telefonske pozive, odgovaranje na pozive,prosledjivanje i belezenje.
21.08.2015 01:24
Miloš Marijanović
Potrebna mi je pomoć oko osnivanja firme, tačnije u pitganju je otvaranje stranog predstavnistva jedne renomirane kompanije. Mogu li dobiti broj telefona za kontakt?
09.05.2015 11:17
Nikola Maksimovic
Potrebna mi je usluga osnivanje firmi u Beogradu i registarcija firme. U pitanju su dve firme iz Italije. Zanima me otvaranje stranog predstavnistva u Beogradu i cena ovih iusluga? Unapred hvala!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Registracija firmi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Registracija firmi MCS Beograd
  • registracija firmi mcs beograd,
  • registracija firmi mcs,
  • mcs registracija firmi,
  • tenderi,
  • javne nabavke,
  • priprema dokumentacije za tendere