Dodaj firmu

Srednja tehnička škola Mihajlo Pupin

Osnovna delatnost Srednje tehničke škole „Mihajlo Pupin“ je obrazovanje i osposobljavanje za neposredan rad i dalje školovanje za obrazovne profile u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju, za područje rada: Elektrotehnika i Mašinstvo i obrada metala.
Pročitaj više

Trg Nikole Pašića 7
Stari grad, Beograd

International Nursery and Primary School

Located in Senjak, is an accredited Cambridge International School that was founded in 1948 to serve the needs of the community in Belgrade.
Pročitaj više

Temišvarska 2
Savski venac, Beograd

Srednja škola "Sveti Sava"

Srednja škola “Sveti Sava” nalazi se u samom centru Beograda i svim budućim srednjoškolcima nudi mogućnost obrazovanja u savremenim uslovima. Naša “škola bez jedinica” akreditovana je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
Pročitaj više

Dečanska 8
Stari grad, Beograd

Srednja strucna skola Zaharije Stefanovic Orfelin

ORFELIN - škola koja otvara put do posla ! ! !
Pročitaj više

Resavska 78
Savski venac, Beograd

Skola za medicinu i estetiku

Škola za medicinu i estetiku „Školest“,nalazi se u samom centru grada u Narodnih heroja 30, I sprat na teritoriji opštine Novi Beograd
Pročitaj više

Narodnih heroja 30, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Privatna osnovna škola Savremena

Akreditovana privatna osnovna škola za pametan razvoj Vaše dece. Kombinovane metode rada
Pročitaj više

Omladinskih Brigada 86
Novi Beograd, Beograd

Privatni časovi - Viktor Sistem

Privatni časovi su mogućnost da sa profesorom ostanete 1 na 1 i lako dobijete sva objašnjenja i mogućnost da brzo savladate gradivo. Viktor Sistem škola stranih jezika nudi posebne pogodnosti za svoje polaznike. Posetite nas na dve lokacije - TC „Bazar Vidikovac“, na I spratu, i Dimitrija Tucovića 13.
Pročitaj više

Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat
Rakovica, Beograd

Rajak Škola matematike

Škola matematike Rajak, je online portal koji nudi kvalitetnu online edukaciju,online časove matematike za osnovce I srednjoškolce, školu programiranja, ali i webinare na temu edukacije i podrške nastavnim programima.
Pročitaj više


Beograd

Evropska Poslovna Škola privatna srednja škola

Evropska poslovna škola nalazi se na Vračaru. Privatna srednja škola koja nudi kvalitetan izbor programa, iz oblasti finansija, ekonomije, turizma, prava i sporta
Pročitaj više

Mačvanska 6a
Vračar, Beograd

LEONIDA Edukativni centar

Negujte Vaš intelekt uz sertifikovane programe za efikasno učenje koji su Vam dostupni u edukativnom centru LEONIDA. Naši programi namenjeni su polaznicima različitih uzrasta imaju priliku da steknu praktična znanja i tako unaprede svoje intelektualne kapacitete.
Pročitaj više

Terazije 36, Beograd
Stari grad, Beograd

Muzička škola ArtBeat

Maršala Birjuzova 41
Stari grad, Beograd

Privatna visoka škola English School of Business

Privatna visoka škola English School of Business nalazi se u ulici Cara Uroša 17, u centru Beograda. Naša škola radi po licencama i protokolima koje propisuju Engleski fakulteti.
Pročitaj više

Cara Uroša 17
Stari grad, Beograd

Privatna škola Anglo American High School

Privatna škola Anglo American High School nalazi se na Dedinju u ulici Velisava Vulovića 47. Osnovna i srednja škola sa britanskim i američkim programom nastave.
Pročitaj više

Velisava Vulovića 47
Savski venac, Beograd

Privatna škola The International School of Belgrade

The International School of Belgrade nalazi se na Senjaku u ulici Temišvarska 19. Internacionalna osnovna i srednja škola koju pohađaju učenici od 3 do 18 godina.
Pročitaj više

Temišvarska 19
Savski venac, Beograd

Privatna škola Deutsche Scule Belgrad

Privatna škola Deutsche Scule Belgrad nalazi se u ulici Petra Čajkovskog 4, opština Savski venac. Osnovna nemačka škola u Beogradu priznata je od strane Ministarstva prosvete.
Pročitaj više

Petra Čajkovskog 4
Savski venac, Beograd

Privatna osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik

Privatna osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik nalazi se u ulici Boška Petrovića 6, opština Savski venac. Škola raspolaže sa savremeno opremljenim učionicama i kabinetima.
Pročitaj više

Boška Petrovića 6
Savski venac, Beograd

Privatna srednja Medicinska škola Milutin Milanković

Medicinska škola Milutin Milanković nalazi se u ulici Crnotravska 27,opština Savski venac. Naša škola potencira interaktivan rad u malim grupama i promoviše znanje.
Pročitaj više

Crnotravska 27
Savski venac, Beograd

Privatna osnovna škola Ruđer Bošković

Privatna osnovna škola Ruđer Bošković nalazi se u ulici Kneza Višeslava 17, na Čukarici. Škola radi po programu Ministarstva prosvete, ali primenjuje i međunarodne Kembridž programe.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 17
Čukarica, Beograd

Privatna škola Računarska gimnazija

Privatna škola Računarska gimnazija nalazi se u strogom centru Beograda u Knez Mihailovoj ulici br.6. Reč je o modernoj, interaktivnoj školi, po meri učenika 21. veka.
Pročitaj više

Knez Mihailova 6
Stari grad, Beograd

Privatna srednja Medicinska škola Sveti Vasilije Ostroški

Privatna srednja Medicinska škola Sveti Vasilije Ostroški nalazi se na Trgu republike broj 5. Škola za stručno osposobljavanje učenika medicinske struke, oblast zdravstva i socijalne zaštite.
Pročitaj više

Trg republike br. 5
Stari grad, Beograd

Privatna Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju

Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju nalazi se na Studentskom trgu br.5 u zgradi Kolarčeve zadužbine. Školujemo učenike za zanimanja pravni, ekonomski, turistički tehničar i poslovni administrator.
Pročitaj više

Studentski trg 5
Stari grad, Beograd

Privatna Srednja pravno-ekonomska škola

Srednja pravno-ekonomska škola nalazi se u Zemunu u ulici Dobanovačka 56. U našoj školi se obrazuju učenici za obrazovne profile pravni tehničar i ekonomski tehničar.
Pročitaj više

Dobanovačka 56
Zemun, Beograd

Privatna srednja škola Artimedia

Privatna srednja škola Artimedia nalazi se u Bulevaru vojvode Mišića 41, opština Savski venac. Pored gimnazijskog programa naša škola se orijentisala ka kulturi, umetnosti i javnom informisanju.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 41
Savski venac, Beograd

Prva sportska košarkaška gimnazija Koledž

Prva sportska košarkaška gimnazija Koledž nalazi se u naselju Železnik u ulici Stjepana Supanca 15. Naša škola pored toga što učenicima pruža opšte obrazovanje otvara im i vrata sportskog uspeha.
Pročitaj više

Stjepana Supanca 15
Čukarica, Beograd

Privatna Gimnazija Milutin Milanković

Gimnazija Milutin Milanković nalazi se u Crnotravskoj ulici 27, opština Savski venac. Opšta gimnazija koja svojim učenicima pruža savremeni koncept obrazovanja u odličnim uslovima.
Pročitaj više

Crnotravska 27
Savski venac, Beograd

Privatna Muzička škola Amadeus

Muzička škola Amadeus nalazi se na teritorij opštine Čukarica, u ulici Toše Jovanovića 11. Prva privatna muzička škola registrovana od strane Ministarstva prosvete.
Pročitaj više

Toše Jovanovića 11
Čukarica, Beograd

Privatna Poslovna škola Milutin Milanković

Poslovna škola Milutin Milanković se nalazi na Labudovom brdu u ulici 17. oktobra 108. Nudimo smerove kao što su ekonomski, finansijski i turistički tehničar, kao i poslovni i finansijski administrator.
Pročitaj više

17. oktobra 108
Rakovica, Beograd

Privatna Gimnazija Singidunum

Privatna Gimnazija Singidunum nalazi se u ulici Dušana Popovića 7, na Zvezdari. Razvijamo savremeni sistem obrazovanja,a sa željom da se primeni najbolja domaća i svetska praksa.
Pročitaj više

Dušana Popovića 7
Zvezdara, Beograd

Privatna Gimnazija Ruđer Bošković

Privatna Gimnazija Ruđer Bošković nalazi se u ulici Kneza Višeslava 17, na Čukarici. Gimnazija opšteg tipa koja je akreditovana od strane Ministarstva prosvete.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 17
Čukarica, Beograd

Privatna Savremena Gimnazija

Privatna Savremena Gimnazija nalazi se na adresi Šumatovačka 45, na opštini Vračar. Naša čkola radi po zvaničnom nastavnom planu i programu Univerziteta u Kembridžu.
Pročitaj više

Šumatovačka 45
Vračar, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
12.02.2021 21:33

Koliko košta redovna srednja za fizioterapeuta?

Neregistrovan korisnik
21.06.2020 11:51

Volela bih da čujem iskustva u vezi ove škole

Sasa Mladenovic Sasa Mladenovic
24.05.2019 11:26

Koliko kosta skolska godina za medicinsu sestru tehnicara

Zoran Josipovic
28.06.2017 05:55

Ono sto posebno izdvajam je skola za fizioterapauta,ciji obrazovni profil traje cetiri godine.Tokom skolovanja ucenici ce se upoznati sa oblastima i procedurama rehabilitacije,medicinske masaze i fizikalne terapije.

Sandra Marinkovic
28.06.2017 05:51

Svim ucenicima mogu da ponude sticanje znanja u prijatnom ambijentu,boravak u savremeno opremljenim ucionicama,vezbaonicama i salonima za strucno usavrsavanje,
ucenje putem individualnog rada u skladu sa potrebama svakog ucenika.

Zarko Manic
28.06.2017 05:49

Ako ste zavrsili srednju skolu u inostranstvu mogu vam pomoci oko nostrifikacije diploma i svedocanstava i priznavanja diploma odredjenog zanimanja,radi zaposljavanja ili nastavka skolovanja na visokoskolskim ustanovama u Srbiji.

Milos Bozovic
06.04.2017 09:31

Praktikuju posete skolama u inostranstvu i razmenu ucenika radi sto boljeg savladavanja stranih jezika i upoznavanja ucenika sa drugim kulturama.Ucenike vode i na ekskurzije u zemlji i inostranstvu,a najboljim medju najboljima obezbedili su stipendije.

Lazar Ristic
06.04.2017 09:29

Ova skola za muskog i zenskog frizera osmisljena je kao mesto koje ce ucenicima dozvoliti da budu originalni,inovativni i vesti u tehnikama frizerskih prodecura. Takodje skola za manikir i pedikir ce ucenike osposobiti za samostalno izvodjenje procedura po pitanju ulepsavanja ruku i stopala.

Jovica Vitakic
05.04.2017 11:44

Skola je akreditovana za savremene unikatne profile koji su izradjeni po evropskim standardima,tehnicar za fitnes i zastitu zdravlja i stilista saradnik.Ova dva profila su perspektivna i pravi izbor za mlade ljude koji vole zdrav zivot i umetnost.

Zoran Josipovic
02.01.2017 08:27

Turisticki tehnicar u trajanju od tri godine ispunio je moja ocekivanja.Iako je privatna srednja skola ima sve akreditacije a sto se tice nastavnog kadra veoma je ozbiljan i postuju se sve norme.

Zarko Manic
02.01.2017 08:21

Zavrsio sam ovu skolu posle dve godine pauze jer nisam imao mogucnosti za fakultet.Sticanje ove diplome za fizioterapeuta uspeo sam da se zaposlim u drzavnoj ustanovi i zato je preporucujem svima.

Iva Markovic
02.01.2017 08:18

Skola pruza mogucnost sticanja specijalistickog obrazovanja odabirom jednog od smerova
esteticar specijalista za aparaturnu kozmetiku,esteticar specijalista za kulturu tela fitnesterapeut,esteticar specijalista za dekorativnu kozmetiku.

Sandra Marinkovic
24.06.2016 07:26

Srednja strucna skola Orfelin vam pruza mogucnost da odaberete delatnosti kao sto su
skola za muskog frizera,skola za zenskog frizera,skola za manikir,skola za pedikir,
skola za konobara,skola za kuvara.

Zarko Manic
24.06.2016 07:24

Mentori su visiko skolovani sa dugogodisnjim iskustvom.Sve preporuke.Srednja skola smestena u samom centru grada,omogucava ucenicima pracenje nastave u manjim grupama, sa akcentom na aktivno ucestvovanje svih prisutnih na casu.

Iva Markovic
24.06.2016 06:53

Srednja skola pruza redovno i vanredno pohadjanje nastave.U radu sa ucenicima ucestvuju najbolji i najskolovaniji pedagozi i profesori.Odeljenja su mala tako da se svakom uceniku posvecuje potrebna paznja.

Milan Marković
11.04.2016 11:06

Interesuju me časovi gitare, koja je cena na mesečnom nivou?

milan zivkovic
06.04.2016 08:46

Poštovani,

Obraćam Vam se ime preduzeća Ketering & Catering doo sa ciljem uspostavljanja saradnje
Naša delatnost je proizvodnja i distribucija hrane, zainteresovani smo da sa Vašom ustanovom ostvarimo kontakt i ponudimo dostavu obroka za Vaše učenike.
Posedujemo sve standarde i sertifikate za obavljanje ove delatnosti ( HCCP ), stručan tim vrhunskih gastronoma i propisana dostavna vozila.
Pripremamo obroke bez glutena, alergena i druge specijalne obroke na zahtev.
Saradjujemo sa nutricionistima dr. Ana Gifing, tako da sa nama možete ostvariti i odredjene benefite.
Naši stalni klijenti sa kojima imamo ugovore o saradnji su , Oxford school- Kreativno pero / vrtić,osnovna škola i gimnazija /,OECD ,ASSECO, Deploy,Sthil, AVON, ROLEX,Medigroup Bolnica, Očna klinika Miloš, Specijalna bolnica za van telesnu oplodnju Jevremova itd.
Biće mi zadovoljstvo uspostaviti kontakt kao i ostvariti saradnju za slučaj da imate potrebe za stručnog i profesionalnog dobavljača hrane. Predlažem da prilikom ugovorenog sastanka organizujemo degustaciju naših obroka kako bi ste se uverili u naš kvalitet.

milan zivkovic
06.04.2016 08:25

Poštovani,

Obraćam Vam se ime preduzeća Ketering & Catering doo sa ciljem uspostavljanja saradnje.
Naša delatnost je proizvodnja i distribucija hrane, zainteresovani smo da sa Vašom ustanovom ostvarimo kontakt i ponudimo dostavu obroka za Vaše učenike.
Posedujemo sve standarde i sertifikate za obavljanje ove delatnosti ( HCCP ), stručan tim vrhunskih gastronoma i propisana dostavna vozila.
Pripremamo obroke bez glutena, alergena i druge specijalne obroke na zahtev.
Saradjujemo sa nutricionistima dr. Ana Gifing, tako da sa nama možete ostvariti i odredjene benefite.
Naši stalni klijenti sa kojima imamo ugovore o saradnji su Kreativno pero Oxford school, OECD ,ASSECO, Sthil, AVON, ROLEX, Medigroup Bolnica, Očna klinika Miloš, Specijalna bolnica za van telesnu oplodnju Jevremova, itd.
Biće mi zadovoljstvo uspostaviti kontakt kao i ostvariti saradnju za slučaj da imate potrebe za stručnog i profesionalnog dobavljača hrane.
Minimalni broj obroka koji dostavljamo je za 20 osoba a na Vaš upit ćemo Vam dostaviti jelovnike i cene.

Srdačan pozdrav,
Milan Živković
Direktor
mob: +381 65 2012900

milan zivkovic
06.04.2016 08:18

Poštovani,

Obraćam Vam se ime preduzeća Ketering & Catering doo sa ciljem uspostavljanja saradnje.
Naša delatnost je proizvodnja i distribucija hrane, zainteresovani smo da sa Vašom ustanovom ostvarimo kontakt i ponudimo dostavu obroka za Vaše učenike.
Posedujemo sve standarde i sertifikate za obavljanje ove delatnosti ( HCCP ), stručan tim vrhunskih gastronoma i propisana dostavna vozila.
Pripremamo obroke bez glutena, alergena i druge specijalne obroke na zahtev.
Saradjujemo sa nutricionistima dr. Ana Gifing, tako da sa nama je moguće ostvariti i odredjene benefite.
Naši stalni klijenti sa kojima imamo ugovore o saradnji su Kreativno pero Oxford school, OECD ,ASSECO, Sthil, AVON, ROLEX, Medigroup Bolnica, Očna klinika Miloš, Specijalna bolnica za van telesnu oplodnju Jevremova, itd.
Biće mi zadovoljstvo uspostaviti kontakt kao i ostvariti saradnju za slučaj da imate potrebe za stručnog i profesionalnog dobavljača hrane.
Minimalni broj obroka koji dostavljamo je za 20 osoba a na Vaš upit ćemo Vam dostaviti jelovnike i cene.

Srdačan pozdrav,
Milan Živković
Direktor
mob: +381 65 2012900

milan zivkovic
06.04.2016 08:16

Poštovani,

Obraćam Vam se ime preduzeća Ketering & Catering doo sa ciljem uspostavljanja saradnje.
Naša delatnost je proizvodnja i distribucija hrane, zainteresovani smo da sa Vašom ustanovom ostvarimo kontakt i ponudimo dostavu obroka za Vaše učenike.
Posedujemo sve standarde i sertifikate za obavljanje ove delatnosti ( HCCP ), stručan tim vrhunskih gastronoma i propisana dostavna vozila.
Pripremamo obroke bez glutena, alergena i druge specijalne obroke na zahtev.
Saradjujemo sa nutricionistima dr. Ana Gifing, tako da sa nama je moguće ostvariti i odredjene benefite.
Naši stalni klijenti sa kojima imamo ugovore o saradnji su Kreativno pero Oxford school, OECD ,ASSECO, Sthil, AVON, ROLEX, Medigroup Bolnica, Očna klinika Miloš, Specijalna bolnica za van telesnu oplodnju Jevremova, itd.
Biće mi zadovoljstvo uspostaviti kontakt kao i ostvariti saradnju za slučaj da imate potrebe za stručnog i profesionalnog dobavljača hrane.
Minimalni broj obroka koji dostavljamo je za 20 osoba a na Vaš upit ćemo Vam dostaviti jelovnike i cene.

Srdačan pozdrav,
Milan Živković
Direktor
mob: +381 65 2012900

milan zivkovic
06.04.2016 08:13

Poštovani,

Obraćam Vam se ime preduzeća Ketering & Catering doo sa ciljem uspostavljanja saradnje.
Naša delatnost je proizvodnja i distribucija hrane, zainteresovani smo da sa Vašom ustanovom ostvarimo kontakt i ponudimo dostavu obroka za Vaše učenike.
Posedujemo sve standarde i sertifikate za obavljanje ove delatnosti ( HCCP ), stručan tim vrhunskih gastronoma i propisana dostavna vozila.
Pripremamo obroke bez glutena, alergena i druge specijalne obroke na zahtev.
Saradjujemo sa nutricionistima dr. Ana Gifing, tako da sa nama je moguće ostvariti i odredjene benefite.
Naši stalni klijenti sa kojima imamo ugovore o saradnji su Kreativno pero Oxford school, OECD ,ASSECO, Sthil, AVON, ROLEX, Medigroup Bolnica, Očna klinika Miloš, Specijalna bolnica za van telesnu oplodnju Jevremova, itd.
Biće mi zadovoljstvo uspostaviti kontakt kao i ostvariti saradnju za slučaj da imate potrebe za stručnog i profesionalnog dobavljača hrane.
Minimalni broj obroka koji dostavljamo je za 20 osoba a na Vaš upit ćemo Vam dostaviti jelovnike i cene.

Srdačan pozdrav,
Milan Živković
Direktor
mob: +381 65 2012900

milan zivkovic
06.04.2016 08:12

Poštovani,

Obraćam Vam se ime preduzeća Ketering & Catering doo sa ciljem uspostavljanja saradnje.
Naša delatnost je proizvodnja i distribucija hrane, zainteresovani smo da sa Vašom ustanovom ostvarimo kontakt i ponudimo dostavu obroka za Vaše učenike.
Posedujemo sve standarde i sertifikate za obavljanje ove delatnosti ( HCCP ), stručan tim vrhunskih gastronoma i propisana dostavna vozila.
Pripremamo obroke bez glutena, alergena i druge specijalne obroke na zahtev.
Saradjujemo sa nutricionistima dr. Ana Gifing, tako da sa nama je moguće ostvariti i odredjene benefite.
Naši stalni klijenti sa kojima imamo ugovore o saradnji su Kreativno pero Oxford school, OECD ,ASSECO, Sthil, AVON, ROLEX, Medigroup Bolnica, Očna klinika Miloš, Specijalna bolnica za van telesnu oplodnju Jevremova, itd.
Biće mi zadovoljstvo uspostaviti kontakt kao i ostvariti saradnju za slučaj da imate potrebe za stručnog i profesionalnog dobavljača hrane.
Minimalni broj obroka koji dostavljamo je za 20 osoba a na Vaš upit ćemo Vam dostaviti jelovnike i cene.

Srdačan pozdrav,
Milan Živković
Direktor
mob: +381 65 2012900

milan zivkovic
06.04.2016 08:09

Poštovani,

Obraćam Vam se ime preduzeća Ketering & Catering doo sa ciljem uspostavljanja saradnje.
Naša delatnost je proizvodnja i distribucija hrane, zainteresovani smo da sa Vašom ustanovom ostvarimo kontakt i ponudimo dostavu obroka za Vaše učenike.
Posedujemo sve standarde i sertifikate za obavljanje ove delatnosti ( HCCP ), stručan tim vrhunskih gastronoma i propisana dostavna vozila.
Pripremamo obroke bez glutena, alergena i druge specijalne obroke na zahtev.
Saradjujemo sa nutricionistima dr. Ana Gifing, tako da sa nama je moguće ostvariti i odredjene benefite.
Naši stalni klijenti sa kojima imamo ugovore o saradnji su Kreativno pero Oxford school, OECD ,ASSECO, Sthil, AVON, ROLEX, Medigroup Bolnica, Očna klinika Miloš, Specijalna bolnica za van telesnu oplodnju Jevremova, itd.
Biće mi zadovoljstvo uspostaviti kontakt kao i ostvariti saradnju za slučaj da imate potrebe za stručnog i profesionalnog dobavljača hrane.
Minimalni broj obroka koji dostavljamo je za 20 osoba a na Vaš upit ćemo Vam dostaviti jelovnike i cene.

Srdačan pozdrav,
Milan Živković
Direktor
mob: +381 65 2012900
e-mail: ketering.milan@gmail.com

Milica Veskovic
24.03.2016 01:49

ArtBeat muzički centar je za svaku pohvalu. Najbolji ste u gradu!

Ana Popović
14.03.2016 07:32

Najbolja privatna muzička škola u Beogradu! Časovi pevanja i časovi gitare su za svaku preporuku, moja deca idu i prezadovoljni smo rezultatima.

BOJANA
28.01.2015 10:50

Htela bih da polazem neki drustveni smer IV stepen,tj gimnazija ekonomija ili neki drugi drustveni smer.Zavrsila sam IV stepen masinski tehnicar.interesuje me koliko bi me kostala kod vas to polaganje,koliko bih odprilike imala predmeta za polaganje i za koliko vremenski to mogu zavrsiti kod vas.UNAPRED HVALA

Biljana
27.01.2015 11:28

Koji je iznos skolarine i koji su uslovi za upis?

Danijela
15.09.2014 02:10

Ovako divni komentari će mi svakako pomoći u izboru škole za dete. Dobro je to što deca ne moraju da vrše izbor izmedju škole i drugih aktivnosti. Kako vidim, kod Vas je to sve lepo uskladjeno. Pozdravljam i podržavam takav pristup.

Padobran
15.04.2014 10:41

Sve je full u gimnaziji.POzdravljam sve u Bariliju.

Dane
08.04.2014 05:49

Sestric mi pohadja ovu skolu, i mogu da kazem da smo svi u porodici prezadovoljni. Skola se nalazi u samom centru Beograda sto detetu olaksava dolazak i odlazak iz skole gradskim prevozom. Program je prilagodjen uzrastu i obavezama ucenika. Profesori su odlicni. Topla preporuka!!!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane