Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovne knjige za 5. razred
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovne knjige za 5. razred

Školska godina relativno kratko traje, i brzo prođe, mada nismo sigurni da bi se i đaci složili sa nama. Ipak, podsetimo se da škola nije samo učenje i ocenjivanje strogih nastavnika, već je istinita čuvena izreka da je „od kolevke pa do groba, najlepše đačko doba“. 

U školi, a naročito u petom razredu, padaju i prve simpatije, dečacima devojčice sada izgledaju drugačije, njihove kikice su nekako lepše nego što su bile, na primer, u drugom razredu, zar ne?

Šalu na stranu, glavna briga roditelja jeste kako nabaviti knjige za svog đaka, a da one budu što povoljnije, očuvanije i da što manje koštaju. Zato je tu mogućnost da se nabave polovni udžbenici.

Polovne knjige za peti razred

Kao što smo napisali, jedan razred veoma brzo se završi, i dođe raspust. Knjige, iako korišćene, mogu izgledati veoma dobro, ukoliko ih prethodni đak nije išarao, pravio čuvene „uši“ i slično. 

Očuvan, polovni udžebenik veoma će dobro služiti i vašem detetu, a postoji mogućnost da i vi prodate te knjige kada peti razred bude gotov. Zaista, nekoliko generacija đaka mogu učiti iz istih udžbenika, jer je gradivo u njima isto. 

Roditeljima septembar često zadaje velike glavobolje, jer moraju da izdvajaju novac ne samo za udžbenike, već i za školski pribor kao što je pribor za geometriju, pernice, flomasteri, blokovi za crtanje i tempere... Tu je i oprema za fizičko... Sve u svemu, izdacima nikada kraja.

Pošto često dete nije jedino u porodici, već postoji dva ili tri đaka, za sve je neophodno obezbediti knjige. Složićemo se svi, da u današnje vreme, to uopšte nije mala stavka. 

I postavićemo vam jedno logično pitanje: zar nije bolje da za sve đake koje imate u kući, kupite dobre i očuvane polovne udžbenike, a da novac koji ćete uštedeti, jer niste kupili nove i skupe knjige u knjižari, utrošite na kupovinu pribora za školu ili kupovinu opreme za časove fizičkog?

Kako kupiti polovne knjige za 5. razred?

Ako se slažete sa nama, mi ćemo vam dati par predloga kako da do takvih knjiga lako dođete. Naime, u savremeno doba kada je primat preuzela elektronska komunikacija, polovne udžbenike za peti razred lako možete naručiti i preko interneta. 

 

 

Internet knjižare, odnosno web antikvarnice, nude mogućnost da preko njihovih sajtova obavite ovo poručivanje. Kada uđete na odabrani sajt, videćete meni, u kome su uredno raspoređeni udžbenici po razredima: polovne knjige za peti razred, za šesti, polovne knjige za sedmi i osmi razred... Tu su i korišćeni udžbenici za srednju školu ali i fakultete. 

Obavezna lektira za 5. razred takođe se nalazi u ponudi, pa i te knjige možete pribaviti po značajno povoljnijim cenama.

Naravno, ono što ih razlikuje od novih knjiga, jeste znatno niža cena. Ako želite da se uverite u kvalitet polovnih udžbenika za peti razred, možete doći u prostorije knjižare, ili naručivanje obaviti online, prateći postupak poručivanja.

Knjige za 5. razred najpre dodate u korpicu koja je predviđena za to, čime ste udžbenike rezervisali. Osoblju knjižare stiže obaveštenje da je rezervacija obavljena, pa će vas kontaktirati, na osnovu podataka koje ste prilikom rezervacije ostavili, da se dogovorite o načinu isporuke.

Moguće i za jedan dan, polovne knjige za 5. razred će biti pred vašim vratima, doneće ih vaš poštar, a vi ćete svoje obaveze plaćanja izvršiti prilikom preuzimanja, odnosno pouzećem.

Polovne knjige za 5. razred – cena:

Cene se kreću u rasponu od 300 do 400 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate antikvarnice ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

16.07.2018
Dragana Misic

Ove godine odlucili smo se da kupimo polovne knjige za 5 razred jer su nove postale toliko skupe da je to strasno. Danas se po raznim radnjama mogu naci polovne knjige za 5 razred koje su toliko dobro ocuvane da bukvalno izgledaju kao nove a pri tome ne kostaju puno.

10.05.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, tesko da od njih postoji nesto bolje.

26.04.2017
Janko Zivanovic

Koliko samo mogu da vidim ovo su i vise nego dovoljne knjige za jedan normalan pocetak.

13.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Po meni, ako nesto valja u celoj prici onda su polovne knjige za 5 razred. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

29.03.2017
Petar Jankovic

Po meni su one u svakom slucaju i vise nego zahvalne i sigurno je samo to da moraju da se debelo plate.

14.03.2017
Nikolina Pantelic

Nisu ove knjige bas toliko jeftine.

22.02.2017
Ivan Stojanovic

Pre svega smatram da je su ovo knjige koje su veoma vazne za pravljenje osnove za buduce obrazovanje.

06.02.2017
Jana Stankovic

Dobro je samo dok deca ne dodju u situaciju da takve knjige same po sebi bacaju.

25.01.2017
Marko Petrovic

Sto se tice ovih knjiga, veoma je vazno da se slobodno odlucite za kvalitet. Bitno je da dete iz takvih knjiga zaista nesto neauci.

09.01.2017
Biljana Brankovic

Ove knjige su ipak nesto posebno. Mada, koliko mogu da vidim vecina dece bi u danasnje vreme samo da zapale knjige koje imaju.

29.08.2016
Dusan Markovic

Nemam dete koje treba da krene u 5 razred ili dete koje je navedeni razred zavrsilo ali smatram da se u danasnje vreme sve moze pronaci kod ulicnhh prodavaca knjiga.