Ples za decu nudi mnogo benefita. Mnogi roditelji razmišljaju o tome koja bi to najbolja aktivnost mogla da bude za njihovo dete, a da se pri tome ono lepo zabavi, pravilno razvija, te da upoznaje nove drugare i drugarice. Odgovor može da bude sport, ali svakako i – ples.

ples za decu

 

Časovi plesa za decu

Deca će sasvim sigurno biti oduševljena time što će pohađati časove plesa, iz prostog razloga što svi mališani vole da đuskaju i obožavaju dobre ritmove i muziku. Upisivanje u školu plesa je odličan način da se deca socijalizuju, i da razvijaju kreativne strane svoje ličnosti.

Klinci i klinceze će se upoznati sa različitim vrstama i stilovima plesa, a ono što je najvažnije, to je da se nudi mogućnost da se proba sve, pošto se polazi od toga da deca ne znaju tačno šta bi želela ni šta vole. „Sve po malo“ je pravi način da se to sazna, a ono što je bitno da vi znate, to je da su časovi u samom početku isključivo grupni, a dinamika može da bude na primer, dva puta nedeljno po jedan sat vežbanja plesa.

Ples za decu od 3 godine

Deca će plesanjem razvijati svoju socijalnu inteligenciju, ali i inteligenciju pokreta. Prvo što će se savladati su osnove latino-američkih i standardnih plesova. To bi bili: cha cha, rumba, samba, tango, valcer...

Za decu u ranom uzrastu, učenje plesa predstavlja igru i zabavu, ali ona na taj način postavljaju veoma dobre temelje za kasnije, ozbiljnije bavljenje plesnim koracima i veštinama.

ples za decu cena

 

Škola plesa za decu

Pored navedenih, tradicionalnih i latino američkih plesova, u školicama plesa se uče i moderni popularni plesovi kao što su hip hop, disko, komercijalni plesovi ili koreografije uz popularne svetske muzičke hitove...

Ples za decu iskustva

Ples je sjajna sportsko-rekreativna aktivnost koju će vaše dete obožavati i unapred se radovati svakom zakazanom terminu. Kroz učenje plesnih koraka, dete će steći gracioznost i razviće svoj, jedinstven stil. Ples je poseban zbog toga što nudi fantastičan spoj umetnosti i sporta.

Vaše dete će pored toga što će naučiti da pleše, dobiti pravilno držanje tela, razviće koordinaciju pokreta, stvoriće osećaj za ravnotežu, izgradiće osećaj za ritam... Pored svega navedenog, deca stiču nove prijatelje koja imaju ista interesovanja, uče da rade timski, i upoznaju se sa raznim stilovima muzike.

U kasnijem životu, deci će od velike koristi biti što će moći lepo da se  uklope tokom svakog druženja i zabave, proslave, žurke... Neće stajati po strani, zato što ne znaju da plešu, već će naprotiv, biti glavni u društvu, pošto poznaju razne plesne korake, igre i stilove.

Ples za decu cena

Cene su različite, i uglavnom se kreću u proseku oko 3000-3500 dinara za mesec dana, kada je dinamika održavanja časova dva puta nedeljno po sat vremena.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate plesne škole koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ples za decu
Pitaj firme

Škola plesa za decu do 12 godina - Breakdance mesec dana BESPLATNO!

0 Din.
 Škola plesa za decu do 12 godina - Breakdance mesec dana BESPLATNO!  Plesna Škola 2 Hot 4 Stage!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Škola plesa Hip Hop, Breakdance, Streetdance za sve uzraste mesec dana BESPLATNO!

0 Din.
 Škola plesa Hip Hop, Breakdance, Streetdance za sve uzraste mesec dana BESPLATNO!  Plesna Škola 2 Hot 4 Stage!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Škola plesa za decu do 12 godina (različiti stilovi) - Zvezdara!

Akcija -% 1500 Din.
Škola plesa za decu do 12 godina (različiti stilovi) - Zvezdara! 3.000 - 1.500 50%...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon